chilla mega mycket hos wimsan

Tjaa boysen och girlsen! Sitter och väntar på att x factor ska börja hemma hos Wilma. Vi har varit lite galna och dansat till värsta bra musiken och bara öst på.. nu är vi överspidade!! Haha. Life is fun.

En dålig dag fast ändå bra saker.. Det går väl?

Hej! Idag måste jag säga att det har varit en skit dålig dag. Vissa grejer har förstås varit bra som tillexempel olika besluts som har tagit osv.. Men ändå så har det varit en neråt dag. Menmen.. så kan det också bli ibland.

Men nu till dom bra sakerna. Jag hade möte med skolan idag och vi har bestämt att från och med imorn så ska jag börja gå heltid på skolan asså 100% Fattar ni hur glad jag är? Och så ska jag börja äta lunch på skolan två dagar i veckan. Det känns så grymt skönt faktiskt och jag känner mig så jäkla fri. Det är på väg åt rätt håll nu och jag har kommit en bra bit på väg. Känner mig så stolt!

Och imorn efter skolan så åker jag direkt hem med wilma. Kommer bli så himla kul. Vi kommer väl somvanligt att ha jättekul och hitta på en massa kuligheter. Sen på lördag åker vi in till stan och är där hela dan, kommer bli så himla grymt. Ännu en till sak som gör att jag känner mig så fri. Jag klara mig bra själv nu!
Nu ska jag sjunka ner i sängen och läsa en tidning sen sova så att jag får mig nå sömn. Ha det bra.








Ni kanske inte ser så stor skillnad men jag ser en välda skillnad.


Jul Jul Jul och en massa bra saker

Ligger i sängen efter en bra dag och bara tittar på allt mitt fina julpynt och får en massa julkänsla. Det kommer smälla till så är det jul igen. Längtar! Älskar stämingen kring jul och alla mysigheter.


i just wanna be a normal girl

Tjaa! Ikväll har jag varit ute och joggat, det var väldigt najs. Nu är jag tröööt och vill bara sova.
Men ialafall så i måndags så kom wilma hit och sov över, det var väldigt trevligt och vi hade mega mysigt. Det kommer vi göra om nångång snaart!! Imorn har jag möte med skolan och förhoppningsvis så ska jag få utöka min skolgång. Jippi! Det kommer bli så himla bra asså. Men nu ska jag gå ner och fika sen sova.

Mot skolan med Wilma

Tjaa! Nu är jag på väg till skolan, Wilma har sovit här inatt så VI är på väg till skolan😃 har iallafall haft jättekul! Men mer om det sen.. Nu ska vi till skolan!


Allt var bara så himla perfekt

HejHej nu är jag tillbaka! Och jag har haft mega super kul. Kan inte beskriva hur skönt och roligt det var. Vi har shoppat, shopppat och shoppat! Jag har köpt väldigt mycket saker som jag är superduper nöjd över. Helgen har gått så himla fort också! Idag har jag rensat min garderob och hett bort allt som jag inte använder och så har jag bara lastat in med mina nya fina kläder. Är så himla nöjd. Nu har jag bara massa fina kläder i min garderob!



Har på mig min super snygga jeansshorta idag!

Allt är bara så bra idag

Heej! Tänkte bara göra ett snabbt inlägg nu innnan vi far. Allt är med och jag är supertaggad. Jäklar så kul det ska bli! Vaknade upp pigg och utvilad och allt är bara bra. ++++++ Hahaha!;)


Jem

Tjaa! Nu sitter jag och myser framför tven och ser x factor med farmor! Asså åh vad jag älskar Jem dom är så himla bra asså. Och asså åh!! Jag är så jäkla taggad inför imorn, ska shoppa, shoppa, shoppa!! Men nu börjar det igen. Ha en bra fredag kväll. Juste, jag kanske inte kommer uppdatera nåt imorn.. men då hörs vi ju på söndag.

