The pressure to be perfect


♦the pressure to be perfect. 

Wilma och jag. Jag och Wilma.

 



 
Idag var jag och Wilma ute på en jättevacker och mysig promenad. Allt var så fint och vi var så glada. Så då blev promenaden mysig och vacker.


Curly hair


Idag har Wilma varit här.. det kanske syns? För det är bara Wilma som kan göra sånna här lockar. Hon är grym som man säger. 
I alla fall så kom hon redan igår så vi har spenderat många timmar tillsamans och det har varit jätteroligt! 
Igår umgicks vi med Hampe och Ted och såg en skräckfilm som jag ALDRIG någonsin ska se igen. Men det gör inget att den var dålig för vi hade kul ändå. :)

Light


Idag när jag vaknade och såg att klockan var nästan halv 12 fick jag lite panik och skyndade mig upp. Jag är ju en sån som inte gillar att sova bort hela dagen. 
Sen när jag kollade på mobilen och insåg att klockan bara var halv 11 så blev jag lite gladare. Man ställer ju alltså om klockan idag. Ganska idiotiskt egentligen för nu är klockan typ snart fem och det är redan jättemörkt ute. Det känns inte så roligt faktiskt. Men det var skönt i morse när jag fick en timme längre. 

Vårat Burträsk


Jag gillar när det är sånna dagar då vattnet är alldeles spegelblankt. Den dagen jag tog den här bilden så var det så. hahah okej jag antar att ni fattade det men ändå. Man blir nästan lite mållös när burträsk är så här vackert. 



Så vackert


När jag ser den här bilden så inser jag hur vacker livet är. Man kan faktiskt forma sitt liv precis som man vill ha det, genom att göra det man själv vill och det man själv känner för. Det är just det som jag försöker göra. Men alltså ibland är det ganska svårt. Man påverkas alldeles för lätt av vad andra säger ibland. Så om man gör det, påverkas lätt av andra osv.. då måste man sluta med det. Ja, det var bara det jag ville säga faktiskt. 

My clean shoes have become not so clean anymore.


Alltså jag vill att mina springskor ska bli rena och fina igen. Dom var värsta snygga när dom var så där nya. Nu är dom i själva verket jättefula och smutsiga. Men jaja, det funkar ju ändå att springa i dom. 

Var i alla fall ute och sprang ikväll och det var då jag märkte att dom faktiskt inte är så fina längre. Efter att jag sprungit i massa vattenpölar och annat skit så blev dom ännu mer fula och då kände jag att jag blev lite ledsen. Okej ledsen var väl att ta i lite grann.. men alltså varför kan dom inte alltid få va så där fina?↑ 
 

amazing


Omg, jag såg den här bilden på datorn och shit vad jag längtar tillbaka. Jag vill tillbaka till stockholm, värmen och mina kära kusiner. Ja och såklart min kära faster. Jag längtar tillbaka så mycket. 

Ibland handlar det om att släppa taget och se vars man hamnar.


Det är tråkigt när höstens vackra färger börjar lämna oss. Det är mer löv på marken än vad det är på träden. Men det gör inget för snart är det ju sommar igen. Eller? 
Men man måste se det positiva med vintern. Man kan ju åka skoter (om man har någon vill säga), man kan ju åka skidor och annat kul. Ja.. det var nog det som jag kunde komma på som känns positivt. Hejdå:)


Söt flick vovve nummer 1


Men keya, vad hände med ditt hår? Hahah. Den sötaste flick vovven som jag känner i alla fall. Den sötaste pojk vovven som jag känner är Swipp. Jag tycker om båda två väldigt mycket faktiskt :)

Snart får jag slappna av.


Denna helg har varit fantastisk skön och avslappnad. Det har verkligen varit välbehövligt och nu känner jag mig pigg och laddad inför sista veckan innan lovet. Det känns jäkligt skönt! 

