Look at my fancy candle

Hej! Idag slutade vi två. Julia är här nu och vi håller på att göra i ordning inför ikväll. Jag tror det kommer bli superkul. Vi ska vara några stycken å göra middag hemma hos wilma och sen ska vi hitta på andra roliga saker. Det kommer iallafall att bli en väldigt rolig kväll och jag kommer hem imorn nångång. Nu tänkte jag visa mina nya doftljus som jag sa igår. Förvänta er ingen update ikväll iallafall. Ha en bra valborg eller vad man nu säger;)

Mina godluktande doftljus!

Min fina ljuslyckta!



Now i can run whit you again

Hej! Det blev en kortdag för mig idag, eller iallafall på skolan. Jag skulle till bup idag klockan ett. Sista mötet på ganska länge nu så det känns super bra. Då behöver jag inte överge Elsa och våran spahgettibro. Haha!

Efterå passade jag och mamma på att fara upp på solbacken. Har behövt nya löparskor väldigt länge nu eftersom mina är helt uppnötta och söndertrampade. Har världens skavsår och har knappt kunnat gå i dom på sistonde. Jag och mamma tog oss en sväng på team sportia och jag hitta världens snyggaste och skönaste löpar skor. Dom hade kostat 999:- men nu kostade dom 699:- så jag passade på att köpa dom och är helnöjd faktiskt!

Hittade en jättefina regnjacka också som jag var i väldigt stort behov av. Min gamla fick jag typ i femman och ärmarna är en aning för korta. Så det blev också super bra.
Vi kunde inte låta bli att gå in på rusta heller så jag fick med mig en jättefin ljuslyckta och två doftljus för 40:- sammanlagt. Ojojoj.. Ni ska få se bilder på mina fina ljus sen!;)


Behöver jag skriva vilka som är nya?



Dom nya träningsbyxorna är jättebra.

Jag och mamma hade tur och det var ganska fint väder när vi var ute på promenad. Fast det var kallt, men det haglade iallafall inte. Heheh.. Jag måste bara meddela att jag älskar mina nya löpar/promenad/tränings byxor som jag köpte för ett litet tag sen. Har använt dom hur mycket som helst redan och är verkligen nöjd. Det är absolut värt att lägga pengar på! Jag köpte mina på H&M för 299:- så det var ju faktiskt inte så farligt. ;)
 

Jag måste våga släppa kontrollen och lita på mig själv

Har ny ätit middag och ska strax ut på en långpromenad med mamma och Swipp. Det ska bli skönt och som tur är så haglar det inte längre, då skulle jag bli ledsen och det skulle typ vara så mycket hagel att det gick bada i det.

Gudstjänsten gick bra.. det var somvanligt vääldigt långtråkigt och jag är egentligen inte alls interesserad av vad dom har att säga. Men nu har jag nio underskrifter, en kvar att gå på innan jag har tio. Det håller typ bara på att vara 3 - 4 veckor kvar nu innan jag konfar mig och det ska bli såå skönt. Sen for jag till Wilma och hjälpte henne att fixa lite inför valborgs. Det var faktiskt kul. Fast et roligaste var nog att umgås med Wilma kanske:$

Nä nu ska jag dra på min mina löpar kläder och gå ut och gå. Haha! Det det lät ganska kul tycker jag, men man kan faktiskt använda det som båda löpar kläder och gå kläder;)

It´s al abaout trust.

På väg till gudstjänst

Hej! Här sitter jag och äter ett päron så här på morgonkvisten! heheh.. nämen asså jag ska strax pallra mig ivägpå gudstjänst. Men det haglar massa ute så jag var inte så sugen på det. Men det blir nog bra ändå. Efteråt far jag ju till Wilma för att umgås med henne och jag gissar att jag kommer hem någongång före middagen. Nä nu måste jag kila om jag ska hinna cykla dit i hagelskuren.
Så här går jag klädd idag och så har jag en fin hårring i mitt hår.
 