taggad tjej

Heej! Idag är en värsta bra dag asså. För det första så har jag fått ett nytt matprogram! Jippi.. Lite nya saker och jaa mycket mycket bättre än det förra. Sen imorse tog det bara 30min att locka håret. brukar ta ca: en timme. Haha! Ja och så sen kommer man på skolan och möts av himla glada och mysiga kompisar. Så himla kul. Och så satt jag och Wilma och prata om en massa kuligheter på hela matten. Och så fick jag skriva två lektioner i rad. och så ska jag till farmor ikväll och imon drar vi till Luleå. Himla kul känns det iallafall!:-)

 
Hahaha! Yeah

Ha en bra dag alla

Tjaa! Nu på morgonen har jag varit ute och promenerat och locka håret och börja packa lite grann inför Luleå! Åh så himla kul det ska bli asså. Jag ska shoppa som en galning!!!:) Yeah! Jag blir där från lördag till söndag och allt kommer bara att bli så himla perfekt.
Nej nu har jag lite saker jag ska göra innan skolan, uppdaterar nog mera sen. Ha de bra så länge.



True story

Det är så jävla svårt och jobbigt fortförande!

Finast i världen är du

Saknar min Wilma en massa..

I hear your heart beat.

Det var en väldigt härlig löprunda idag faktiskt.. jobbigt var det ju men det var himla kul! Tycker verkligen att det är jättekul att träna så et känns helt underbart att jag får börja göra det igen. Känns superbra faktiskt.
Vi sprang i kvarnberget den här gången också. Det är så himla mysigt att springa i skogen, fast det var lite dåligt att springa där nu men det funkade. Nu ska jag chilla vid datorn en stund sen ska jag börja göra mig klar inför hockeyn. Ska faktiskt dit och se idag. Fick ju en biljett på skolan så det är väl bäst att passa på!:)


- Yes i do

På väg ut för att springa. känns bra.

Tjaa, nu ska jag och pappa fara ut och jogga det kommer antagligen att bli jättekul som vanligt:) Yeah!


The darkness has take me

 
Hjälp, vad ska jag göra. Ska jag falla igen? Ska jag göra det igen, jag vill inte. Det är svårt. Det gör ont.
i wanna feel pain again.. Men nej jag ska inte. Jag kan stå emot. Men det är så jävla tufft.


Det är så himla svårt. Ena stunden mår jag ganska bra och jag har gjort utamaningar och allt är bara bra. Sen Pang! Så slår sjukdomen tillbaka.. bara så där, Det är jävligt jobbigt. Önskar att jag var fri.

Chillar vid datorn med värsta bra musiken

Förlåt för min sämsta uppdatering.. men datorn var hos mamma och det gick inte att blogga från mobilen. Men det spelar ju ingen roll egentligen, jag skriver ju nu:)
Ikväll har jag inte gjort så mycket annat än att varit ute och gått en långpromenad.. Helt själv. Det känns så jävla bra alltså. Jag har varit ute och gått själv!? Har inte varit det sen typ ett år. Tänk att jag har kommit så långt. Känns sjukt bra och jag är väldigt nöjd. Sen har jag duchat, pluggat och lite sånt. Mött Lovisa osv..  
Nu sitter jag och lyssnar på värsta bra musiken och bara chillar.


Snart far jag till skolan

Tjaa! Nu har jag nyss gjort mig klar och ska strax börja gå till skolan, går eftermiddag idag:-(
Nu på morgonen så har jag nog inte gjort så mycket, tiden går så seeegt!
Har iallafall varit ute och gått och lockat håret och lite sånt.
Men nu ska jag hinna städa mitt rum lite innan jag ska till skolan, ha en bra dag!


Omg breakin dawn part 2

Ikväll var jag på bio med mamma och såg breakin dawn del 2. Satan så bra den var alltså. Är typ helt crazy nu bara för att den var så jäkla bra:-) skulle lätt kunna se den en gångtill nu på en gång, haha!
Men iallafall så har jag haft en himla bra helg ändå, har varit både hos namn och farmor.. Väldigt trevligt. Och farmor alltså, hon är ju helt enkelt bara bäst. Jag tror jag har världens bästa farmor. Bra på alla sätt och vis och sjukt snäll. Älskar henne otroligt mycket<3

Nu ska jag sova så jag orkar upp på skolan imorn :-( ha det bra!


