I´m going to the capital again. Whit my new sun glasses.

I fredags när jag var på stadsfesten så passade jag på att köpa dom här snyggingarna. För endast 65kr. Lätt värt. Dom är väldigt sköna och snygga. Jag ska verkligen ta med snyggingarna till huvudstaden.
 
 
 

I gonna miss you honey.

Ikväll kom jag och pappa på att det skulle vara roligt att åka ut med båten och kasta lite. Så vi tog Lovisa med oss och for ut. Vi fick upp en firre så det var ganska coolt. Men nu är det så att jag har tänkt på en sak och det är att i morgon så drar jag till Stockholm. Det ska bli roligt. Jag gillar att flyga flygplan så det kommer bli ganska najs. Dock kommer jag att sakna min kanske lite tokiga med underbara vän↑ haha.

I help you and you help me.

Idag har jag varit med Wilma (!!:D) Sprungit i Kvarnberget, klippt gräset, packat, kört moppe och jaa.. lite annat. Det har i alla fall varit en kul dag! Jag fattar bara inte hur jag kunde ta på mig att klippa gräset. Fy vad jobbigt det är. Våran gräsklippare är typ jättetrög och jag är jättesvag. Det är ingen bra kombination faktiskt. Sen gjorde jag det direkt efter jag hade sprungit i Kvarnberget. Hahah så det gick lite trögt. Men det gick bra ändå och nu känner jag mig duktig för att jag hjälpte pappa att klippa gräset.

Dream.

Igår hade jag och Wilma myskväll kan man säga. Vi bastade, åt jordgubbar, melon, och hemagjord röda vinbärs saft. Det var väldigt mumsigt och det var ungefär lika mysigt att basta som jordgubbarna och melonen var mumsiga. Hahah. Vi hann även med lite andra roliga saker och jag måste säga att igår var en väldigt bra kväll.
 

Eagle

Jag har lyckats fota en örn. Coolt va? Det tycker jag i alla fall. Jag gillar hur fåglarna ser så fri ut. Dom är där långt uppe där ingen kan nå dom och seglar runt på himlen. Inga måsten. Den här örnen fotade jag i Skråmträsk och jag hade ganska tur att just när vi körde förbi med bilen så var den där.

jewelery makes me happy

 
Jag har ju som sagt spenderat två dagar på vitbergs badet i veckan. Och då man ändå är i stan så passar man ju självklart på att shoppa lite. Eller jag tycker i alla fall det var jättemysigt att gå ner på stan på kvällen, det var inte så mycket folk och man fick i lugn och ro strosa omkring i olika affärer. Resultatet med det blev att jag handlade en ny bikini, ett linne/klänning, ett rosa nagellack, Tre olika örhängen från bikbok (älskar dom stora silvriga), ett guld armband från ur & pen och ett till gulligt guldarmband. Har jag nämnt att jag älskar smycken?
Jag får inte nog av dom. Speciellt inte när alla smycken jag köpte blev 80kr (samanlagt) Asså omg. Nöjd.
 

you can run there again, to the darkness. But it´s a long way down, and I am closer to the clouds up here.

Det här en bild från i onsdags när jag och Wilma tog en mys fika tillsammans. Det kändes så himla bra måste jag säga. Ingen ångest. Det var gott och det kändes som ännu en seger. Ännu ett steg upp. Fast det kändes samtidigt så himla naturligt. Det är ju bara precis som det ska vara. Det är inget konstigt, det konstiga är ju egentligen att jag inte har ätit godis, go fika, glass eller nåt sånt på typ två år. Men så är det inte längre för jag äter sånt nu. Utan att få ångest. I am closer to the Clouds up here.
 

So amazing.

På måndag morgon tog vi med oss en del saker till vitbergs badet i Skellefteå. Vi har bott i en stuga i två nätter och tillbringat dagarna ute i solen. Det har varit himla härligt, som en liten mini semester. Det har varit jättehärligt att bara ligga ute i solen, läsa och bada. Inga måsten, bara lugn och ro. Lyckat!

beautiful Lupines

Är det bara jag som älskar Lupiner? De är så himla vackra. Lyckades få med en humla på bild. Hur coolt?:D
Idag har det varit jättebra väder och jag är så himla lycklig över det. Jag har gått en mysig promenad med Swipp och det var jätteroligt förutom att Swipp var lite små sur. Haha, men det gick bra ändå. Sen har jag legat ute och solat medan jag har läst en jättebra bok. Så härligt. Ikväll har jag varit ute och sprungit och fotat. Jag har haft en verkligt bra dag. En lugn dag där jag bara har gjort saker som jag själv har velat göra. Sådana dagar behövs.
 