Ikväll har jag i alla fall skrivit, skrivit och skrivit på olika skolarbeten som jag vill få klart innan november lovet. Sen har jag tagit en paus och tränat. Jag har sprungit i gått. Det var jättehärligt faktiskt. Men alltså wow, det är verkligen kallt ute. Nu är det vinter kläder som gäller från och med nu ;) 

Gossip girl


Ikväll är jag super trött. Jag känner mig väldigt sliten då typ hela min kropp gör ont. Så jag tänker avrunda kvällen med några avsnitt av gossip girl innan jag somnar i en förhoppningsvis djup, härlig sömn. 
I morgon är det sovmorgon och det jag ska försöka utnyttja. I morgon ska jag även till farmor för att spendera lördagen och början av söndagen där. Det ska bli skönt. Jag gillar att vara hos farmor och farfar:)

Jag behöver tid


Nej men hej fredag! Vad jag har längtat. Den här veckan har varit minst sagt jobbig. Alltså den har helt enkelt inte varit bra. Det finns såklart grejer som gjort denna vecka lite rolig men ändå.. 
Vi har haft tre prov och jag har stressat som fasen för att hinna plugga på allt. Men nu är alla prov gjorda och jag tror det gick bra. Det känns jätteskönt! Bara en vecka kvar innan november lovet. Det kommer bli väldigt skönt. Det är något jag ser framemot verkligen. 

Så den här helgen ska jag ta till att vila upp mig. Jag mår helt enkelt inte på topp just nu. Så jag känner att en helg där jag bryr mig om mig själv är ganska välbehövligt. Åh vad jag behöver det. 

Jag skulle gilla att åka till Paris

 
En dröm♥
 
 
 
 

Mitt rum


 
Jag sa ju någon gång för länge sedan att jag hade gjort om i mitt rum. Vet inte varför det tog mig så lång tid att knäppa de här bilderna men ja.. I alla fall så är jag jättenöjd nu över hur mitt rum ser ut. Har pysslat jättemycket och gjort ett jättefint bildkolage och sånt. Jag tycker det är kul att vara kreativ. Nu är mitt rum himla mysigt faktiskt. Jag trivs verkligen.
 
 
 

Vuxenpoäng

 
Den här söndagen har faktiskt varit ganska bra. Jag hade i alla fall en ordentlig sovmorgon i morse. Hade ställt veckaren på nio men när den ringde skulle jag bara ligga och dra mig en stund, de slutade med att jag steg upp klockan elva. Haha. Men det var välbehövlig sömn. Det var jätteskönt att få sova ut ordentligt.

Idag har jag både lagat lunch och middag och jag känner att jag fick lite vuxenpoäng där faktiskt. heheh. Fast jag gillar att laga mat jag tycker det är superkul så att det var då lätt tjänade vuxenpoäng. Men ändå alltså.

 

Cozy morning



Imorse gjorde jag, Julia och Elsa världens mysigaste och godaste frukost. Vi steg upp tidigt och lagade frukost i godan ro och sen satt vi bara och njöt av våran fantastiska frukost. Det var underbart.
Vi var med varann igår också och då gjorde världens coolaste sak. Kanske kommer ni få se vad... men bara kanske. heheheh....

Har i alla fall haft en jättebra dag och gårdag tack vare mina vänner. Det är tydligen möjligt att skratta så man får ont i magen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Min själ ler hela tiden fast jag inte ens är glad. Den är lycklig nu.

 
Alltså gud vad jag älskar hösten. På mornarna när jag cyklar till skolan så är det lite lätt dimmigt ute, luften är sval men inte överdrivet kall, alla höstfärger ler rakt mot mig. Också doften. Det doftar så underbart att jag bara vill andas in alla luft och spara den någon stans så att jag någon då och då kan ta fram den igen när hösten inte längre är här. Jag vill kunna känna doften och känna den här underbara känslan som jag känner just nu.
Jag gillar hösten, den för med sig bra minnen till mig. Minnen under en period där livet sakta men säkert började le mot mig igen.
 

I refuse to sink.


Alltså jag hade skrivit ett inlägg igår. Sen skulle jag publicera det. Då glömde jag bort att göra det och gjorde något annat ist. Det var ju lite klantigt men jaja. I alla fall tänkte jag säga att uppdateringen kanske inte kommer vara på topp i veckan eftersom jag har väldigt mycket i skolan nu. Och med väldigt mycket menar jag jättemycket faktiskt. 3 prov nästa vecka. 1 i veckan. hm... Ni förstår.
 

Femton års presenter.




Visar stolt upp mina presenter som jag fått. Är väldigt glad och tacksam.
 
 
 
 
 
 

Kalas 3.



