Tb till Turkiet


 

 
 
 
När det inte har varit en enda "solar" dag här hemma på typ två veckor så kan jag inte låta bli att längta tillbaka till Turkiet. Det är ungefär två år sedan jag och mamma var där nu och just nu kan jag inte längta tillbaka mer! Jag känner att jag skulle behöva komma ifrån allt och bara vara en stund. Jag fantiserar om att efter jag har jobbat i sommar och tjänat ihop lite pengar ska kunna åka iväg på en semester. Det skulle ju vara så jäkla underbart. 



Monday morning

Idag är det måndag igen och det är början på min sista lediga vecka innan jag börjar jobba! Även om det ska bli kul att jobba så tänker jag ändå ta vara på den här veckan och njuta av ledigheten. För den är ju så himla härlig trots allt. Den här måndagen började jag i alla fall med en god frukost i lugn och ro innan jag gick ut på en låång promenad. Det kändes som en bra start på denna måndag. 

 
 

 
 

Shop until you drop







 
Detta är alla fynd som jag gjorde idag på stan. Som jag sa tidigare så gillar jag ju att shoppa, så nu är jag och min garderob mycket glada! Men en sak som jag faktiskt gillar mer än att shoppa, det är att fynda! Och det gjorde jag idag vill jag lova. 




 

Onsdags lyx med en fin lillasyster

Idag tog jag och Lovisa 12 bussen in till stan för lite shopping. Eller ja, när jag säger lite shopping så menar jag alltid mycket shopping. För jag är en sån där som gillar att shoppa! Det var i alla fall kul och somvanligt hittade jag massa saker som råkade följa med hem. Men jag brukar tänka att även om jag är några hundra lappar fattigare så är jag ju faktiskt flera plagg rikare. Då känns det oftast bättre. 

En fikastund på wayne´s hann vi också med. 
 
 

Skrivkramp?

Jag har fullt upp med att försöka skriva ner allt jag har i huvudet och allt jag har gått igenom de senate två åren. Det är bara konstigt att efter en timmes skrivande så är alla blad fortfarande vita. Men det kommer kanske när jag är redo? Hoppas det. Idag hjälpte det inte ens att sitta och skriva i mammas fina och fridfulla lokal↓
 
 

It´s all about enjoying


Att sitta och prata med denna tjej↑ i timmar medan man kollar ut över den otroligt vackra sjön i Skråmträsk kan vara en av dom bästa sakerna jag vet. Det gjorde jag igår och det var väldigt mysigt. 
Att sedan fara hem till Wilma, bädda ner oss i sängen och se den bästa film som finns i hela världen är också en av dom bästa sakerna jag vet. Det gjorde vi förövrigt också igår. Så min samanfattning av gårkvällen är att den var perfekt! 
 

 
 

 
 

En ledig måndag

Hej! Det bästa med att vara ledig är nog att man får göra precis det man vill och det man känner för. Jag börjar jobba om två veckor, och jag kommer då nästan att jobba konstant i fyra veckor. Det är abslout inget jag gruvar mig för. Det känns hellre tvärtom, ganska kul faktiskt! Men då kommer jag ju ha ett väldigt bra jobb också, plus att Wilma kommer vara min arbetskompis. 

Men hur som helst så tänkte jag ta vara på dom här två veckorna då jag faktiskt är helt ledig. Jag tänker göra saker som jag mår bra av och bara njuta av livet. Det är viktigt ibland! 

Imorse ställde jag min väckarklocka på halv 9, just för att jag vet att jag annars är ganska duktig på sova bort halva dagen. Jag steg upp klockan 9 och innan det var dags för lunch hade jag hunnit med massa saker. Bland annat en timmes promenad i till en början sol, men sen även i regn. Sen har jag även hunnit redigera massa bilder som jag kommer visa här sen. Men framförallt har jag hunnit ta det lungt. Det är verkligen något som jag borde bli bättre på. Så än så länge har jag haft en väldigt bra dag. Dagarna blir oftast bra när man gör saker som man mår bra av. 

 
Jag och Lovisas myslunch idag↑ Havregrynsgröt och äggmackor. 
 

Gretalinnea är tillbaka

Hej! Idag bestämde jag mig för att låta denna evighetslånga bloggpaus upphöra. Jag har funderat länge på att börja om och blogga. Jag har övervägt massa olika alternativ, typ som att göra en ny blogg osv. Men sen idag kände jag bara att det mest ultimata skulle vara att fortsätta blogga här på gretalinnea. Jag har ju ändå bloggat här så pass länge och det finns massor med inlägg som är roliga att ha kvar och kunna titta tillbaka på. 

Så jag säger väl hej igen och hoppas att jag så småningom ska få tillbaka mina läsare! 
 
 

RSS 2.0