 

You have to love this midsummer.

Jag har haft ganska fullt sen midsommar och har inte hunnit blogga sen dess. Men här är i alla fall några bilder från i fredags. Ni kan ju observera att ölburken som ligger där inte är våran. Haha. Vi hade jävligt roligt och det blev som jag trodde, en jäkligt bra midsommarafton. Vi körde alla moppe så det var ganska coolt. Haha jag skoja bara men alltså allvarligt, lite små coolt var det nog allt. På kvällen körde jag till Skråmträsk men Wilma, Alva, Anja och Moa. Vi sov alla hos Alva och hade riktigt kul och mysigt faktiskt. Senare på kvällen.. eller ska jag säga på natten så gick jag, Wilma och Anja ut och plocka sju olika sorters blommor som vi sen la under kudden när vi skulle sova. Jag kan säga att jag inte drömde om vem jag skulle gifta mig med i alla fall. Haha.
Jag hade i alla fall väldigt roligt så tack Wilma, Anja, Alva och Moa för en jättebra kväll. Och även Filip och Hampe. Hoppas ni också hade en jättebra midsommar.

Midsummer outfit

Idag har jag på mig min nya kjol och ganska många av mina nya smycken. Bland annat halsbandet och typ alla ringar. Det är ju ändå midsommar och då vill i alla fall jag känna mig lite extra fin. Puss.
 
 

Glad midsommar.

Glad midsommar på er alla. Jag har börjat denna dag med en tur till skogen där jag bland annat har fotat lite. Det är vackert väder idag och jag har känslan av att det kommer bli en väldigt bra midsommar. Själv har jag bra planer och jag tror med största sannolikhet att denna midsommar kommer bli toppen eftersom jag ska spendera den med mina fina vänner. Kram på er, hoppas eran midsommar blir en bra dag.

Out for a run.

Nu såhär på kvällskvisten blev det ju sol. Så himla härligt! Hoppas det håller i sig till imorn då det är midsommar.
För då har jag massa bra planer och det skulle vara 1000 gånger roligare om det var fint väder. Men jaja, vi får väl se. Ikväll har jag i alla fall varit ute och sprungit i Kvarnberget. Det gick väldigt bra faktiskt och det var väldigt skönt. Jag hade tänkt köra moppe till Kvarnberget men till sist bestämde jag mig för att vara lite mer miljövänlig och gå. Det gick ju bra det med faktiskt och det är mycket mer miljövänligt om man nu ska tänka på miljön.
 

That's wonderful

Halsbadand 20:-
Halsband 20:-
Halsband 20:-
Solglasögon 49:-
Och så avslutar jag med en kjol från H&M för 149:-
Jag är jättenöjd och typ allt jag har köpt var på rea förutom kjolen som var billig ändå.
Jag tycker det är så himla fint och roligt med små detaljer. Som dragkedjan på kjolen och smyckena som man kan matcha med olika outfits. Det är så lite som behövs för att göra en outfit rolig och färglad. För jag älskar färg och man blir glad av färg. Därför passade jag på att köpa massa smycken idag när det var rea och allt. :D
 

 

Let´s eat a cookie, no anxiety.

Idag har jag spenderat dagen i stan tillsammans med Wilma. Vi har gått runt och kikat på olika affärer och jag har faktiskt hittat ganska mycket snyggt som jag tänkte visa sen ;) Vi har också hunnit med en fika på wayen´s där jag åt kaka för första gången på nästan två år. Ingen ångest. Det kändes så himla bra och jag kunde bara inte sluta le. Så jag och Wilma satt där och storflina och bara skrattade. Jag är verkligen fri nu.
Det har i alla fall varit en jättebra dag, som alltid när man umgås med Wilma. Då blir dagarna automatiskt bra. Konstigt det där...