En riktigt tjejkväll

Tjho! Har just varit ute på en lång promenad med farmor, Lovisa och Maria det var mycket trevligt faktiskt. Lite små regn men det gick så bra ändå. Vi hade iallafall mega jättemysigt igår och allt var bara bra. Ansiktsmask, bra film och tjejsnack. Kan det bli mysigare än så? Jag tror inte det.. Känns som att det var himla länge sen vi gjorde nåt sånt. nä nu ska jag gå och hitta på något, vi hörs senare:)








Haha! Så fina vi var. Synd bara att jag inte kan äta nåt sånt där utan att få ångest.. därför låter jag bli, men det kommer ska ni nog se:)

Det blir bara bättre faktiskt.

Heej! Nu har vi världens mysigaste myskväll och allt är bara bra. Blev himla glad efter att jag smsat med wilma och åhh... hon gör mig himla glad ibland. Men iallafall så nu ska vi göra ansiktismaskar och jag ska försöka göra en fläta på mig själv, vill att wilma ska vara här och göra en fläta på mig. Okej jag vet inte riktigt vad jag skriver men jag mår bättre nu och allt känns bättre! Känns bra. bilder från kvällen kommer senare!





Vrid på skallen och kolla vilken fin fläta wilma gjorde på mig i torsdags!

jag mår bara inte så bra

Jag undrar varför det här skulle drabba just mig, undra om jag nån gång kommer att få veta varför? Men jag får helt enkelt leva med det.. även om det är jävligt jobbigt. Usch, fyfan. jag orkar inte, fml

Röker med Lovan

Tjaa! Chillar hos farmor med Lovisa och snart blir det badhuset, ganska najs faktikst, Ikväll blir det myskväll och spa med Lovisa, Paulina och Maria! Det kommer att bli mega super bra. Nä nu ska jag gå och äta nånting sen dra iväg. Kanske uppdaterar mera sen om jag hinner.. men ni får iallafall ha det super bra. Kram



Röker med lovan också btw;)

jag låtsas så går det så bra

Tjaa! Nu är jag snart på väg till skolan, hoppas det blir bra idag också även om det är som deet är.. men det är bara att keep your head up, stay strong fake a smile and move on. (lånade citatet från paulinas blogg) Tyvkte det var så passande bara;) Nä nu ska jag göra nåt vettigt!

Bara så fort.. nu är jag tillbaka igen. Hjulet snurrar på men inte stannar. Jag orkar inte, fml

Varför ska det komma sånt här. jag orkar inte, jag vill gå vidare jag vill bara vara fri. Varför just jag?
Fan också, i´m back in hell

Det är dags att gå vidare nu

Allt som har hänt.. det är dags att gå viadre nu. Det är väl okej? Eller.. Jag vet inte, jag fattar ingenting, tankarna bara snurrar..

laughing until you cry

 
Heej! Nu har jag pluggat lite, och varit ute två gånger på promenad med olika hundar. Fast båda var bara en kort sväng. Men iallafall så sitter jag här och myser framför datorn med helt awesome musik i lurarna.
Idag har det varit en hyfsat bra dag. Självklart har det varit saker som varit jobbiga men jag tycker inte det är nödvändingt att nämna dom, börjar bara må dåligt igen då. Och dåligt har jag mått alldeles för mycket!
Så nu tycker jag att det är dags att börja må bra igen. Och det är precis det jag ska göra :-)
 

Whis it was me
 

det kommer att bli så bra

Tjaaa! Nu hade jag tänkt förklara lite mer om det förra inlägget. Jag har intee varit ute och sprunigt på över ett år. Det beror såklart på min sjukdom. Men nu så har jag äntligen fått börja träna igen. Det känns så sjukt jävla bra! Jag känner mig så stolt över mig själv, att jag har kommit så här långt. Det gick iallafall jättebra att springa, vi sprang runt kvarnberget som är ca: 5 kilometer. Jag hade inte alls lika kondis som jag trodde. Det gick jättebra, det var jättekul och allt känns bara så jävla bra!!