Kalas 3 var med mina vänner. Dom kom igår vid 5 och vi lagade tillsammans middag, vi gick och hyrde en film, sen åt vi efterrätt som Wilma hade med sig. Det var den godaste äppelkakan jag har smakat. Lugnt. Vi var ute till halv 12 och busade innan vi gick in, poppade popcorn och såg på filmen som vi hyrt. Innan den var slut halvsov vi alla i soffan. Haha! Det var en jätterolig kväll och mysig kväll. Den gjorde min födelsedag komplett. Tack tjejer för det. ♥
 
 
 
 
 
 

Kalas 2.


 
Igår hade jag en helt underbar födelsedag. Jag vaknade vid 9 på morgonen av att pappa och Monica kom in och sjöng en vacker sång för mig. Jag fick paket på sängen och en massa kramar. Efter att jag öppnat alla paket gick jag ner och det var framdukat frukost. Efter en långt frukost framför nyhetsmorgon gick jag och pappa ut på en promenad i höst vädret. Det var så mysigt. Jag uppskattar sånt.

Vid tolv kom gästerna och vi åt en god födelsedags lunch. Lunchen bestod av min favorit mat så jag blev glad. Efter maten blev det paket öppning och sen glass.
Efter att gästerna farit så hade jag god tid på mig att göra allt klart inför kvällen. Åhh de var en så himla bra födelsedag. Är så glad!!
 

Jag är frisk på min femton års dag.

Det här var jag för ungefär ett år sedan. Jag skulle fylla 14. Jag mådde inte bra. Allt jag minns från den tiden gör att jag skulle vilja bädda ner mig i sängen och bara gråta en stund. Det var så jobbigt då att om jag ens tänker på det nu kan jag börja må illa, känna ilningar längst ryggraden och bara känna mig allmänt ledsen.

Jag har suttit och kollat igenom lite bilder från den tiden. Det är jobbigt att minnas men ibland tror jag att det är bra också. Man kan inte hela tiden skjuta undan saker. Man kan liksom inte sopa in allt under mattan och tro att det aldrig kommer komma fram? Någon gång måste man väl ändå städa.

Ja, någon gång måste jag bearbeta allt som har hänt. Men det är väl ett stort steg att ens kunna bearbeta? Dom sa hela tiden till mig att när jag blir frisk så kommer du kunna bearbeta allt som har hänt, men inte förrän du är frisk. Så nu, nu kan jag börja bearbeta saker. Jag tänker börja med att ha en jävligt bra födelsedag i morgon.
Det här är som en seger. Jag behöver inte längre skriva "när jag blir frisk..." eller "om jag blir frisk..." För jag är frisk. Jag är fri och snart är jag femton år också.

Jag trodde först inte att jag skulle vara frisk på min femton års dag, jag vågade inte tro det. Men jag hade kunnat våga. För de blev ju så.

 
 

Kalas 1.



Igår hade vi kalas för mig. Jag fyller ju egentligen inte år förrän i morgon men eftersom jag for till pappa idag körde vi på kalas hos mamma igår. Det var ett himla mysigt och trevligt kalas och jag fick massa fina presenter som jag är väldigt nöjd över. Det är jag själv som har bakat cupcakes och inte för att skryta eller nåt, men dom var typ dom godaste jag har smakat.
 
 
 
 

Freesh

Idag efter att jag utfört beep - testet på idrotten drog jag snabbt i väg till frissan för att fixa till mitt hår. Det var väldigt nött efter att inte blivit klippt sen i januari, plus en bleking av topparna på det. Yeah mitt hår inte gillar. Men nu är det i alla fall otroligt fräscht och härligt. Jag kapade kanske 5cm? men de syns då inte, det känns typ bara längre. Kanske är det för att det är så fräscht.

(Jag måste bara påpeka att mitt hår är mkt ljusare i verkligenheten, det bara ser mörkt ut på bilden.)

Fokus.

Anledningen till att jag skrev "Fokus" som rubrik var dels för att denna bild är tagen till våran blogg fokus, men de var också för att jag just nu är väldigt fokuserad. Jag sitter nämligen med näsan i en No-bok. (igen). Men snart tänkte jag ta en paus och cykla till affären för att köpa florsocker. Ska nämligen baka cupcakes i morgon. Det bli spännande, som tur är ska nog Wilma komma hit och hjälpa till. Det kan behövas.

RSS 2.0