It´s new

Nytt Iphone skal↑ Vad tycker ni om detta skal? Själv tycker jag om det supermycket och tycker det är jättesnyggt. Det glittrar och glimmar precis som jag. HAHAH ok jag skojja ba men alltså jag gillar detta skal. :D

She shine like the sun.

God morgon. Bilden är på min lillasyster som blir otroligt fin och vacker på varenda bild som knäpps på henne. Alltså på den här bilden är hon inte ens beredd. omg.
Ja, i alla fall så steg jag upp tidigt idag. Med tidigt menar jag typ halv 10 så det är inte så jättetidigt egentligen.
Idag har jag planer så jag hoppas att det slutar regna verkligen. För det är faktiskt trevligare med sol, fast ibland mär man vaknar på morgonen och så smattrar det på rutan och är så där lagom svalt i ens rum är det ganska skönt. Men det är bara om man ska leta något positivt. Annars föredrar jag verkligen sol.

It's something I never thought could happen. However, with the desire that I have, I could even beat anorexia. Because I'm free now.

Alltså det börjar sjunka in i mitt huvud nu att det är sommarlov. Att jag är ledig. Att jag inte behöver tänka på plugg, betyg och på hur allt ska gå hela tiden. Bara slappna av och ha roligt. Det känns jätteskönt.
Det börjar också sjunka in i mitt huvud hur långt jag har kommit sen förra sommaren. Då jag var inlagd med sond. Jag steg upp sju varje morgon för att gå igenom frukosten som var fruktansvärt jobbig. Ångesten som steg inom mig då som verkade trappas upp för varje dag som gick har svalnat och den finns inte kvar längre. Ingen ångest. Sedan att vila efter frukosten när klockan fortfarande bara var åtta var som en omöjlighet för mig. Ångesten som rev upp mig då går inte att beskriva. Tankarna som ständigt fanns i mitt huvud gjorde mig rädd till och med för mig själv. Om jag tänker på ångesten som slet mig sönder och samman så får jag nästan ont i magen. Det är så hemskt att det inte går att beskriva. Den rev och slet i mig dagarna i ända tills det inte fanns något kvar av mig, förutom viljan. Det var tur det. Det är bara fruktansvärt hemskt att den var tvungen att förstöra så pass mycket för mig.

Nu tar jag sovmorgon varenda morgon till typ klockan 10. Jag går upp och äter en ordentlig och god frukost innan jag slänger mig i en solstol eller lägger mig framför teven. Ingen ångest. Jag kan med stolthet säga att jag är frisk. Jag är fri från anorexin som höll på ta mitt liv ifrån mig. Jag är Linnea nu. Bara Linnea nu. Jag kan också med stolthet säga att jag älskar mig själv och att jag är nöjd med själv. Jag trivs med mig själv och jag skulle aldrig vilja ändra något med själv. Jag är den jag är och det är jag stolt över. Jag går hellre upp i vikt än ner i vikt. Mycket hellre det. Det spelar ingen roll hur man ser ut. Man ska må bra. Det är det allra viktigaste.

Under min sjukdomstid trodde jag aldrig att jag skulle kunna säga så någon mer gång i mitt liv. Men det visade sig att jag var ganska stark. Jag kommer hålla fast vid den styrkan. Efter att jag har klarat det här, vunnit mot anorexin så tvivlar jag på att det finns något jag inte klarar av. Jag överdriver inte när jag säger att det är ett helvete att gå igenom. Men jag har gjort det nu och hur jag kunde klara av det vet jag inte. Men viljan jag har inom mig är otroligt stark. Jag tror inte att någon kan förstå hur stark min vilja har varit. Drivkraften som jag har använt mig av är så enorm. Det känns bra att veta att jag har en vilja. Jag litar på mig själv, jag vet som är bäst för mig. Jag är fri nu. Kan ni fatta det!? Jag är fri nu, jag är frisk nu och jag mår bra nu.


you mean a lot to me, you have no idea.