Head up, stay strong, fake a smile and move on

Jag minns så väl när den här bilden togs. Jag och mamma var nere i affären på sjukhuset och provade solglasögon. Jag mådde dåligt där och var väldigt sjuk. Jag var inte glad, jag skrattade aldrig och sjukdomen hade ett starkt grepp om mig och hade grävt sig så djupt in i mig att jag själv inte viste vad som var vad länge, var det sjukdomen eller var det jag. Är vi samma person? Det är alltså jag som är sjukdomen (så gick mina tankar ungefär). Jag tog på mig dom där solglasögonen som jag egentligen tyckte var väldigt fula. Jag höll händerna så där för jag tänkte att det skulle hjälpa mig att le. Det kändes som att jag inte kunde le längre och det var en hemsk känsla. Så med solglasögon på som för att dölja mina lesna ögon och ett framtvingat leende ur allt elände så tycker jag att jag lyckades ganska bra med att se glad ut.

You don´t need to hide. You´re so beautiful

Nu tänkte jag snart avsluta dagen med att titta på pretty little liars och sen sova tidigt igen. Imorn blir det upp hyfsat tidigt för att fara på gudstjänst klockan elva. Usch va jobbigt det kändes. Men Wilma ska vara där och sen ska jag fara hem till Wilma och umgås med henne och det ska bli jättekul! Det kommer bli en lyckad söndag tror jag.

I can hear your heartbeat

Hej! Igår var jag med Julia hela dagen och vi gjorde massa roliga saker och såg en läskig film. Vi somnade rätt tidigt igår och steg upp rätt sent och det var verkligen jätteskönt att få mycket sömn!:) hehe.. sen idag har jag fått låna Paulinas systemkamera och fotat en massa. Det var så kul och jag älskar att fota med den. Vill ha en ännu mer nu och känner verkligen att jag vill köpa en nuuu! Men jag måste spara först.

Idag när jag hade tänkt gå ut med Swipp kom världens hagelskur och det var värsta tråkigt. Så jag väntade med det och när jag gick ut var det jättefint och soligt. Men när jag kom in så började det hagla igen. Haha! Snacka om tur jag har liksom..


Visst ser det härligt ut?

Jag har drömmar och visioner. Det är viktigt

Jag har tänkt på en sak rätt länge nu.. och det är att jag vill ha en systemkamera. Som ni alla säkert vet så älskar jag att skriva och vill bli journalist när jag blir stor. Heheh.. och om jag vill bli journalist så måste jag faktiskt kunna fota också. Jag menar hur kul är det att ha skrivit värsta bra artikeln och så har man ingen bild. Jag skulle kalla det för en skandal. Så vill jag ha en systemkamera och ska nu spara som bara den till en. Jag konfrimerar ju mig snart och då kanske jag ska önska mig pengar. Eftersom en systemkamera är så himla dyr. Fast det skulle vara lite häftigt att få en systemkamera. Hehe. Men jag ska spaaara.. ;)

always stay positive

Jag kom just på att det är fredag imorn. Då blev jag glad och kände att det ska bli skönt med helg. Mest troligt ska jag hänga med Julia (om hon är kry) På söndag ska jag kanske till Wilma en stund (och på gudstjänst såklart..) Det ska bli kul. Förutom gudtjänsten då.. dock har jag faktiskt hela 8 underskrifter nu!!
Tanken var att jag och Wilma skulle fixa lite inför valborgs eftersom vi har ganska bra planer då;)

sometimes heart see what´s invisible for the eye.

Hej! Denna torsdag har varit en bra dag. Precis som alla andra dagar i mitt just nu. Det känns så himla skönt faktiskt och jag är så himla glad över det. Jag kräver inte att jag måste vara super glad varenda dag men att jag får vara frisk och må bra är verkligen viktgigt. Det gör jag nu och det är därför denna torsdag har varit bra.

Men klockan är ju typ bara halv sex så än är det ju faktiskt mycket kvar av denna braiga torsdag. Funderar nästan på att he mig ut i det fina vädret och jogga en bit. Det är ju faktiskt asfallt ute nu eftersom snön har tinat bort och det är skönt. Fast ibland är det jobbigt att springa på asfallt, fast bara när man har så dåliga skor som jag har.