Nu sitter jag och slappar framför datorn och snart ska jag äta middag, det blir bra. Det är bra! 






jogging

Tjenare! Nu är jag på väg ut för att springa med pappa. Mer om det sen!

Godnatt

Tja! Tänkte bara skriva ert snabbt inlägg nu innan jag somnar. Ska försöka somna tidigare ikväll eftersom jag var sjukt trött imorse!
Men den här dagen har nog ändå varit ganska bra. Visst det har hänt en väldigt jobbig grej som jag varit jätteledsen över, jag har haft ångest och varit rastlös. Men jag tycker ändå att dagen har varit ganska bra. Mycket av det som varit bra beror på min fantastiska vän Wilma:-) är så glad över att jag har vän som henne<3

Nä nu måste jag faktiskt sova, vi hörs imorn, ha en god natt allihopa:-)


Portkod 1321 ikväll!!

Tja! direkt efter skolan idag for jag och pappa in till stan, pappa skulle fixa med nåt där så jag passade på att gå på stan en stund! Hittade ett par jättefina och jättesköna skor jag köpte. Sen ikväll har jag varit ute och gått sen har jag dushat. Nu har jag pluggat en liten stund också! Och nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på musik. Himla mysigt faktiskt. Senare ikväll så ska jag och paulina se portkod 1321!! Är helt fasst i det nu. Det är himla bra!!
Nä men nu ska jag kolla runt lite på datorn, men vi hörs ju sen:-)


Det är en god morgon!

Godmorgon alla! Idag är en bra dag, det kommer faktiskt att bli en toppen dag tror jag:-) hoppas på det iallafall.
Men nu är jag snart på väg till skolan, ska bara göra ett snabbt inlägg först tänkte jag!
Idag efter skolan har jag ingen aning pm vad jag ska göra, men ska iallafall försöka hitta på något. Nånting kul!
Men nej.. Nu måste jag skynda mig till skolan! Ha en bra dag<3


My lipas are smiling but inside i´m falling apart of pain

ångest ångest ångest.. Pain.

Do more of what make you happy

Tjenare allihopa! Idag har jag varit på skolan, det har faktiskt varit väldigt kul idag. Det ända som jag stör mig så jävla mycket på är att jag bara får gå halva dagar. Tycker att det är helt idiotiskt! Menmen hoppas det blir ändring på det. Iallafall, direkt efter skolan var slut så var det bara att gå direkt på konfan. Vi pratade om döden och typ satt bredvid en kista.. med ett lik i! Det var lite läskigt faktiskt. Sen skyndade jag mig hem och åt middag sen följde jag med mamma på badhuset och simmade en halvtimme. Var himla härligt faktiskt. Så nu sitter jag här trött, ren och fräch. Snacka om skönt. Älskar att vara och simma.


On my way to school


whis i was free

Varför just jag? Varför ska just jag ha det så jävla jobbigt? Jag orkar seriöst inte mer, varför kan jag inte bara få fara fri. Fri alla tankar, fri från allt mörker och fri från all ångest. Det gnager inuti i mig och det känns som att mitt bröst ska sprängas, vem är jag och vad vill jag? Jag vet jag vill.. men jag måste kämpa för det. Det är så jävla svårt. Jag vill springa iväg, iväg bort från alla tankar och ut ur mörkret men det går inte.. för dom sitter inuti mig. Jag kan inte springa ifrån mig själv. Varför är det vara så här, jag vill bara vara fri.