Den här dagen har varit varm, sen kall, sen varm och sen kall igen. Jag har varit ute och gått en långpromenad när det var varmt. Sen var det ganska kallt och då körde jag Wilmas moppe till henne så hon fick honom. hahah (lång historia det där) Sen for jag hem och städa mitt rum. Jag menar verkligen att jag städade. Jag plockade bort, vädrade allt som går att vädra, jag tog fram damsugaren och dammsög, sen torkade jag damm (PÅ ALLA MINA HYLLOR!!) sen gjorde jag inget mer för det blev sol och jag gick ut å sola.

På tal om sol så var Wilma här idag och förgyllde min vardag. Vi pratade och skrattade och hade det trevligt. Alltså med trevligt menar jag riktigt jävla kul och cozy. Det har jag alltid med Wilma. För hon är jättesnäll & rolig.


hello. we are pretty funny.

Alltså jag och Julia är ganska tokiga. Gårkvällen var fylld av massa tokiga och konstiga grejer.. så som jag och Julia alltid hittar på. Hahah.. men asså så himla kul! Jag dör.. vi gjorde bland annat några roliga wine videos som är väldigt töntiga och tokiga men fan va roligt ändå. Hahahhh.. skrattar bara jag tänker på det.

it´s amazing ..

Gårdagen var en väldigt bra dag. Först var jag i stan med mina två systrar och jag köpte en jättefin kjol:D:D
Sen kvällen spenderade jag med Wilma, Alva, Hampus och Filip. Vi såg skräckfilm och skrek. Hahah...
Och denna dag, kväll och natt ska jag spendera med min vän JULIA!! Alltså är det sommarlov eller? Ja för fan.

I trust you. I feel safe around you.

Alltså jag vill fara till badstranden, sola, bada och bara njuta av värmen. Men alltså det åskar ute!! Åhh.. jag tycker det är mysigt med åska men inte hela tiden utan kanske någon gång då och då. Nu vill jag bara att det ska bli stekigt väder så man kan steka på stranden. Hahah. I alla fall så började jag denna måndag med att fara till tandläkaren. Dom sa att jag hade väldigt fina tänder och att jag inte hade några hål eller nåt så det var ju super bra! För innan jag for så typ borstade jag tänderna som en idiot + att jag tandtrådade. Hahah


En bra kväll.

Ikväll har varit en jättebra kväll. Vi åt super god mat på en fin restaurant sen gick vi och såg bio. Vi såg Jurassicpark i 3D och det var ganska coolt. Dessutom var filmen jättebra så hela kvällen vart helt lyckad och jag och alla andra hade nog också väldigt kul. Jag tycker det är jätteroligt att kunna fara med familjen sådär och det är verkligen jättemysigt. Så där här kvällen har varit väääldigt bra och lyckad. :D
 

it was a long time since I saw you cry

Om ungefär en timme så drar jag iväg till stan med min familj för att äta middag och senare gå på bio. Det ska bli jättetrevligt. Vi ska fira sommarlov, semester och så. Ja det är faktiskt både sommarlov och semester, de känns underbart. Så idag har jag på mig dom här↑ kläderna. :D

It´s a beautiful day

Jag och Julia en vacker sommardag. Hoppas på att denna dag blir lika vacker, för i eftermiddag har jag planer. Nu ska jag gå ut eftersom jag tror att det är ganska varmt ute. Hoppas mina väderkunskaper inte lurar mig.

Laughing is good for the stomach

Sommarlovet har fått en jävligt bra start tycker jag. Det regnade och var typ jättedåligt väder men det gjorde inget för vi har haft jättetrevligt ändå. Vi har lagat god tacos, skrattat och pratat i mängder, bastat och badat.. eller jag skulle kanske inte kunna säga att jag har badat men.. Sen har vi sett film och ätit massa gott. Imorse firade vi sommarlovet med att ta sovmorgon och sen äta en god frukost. Men till våran besvikelse så regnade det massa och var kallt ute så idag har vi legat inne och tittat på film och haft vääldigt cozy. Så ja.. sommarlovet kunde inte ha fått en bättre start. :D

Summer holidays

Bästa klassen!♥
Mina fina vänner Wilma och Anja! Båda två var så otroligt fina. Fast det var alla andra också:$
Och nu så har vi SOMMARLOV! Den här sommaren kommer bli så jäkla grym. Själv ska jag inviga sommarlovet med att umgås men Wilma, Anja, Alva och Moa i Alvas stuga. Det ska bli super mysigt och trevligt:D

It´s like a rose.