If that´s what you want

Hej. Jag tar egopics i min dåliga webbcamera och lyssnar på OneRepublic. För att dom är så himla bra.
Men strunt samma. Idag har jag bokat tid hos Bettys för färgning och ev. klippning. Dock inte förns om tre veckor men jag är sjukt taggad och längtar jättemycket. Ni kan få se sen när jag har gjort det hur det blir. Alltså om tre veckor. Än så länge är det hemligt. HAha.. nä inte precis hemligt men.. ja..





Babey let´s get out of this town

Hej. Jag har liksom inte bloggat på ett tag igen, men asså jag har liksom ingen lust till att blogga just nu. Men den kommer kanske snart. Har lite planer på att köpa en kamera och om jag gör det skulle jag få mycket mer insperation till att blogga. Men jag ska försöka blogga ett inläggg per dag iallafall. Jag tycker ju att det är kul egentligen så det går bra. Det är bara det att jag typ inte har tid. Men det komme.

Stora planer för bloggen

Jag är jättedålig på att uppdatera jag vet. Men jag har så himla mycket att göra att jag aldrig hinner plus att jag liksom inte haft lust till det på slutet. Jag vill liksom inte känna mig tvingad att blogga för då blir det bara fel. Jag vill känna att det är kul och att jag gör det för att jag vill och inte för att jag måste. För då blir ju bloggen inget intresse utan typ ett tvång och så ska det ju inte kännas. Men jag börjar faktiskt få insperation till bloggen och jag har stora planer för den. Jag måste bara få lite mindre skolarbete först. Men snart så. Ni får veta mer om det sen.

Iveckan har vi fått tillbaka No provet som jag pluggade till som en galning förut och det är så himla skönt när det visar sig att allt plugg faktiskt lönar sig. Jag har skickat in so arbetet och väntar med spänning för att se hur det har gått. Haha! Sen hade vi geografi prov och jag hade alla rätt!! Jihoo! Jag känner mig som en nörd men jag tycker det är viktigt att få bra betyg. Hela min framtid hänger ju typ på dem. Det är inte så himla länge kvar tills vi ska välja gymnasium heller.

Så jag satsar hårt och hoppas på att jag orkar hålla i det ända till slutet. Men det tror jag faktiskt. Med tanke på dem krav jag har på mig själv.

Nej nu ska jag fortsätta planera mina planer för bloggen. Jag tror det kommer bli sjukt bra och jag ska försöka ordna med det. Heheh.. Men vi får se. Ha det bra iallfall.

True


Love to feel like this

Idag har jag fått se min lille kusin för första gången och han är så himla söt. Och liten för den delen men asså åhhh!! Så himla gullig. Det var typ bara det som jag ville säga så ni får ha de så bra.

Nämen asså jag uppaterar typ aldrig nu men jag gör det ibland så det får duga tills jag känner för att uppdatera mer helt enkelt. Det här påsklovet har iallafall varit väldigt bra kan jag ju konstatera. Har gjort massa kul och inte pluggat eller något och det känns så himla skönt faktiskt. Så nu är jag redo för nya tag när skolan börjar om.

Så jävla friskt

Idag har jag varit i stan hela dagen och shoppat med mamma. Jag har shoppat lite grann. Men bara lite. Eller egentligen var det ganska mycket, eller väldigt mycket. Men det gör inget för jag är så himla rik ändå. Haha! Det var iallfall jättekul och vi har ätit jättegod lunch på waynes osv.. Nämen jag kanske visar imorn vad jag har köpt idag. Det är bara det att jag har ingen kamera så det blir aldrig några fina biler. Kanske lånar mammas eller nåt.
Imorn ska jag mest troligt umgås med Julia och det ska bli himla kul faktiskt. Nu ska jag sova så jag är pigg imorn.
Juste, jag har köpt två grejer idag som jag har velat köpa såååå himla länge och äntligen gjorde jag det och jag kommer att använda de suuper mycket. Nu ska jag sova, Godnatt! 

RSS 2.0