Svar på kommentar.

Hej! Jag vet att bloggen stått still ganska länge nu. Jag har inte ens kommit ihåg att blogga. Jag har haft så mycket annat för mig. Jag har inte ens haft på datorn på flera dagar typ. Men jag såg att jag sått en kommentar tack vare blogg.se appen så jag tänkte faktiskt svara på den nu.

Kommentar:
Jag vet att det var länge sen, men när du färgade ditt hår ombre Hur mycket kostade set då?:) tacksam för svar:)

När jag färgade ombre för lite mer än ett år sen så färgade jag i Burträsk och där kostade det 800kr. Men då klippte jag inte håret nånting utan färgade bara.
                                                                                                                                                                                               

Balen 2013


God morgon gott folk! klockan är halv 12 och jag har just stigit upp. Men det är ju söndag, jag är ledig idag och jag var uppe sent igår. Då får man sova länge.

Här har ni i alla fall lite mer bilder från balen. Är egentligen sjukt onöjd över nästan alla bilder, tycker dom är tagna från fel vinkel osv. Men jag antar att det är så det blir när man fotar mycket. Man vill att det ska vara perfekt. Jag har massa fina bilder på Julia också, ska fråga henne sen om jag får lägga upp dom här. För Julia var så jäkla snygg på balen. Om hon inte varit min bästa vän skulle jag nog satsa på att bli tillsammans med henne. Hahah!

Men det viktigaste av allt var nog ändå att det bar super kul på balen. :)
 

Sneak Peak från balen

Hej! I torsdags var det lucia bal och jag måste säga att det var riktigt roligt. Julia kom till mig före så vi gjorde oss i ordning tillsammans. Det var typ det allra roligaste. Haha. Nej men balen blev faktiskt riktigt lyckad.
Jag har inte hunnit uppdatera ännu och inte heller lagt in alla bilder som vi tog. Jag ska försöka fixa det imorn. Men så länge får ni nöja er med några sneak peak. ;)

Älskade syster♥


Du är min syster, bästa vän och den person som jag litar på till 100%. Älskar dig. ♥
 

Instagram/mobilbilder


Hej! Jag känner att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera den senaste tiden. Ska försöka bli bättre och i alla fall uppdatera en gång per dag. Jag tycker ju egentligen att det är jätteroligt, har bara inte haft tid. Eller jag antar att jag inte har tagit mig tid. Men det ska bli ändring på det nu! Bjuder i alla fall på några instagram/mobilbilder. Hoppas ni haft en bra dag i alla fall. Min har varit jättebra än så länge. :)
 
 
 
 
 

Julfin vovve


Jag kom ner och såg swipp med denna rosett runt halsen nerbäddad i ett tjockt duntäcke, hur trött som helst. Det första jag gjorde var att vända om, springa upp och hämta kameran för att fota honom. Jag menar hur söt är han inte? han ser nästan ut som en liten valp. Jag saknar faktiskt att ha en valp. Det är ju så himla mysigt. Det är tur att Swipp är som en valp.. haha! Lika söt i alla fall.

Första advent

Idag är det söndag och första advent! Vi julpyntade i torsdags och det är såå mysigt. Jag älskar julen. I morse steg jag upp och såg julkalendern innan jag for för att sälja fika på skyltsöndag. Jag fick värsta julstämningen.

Min helg har varit jätterolig men jag har inte hunnit blogga något. Det har faktiskt varit den roligaste helgen på länge. I morgon är det måndag igen och det känns så jävla tråkigt. Vill fortsätta ha helg hela tiden. Men å andra sidan så ska vi ut på prao, det kan bli ganska intressant. :D


RSS 2.0