Skolavslutnings kläder.↑ klänningen köpte jag egentligen för länge sedan men jag tänkte att den skulle passa bra nu. Sen imorse gjorde mamma en frisyr på mig, En slarvig fläta på ena sidan och en ros i håret. Jag tycker i alla fall att det blev jättefint och jag känner mig jättenöjd!:D
 

Sneak Peak

I morgon är det skolavslutning och jag hade tänkt försökt hinna med att fota min outfit. Än så länge får ni bara en liten sneak peak av denna vackra klocka som jag hade tänkt ha på mig. Klänning som jag ska ha på mig har lite guld i sig så jag tänkte att det skulle passa bra! :D

Summer

En dag kvar nu. En dag kvar till sommarlovet börjar och det känns så jäkla skönt. Det ska bli så fantastiskt roligt och jag har redan inplanerat tre stycken resor. Hihih.. Oj vad jag längtar. Den här sommaren ska jag njuta av ledigheten och ta vara på den. Är fortfarande lite ledsen för att förra sommaren blev skit men jaja.. den här sommaren kommer bli så jäkla bra. OCH JAG ÄR SÅ TAGGAD!!!! :D:D

We need you to surrvive

Vars är det braiga vädret. Mina shorts ligger och väntar på att få bli använda i min garderob. Det ska bli såå kul att använda dessa fina shorts i sommar. :D

I phone case

 

1,5

Så här↑ soligt har det inte varit idag. Nej det har spö regnat hela dagen och vi har gått kanske en och en halv mil i skogen. I TERRÄNG. EN OCH EN HALV MIL!! i spö regnet. Det är inte det roligaste jag har gjort måste jag säga.. men man ska väl inte klaga. Haha! Det var i alla fall inte så mycket mygg. Direkt vi kom hem igen sprang jag hem å duscha i typ två timmar för att jag frös så mycket. Men nu känns det bättre igen. Jag är sådär lagom trött och sitter och myser på inglasningen. :D

Jag och Julia kastar frisbee en vacker sommardag.

 

It´s grey and dark outside. Also inside.

Det regnar och åskar ute typ. Det känns inte kul. Hoppas vädret blir bättre. För det är mycket roligare.
Okej, idag hade vi vattenkrig och det sög typ. Men det var kul sen när jag och Wilma sprang hem till mig och drack varm choklad och värmde oss. (ja det var så kallt alltså) Sen har jag ätit en jättegod middag hos björn sen tänkte jag ta ut Swipp på en härlig prommis. Det blev en icke härlig prommis eftersom det typ började spö regna när vi var så långt hem ifrån som det bara gick. Då blev Swipp sur och ville inte förtsätta gå så jag fick bära honom i en rask takt hemåt. Hahah! Nu ska jag i alla all titta runt på olika hemsidor på grejer som jag vill shoppa. Är jättesugen på att shoppa massa sommar plagg och smycken å skor men jag har typ inte pengar. Men å andra sidan har jag världens finaste moppe. Pengar kommer snart igen.. och då ska jag shoppa!! :D
 
 

Cozy


I fredags hade jag och Wilma också världens mysigaste myskväll och det var jättemysigt. Hahah! Vi hade vindruvor, banan och färska jordgubbar som vi satt och smaskade på medan vi såg en film och bara hade det bra. Så jag måste säga att deg var väldigt trevligt. Sen var vi ute och körde moppe med Alva och Moa också och det var kul det med. Så man skulle kunna säga att jag var ute å körde med mitt moppe-gäng :D

The gate is open.


Här är några bilder från när Wilma red i fredags. Jag måste säga att både Wilma och Gaten är otroligt vackra och dom passar väldigt bra ihop. Gaten är en mycket snäll häst och Wilma är en mycket snäll människa. Så ja.. Det passar jättebra. Även jag red faktiskt också men när man ser på Wilmas bilder så blir mina bilder liksom inte så jättefina. Jag sitter typ som en ostkroke och det ser inte så bra ut. Hahah!
Kärlek till Wilma och Gaten♥♥

It is lovely

tjaaa! Idag har det varit jättebra väder och jag har varit ute hela dagen å haft det bra. Jag legat ute och solat å nästan somnat i där ute men det var i alla fall jättehärligt. Sen var jag och Paulina ute och sprang å körde intervaller! Shit vad jobbigt det var, men det var himla kul! Sen badade vi och jag måste säga att det var JÄTTE skönt att bara slänga sig i vattnet efteråt. Sen har jag gått ut med Swipp och badat ännu en gång, kört lite moppe och druckit massa vatten. Ja typ så.