- True

Mot mormor och morfar

Har just varit ute och gått en långpromenad med Paulina och hundarna, jag måste säga att det är grymt tråkigt väder ute alltså. Jag vill mycket hellre ha snö än sånt här piss väder, usch!
Men asså idag är det ju farsdag så vi ska fara till mormor och morfar och äta middag, sen ska jag nog fara förbi en sväng hos pappa också. Har varit och köpt en grej åt honom faktiskt! Det blir nog bra.
Nej nu ska jag ta tag i det här och fixa håret sen dra iväg till mormor, hare bra allahopa;)




Söndag

Godmorgon allihopa! Idag har jag ingenaning om vad jag ska göra idag, jag ska gå en promenad med hundarna. Det är typ det jag vet.. men vi får se! Kanske ska fara på badhuset och simma eller nåt, vi får se helt enkelt.
Men imorn är det skola igen! Känns faktiskt ganska kul. Det är så himla tråkigt att bara vara hemma ibland. Specielt när jag bara har varit hemma i typ ett år. Fy fan alltså. Känns så himla skönt att vara tillbaka. Är stolt över mig själv.

Nä, nu ska jag mysa med hundarna ett tag sen göra nånting!:)


Haha, ser ni min percing?

Ibland kan man ha det så himla bra!

Har haft en himla mysig kväll med Paulina och Ida! Vi har sett några avsnitt av portkod 1321 och bara suttit och pratat sistertalk. Uppskattar verkligen sånna här kvällar sjukt mycket, är så glad att jag har Mina fina systrar. Älskar er<3
Nu ska jag sova så jag är pigg imorn, hare bra allihopa och hoppas att ni har haft en lika trevlig kväll som jag har haft!


Myskväll

Nu är kalaset genomfört och nu blir det film med mina finaste systar Paulina och Ida! Kommer bli helt awesome.
Sen blir det att sova för min del, är så jävla trött. Men jaja.. det kommer kanske ett till inlägg ikväll.


Himla trevligt faktiskt

Igår hade jag en himla trevlig kväll faktiskt. Hoppas det blir lika trevligt i kväll på pappas 40års kalas!
Nu ska jag snart gå ut och gå med hundarna sen blir det att duscha och och göra mig klar inför kalaset, det blir nog bra:-)


Nu kommer bilder från igår kväll!




Varför blir det så här?

Varför blir så det här? Mörka tankar sköljer över mig, hjärtat bankar hårt och jag får panik, jag orkar inte.. Jag vill bara må bra! Men det kommer bli så. Det kommer att bli så såsmoning om. Det är bara att fortsätta kämpa. Tillslut kommer alla mörka tankar att försvinna och jag kommer inte längre att ha ångest.. Och jag tänker verkligen kämpa för det. Nu jävlar ska jag bli frisk och inget annat!


On the school

Är på skolan nu! Väldigt kul är det, jajamen, japp, jo!
Okej väldigt oseriöst inlägg men det får ni leva med:-)<3


Min fina sminkhörna

God morgon alla kära bloggläsare! Idag ska jag börja skolan efter lunch ist för på morgonen.. känns sjukt tråkigt faktiskt. Har absolut ingenting att göra, menmen.. vad gör man när man inte får bestämma nånting?
Ist ska jag och pappa fara ut i skogen med Keya, och det känns väl kanske lite kul iallfall.
Sen efter det ska jag locka håret i min fina sminkhörna:) Nä men nu ska jag dra ut i skogen, hörs sen;)


Mysig sminkhörna va?

it´s a god thing

Har haft en grymt rolig kväll hos Wilma ikväll. Är så himla glad!:) Det är himla mysigt att gå ut och gå på kvällen och sitta inne och se vampire diaries och bara umgås. Att kunna prata om allt och både skratta och gråta med varann. Så himla kul att ha en sån vän.

Nu.. mot wilmas place


Jag orkar inte

Inte igen, jag vill inte falla.. Vad ska jag göra. Ska jag stå emot? Eller gå med sjukdomen. Hatar sånt här.  Varför kan inte jag få må bra hela tiden? Men jag kan det är bara att kämpa.

True

Demi Lovato

Idag har varit en lång dag. Lång lite halv seg och jobbig. Hatar sånna dagar! Men vi får hoppas på en bättre dag imorn. Har iallafall varit ute och gått med Paow och ida och varit på gympan och sett Lovisa spela pingis.
Och nu ska jag snart dusha sen blir det en tidig kväll för min del. Ska faktiskt bli skönt.. är väldigt trött.
Idag på skolan så skulle vi skriva om en känids på engelskan, jag valde att skriva om Demi Lovato. Hon är verkligen min förebild alltså. Gillar henne jättemycket, hon är så otroligt stark! Och hennes låtar.. Älskar dom!