Jag hade tänkt visa vilka fina bilder jag och Wilma fotade när jag sov hos henne i fredags men jag gör det ikväll eftersom jag inte vill ödsla massa tid på datorn när man kan vara ute och ha det bra. :D

Somsagt.. underbar dag!

Svar på kommentar.

Det var någon som frågade om hur mycket min moppe kostade så nu tänkte jag svara på det. ;)
Jag köpte min moppe på blocket för 4000kr. Den var endast körd i två somrar så den är jättefin och fräsh. Jag är superduper nöjd och tycker att priset var billigt med tanke på hur bra moppen är. :D
Pärlan som står och blänker.
 

You are beautiful. No mather what.


Idag har jag gått omkring med dom här bekväma kläderna. Det har ju varit ganska bra väder ändå så jag passade på att ha en söt liten klänning. I några dagar nu har jag faktiskt gått omkring i lång byxor och det är ju såå jäkla tråkigt. Barbent ska det va jajemen. Och återigen så är det min fantastiska lilla syster Lovisa som har fotat och jag måste säga att hon är riktigt duktig. :D

The moppe is clean


Ungefär så här↑ såg moppen ut fast typ hela moppen.. Men i morse så tvättade jag upp den och nu ser den ut så här↓ en aning renare.

Jaa.. som ni ser blev resultatet strålande och jag tycker jag har gjort en väldigt bra insats. Känner mig nöjd i alla fall. Hahah! :D

When you blow the seeds from the flower is formed more flowers.


God morgon mina kära vänner! Idag är en underbar dag. Jag vet inte än om det är varmt ute men det spelar ingen roll för att det är ändå en bra dag. Jag tog sovmorgon idag till klockan 10 sen har jag ätit en god frukost och nu tänkte jag gå ut på en härlig morgon promenad. Haha! Eller tar jag en morgon sväng med moppen. Det får vi se hur det blir tror jag. Jag vill i alla fall önska er en bra dag. Kram. :D

It's all about you. You are your own best friend.


Så här jag ut idag på den stora student dagen. Den duktige fotografen heter Lovisa och är min underbaraste lillasyster. Ikväll har jag varit ute och gått med Lovisa och kört en massa moppe. Hahah! Äntligen har jag bytt tändstift och kan köra som en galning igen. Jag älskar min moppe faktiskt. Nu har jag annat för mig. Puss.

Studenten


Idag har dagen varit full speckad med massa student firanden. Det har varit ganska underhållande att stå och se på när vissa (väldigt många) skämmer ut sig. Hahah! Nämen det var kul, det var över 3000 personer på torget. Efteråt gick vi å käka lunch på tatung och det var väldigt, väldigt gott. Så jaa, grattis till alla som idag tagit studenten. Själv var jag där eftersom John tog studenten. En till sak som var bra var att jag fick vara ledig från skolan och har nu långt helg ända till på måndag. :D

Ett hav av vita hattar.


Gissa vars jag har hållt hus idag?

When i look at my self in the mirror now i feel pruod, and I can see me. Not the terrible anorexia.


Ikväll har jag spenderat tid med min moppe. Vi har kört omkring och övat oss så att vi ska bli duktiga på att köra. Haha! Nämen jag har varit ute å kört sen har jag varit ute och sprungit. Dock på asfalt den här gången för att jag inte vågade springa i skogen själv eftersom jag är rädd för björnar. Det är SÅ mycket skönare att springa i skogen men jaja.. någon gång kanske jag måste springa på asfalt ändå. Det gick faktiskt bra och det var ändå jättehärligt. Nä hörni nu ska jag ut å polera Hans - Ivar. (moppen) Ni får hade.

This feeling


Idag har jag gjort No provet och det gick jättebra! Det känns helt bra. Men en annan sak som känns helt bra är att nu är ALLA läxor och prov bortgjorda innan sommarlovet. Fattar ni vad det betyder!? Inge mer plugg nu!!! Jag är över lycklig och det kom så lägligt. Jag är så himla slut och skoltrött att jag nog inte hade orkat med ett ända prov till. Och nu behöver jag inte det. Hallelujha!!

the flower has bloomed and so have I.


Kolla så fint äppelträdet blir när det blommar. Jag ÄLSKAR sommar, har jag nämnt det kanske? Inte bara för att det är varmt ute och för att allt blir så fint utan för att den här sommaren kommer bli så jäkla bra. Jag har massa planer, jag ska köra moppe, umgås massa med mina kompisar, jag ska fota massa med min nya systemkamera,  jag ska vara frisk och må bra och en massa annat som jag älskar att göra men som jag aldrig fick göra förra sommaren. För då var jag inlagd och mådde skit. Fyfan va tragiskt.

Prom is about for everyone to feel beautiful no matter what.


Idag när jag och pappa kom hem från Umeå efter att ha hämtat moppen, varit hos tandläkaren och gjort en röntgen på käken så skyndade vi oss att äta en korv innan vi direkt drog vidare till stan för att kolla på alla fina som skulle på studentbalen. Men mest var vi där för att titta på John. Men i alla fall så tyckte jag att det var lite roligt att piano tjejerna från så ska det låta var där. Heheh.. så det var ganska coolt ändå. Och det var verkligen en massa fina tjejer och killar som verkligen hade klätt upp sig. Det var en kul upplevelse faktiskt.

Today I think is good anyway


God morgon! Oj, jag känner mig otroligt trött idag. Jag ville verkligen inte stiga upp när veckaren ringde och helst skulle jag bara vilja krypa ner i sängen igen och sova en timme till.
Men nu är jag i alla fall uppe och har käkat frukost och gjort mig klar så jag är nu redo att åka till Umeå.
Idag ska jag först hämta min moppe(!!!:D:D) Sen göra en röntgen på käken och till sist ska jag träffa min tandläkare. Det kommer nog gå bra tror jag. Men mest taggad är jag ju på att hämta moppen!!!

soccer


Ikväll har jag varit å sett Lovisa spela fotboll! Det var ganska kul och jag fick också träffa lilla Axel och Maria. Lovisa är grym på att spela som ni kanske ser på bilderna. Dock så blev bilderna inte så bra eftersom det var så himla mycket motljus. Men jaja.. ;) och sen kan ni ju observera att bilderna inte är från dagens match utan från förra matchen. Hahah!

some detail pictures of my room

Som ni alla vet så har jag ganska nyligen flyttat med min mamma. Vi har fixat mycket i huset och nu är det verkligen super fint. Jag är jättenöjd över mitt rum som är helt klart och jag tänkte faktiskt visa lite bilder på mitt rum. Jajuste.. tavlan med ugglan på har jag faktiskt ritat alldeles själv. :)


Min pärla


Älskar redan min nya moppe fast jag inte hämtat den än!!!!!:D:D:D

så här happy är jag nu.

Igår steg jag upp tidigt och tog 10 över 10 bussen in till stan. Där gick jag, Alva och Wilma runt och kikade på massa fina grejer. Både Alva och Wilma köpte massa fint medan jag inte köpte en ända sak. (stolt över det)
Vi åt lyxig lunch på wayens sen åkte vi buss hem. Sen satt jag typ å kolla på olika moppar ändå tills Wilma och Alva kom till mig. Haha! Vi var å grilla på holmen sen såg vi världens hemskaste film hos Filip.
Sen sov dom hos mig och vi bäddade jättemysigt i mitt rum å hade så här jätte mega cozy. Så det var super mysigt.

Idag har Alva och Wilma fått vara med om när jag köpte en MOPPE!!!!! AHHHH JAG HAR KÖPT EN MOPPE!!!
Det var nog inte så kul för dom för jag var helt galen. Men nu äntligen har jag köpt en moppe. Är så jävla glad! Ska dessutom ta 30 kortet och faktiskt köra jättelagligt. :D:D:D Hahah

RSS 2.0