Så rätt men ändå så fel

Idag har jag gjort en jättestor utmaning och gissa vad? Jag klarade det! Satan så jobbigt det var men jag klarade det. Och nu efteråt så känner jag mig bara nöjd och glad. Jag gjorde det bra.
Ikväll har jag varit ute och gått med mamma, Paow och hundarna det var kallt men väldigt trevligt. Och nu ska jag snart äta kvällsfika sen dusha sen sova. Och imorn blir det skola igen vilket känns jättekul! Jag tyckte faktiskt att det var kul att stiga upp klockan sju imorse. Haha jag är lite weird men ni fattar nog;)


Jag kan. Jag vill.

Det är svårt. Jag måste kämpa. Men jag kommer att klara det, blunda och gå igenom, igronera alla tankar, inte lyssna på dom. Bara blunda och gå igenom. Jag vet att jag kan, jag vet att jag vill. Det är så värt.
Jag mår hellre bra, kunna göra roliga grejer och vara fri utan ångest och jobbiga tankar än att vara smal och leva i ett rent helvette med massa jobbiga tankar och massa ångest. Nej. Det vill jag inte göra längre. Jag vill må bra och få skratta och vara glad. Det kommer bli så det vet jag. Och jag vill bara tacka min absolut bästa kompis Wilma för all hjälp. Det är verkligen välbehövligt! Jag uppskattar det otroligt mycket.


Jag är lyckligare nu.

Idag var det första dan i skolan på jättelänge för mig. Det var jättekul! Bara lite synd att jag skulle till tandläkaren i Umeå. Ganska typiskt att jag måste fortsätta fara till Umeå fast jag är utskriven. Men jag får iallafall träffa Sissi när jag är där. Det gjorde jag idag också och det var jättekul. Så att så hemskt är det inte att fara till tandläkaren.
Men det kändes så konsitgt att vara på lassarettet utan och gå upp på avdelningen, men ändå skönt!

Ikväll så har jag och mamma varit på badhuset och simmat. Det var jätteskönt! Och så satt vi och bastade ett tag sen. Det var jättemysigt. Hoppas att det blir många fler gånger.


Gammal bild. Det är så himla skönt att slippa sonden. Och skärsligt snygg är den inte heller.

Så himla kul!

Idag har jag varit hos Wilma en stund. Det har varit grymt kul måste jag säga. När jag kom så gjorde vi bara i ordning lite fika, sen fick jag prova rida Gaten. Åh så kul det var att rida. Efter ett tag stannade vi och satt oss och fika. Det var himla mysigt faktiskt. Sen fick jag prova trava det var ganska svårt men shit så kul det var!
Sen var det Wilmas tur att rida lite. Det är så kul att se för hon är så himla duktig!
Efter det så tog vi ut lilla söta Vide och borstade upp han och lite sånt. Sen gick vi en sväng med han.

Sen såg vi en jätte jättebra film som hette Taken2. Har sett ettan och den var grymt bra, jag måste säga att tvåan var nog lika bra! Jaa.. det var ungefär det vi gjorde. Det var så himla mysigt att rida och bara gå och prata.


FML

Jag måste se framåt, inte bakåt. Vad är det jag vill? Vad är mina mål. Räkna upp alla saker jag har att kämpa för. Det är värt att kämpa för. Det är värt att leva. Inte ge upp nu.. stå emot. Jag kan, jag vet att jag kan. Men det är svårt och jobbigt. Det är enklast att bara dölja det. Även om jag gråter och skriker inombords så har mina läppar ett leende. Det är enklast så. Men jag kan inte vara stark hela tiden. Ibland tar mina hemska tankar över mig och jag kan inte stå emot. Jag vill inte leva så här längre. Jag vill må bra även på insidan. Visst utsidan är glad men jag vill också känna mig glad. Men det blir bättre och bättre för varje dag, det är positivt! Det kommer att bli bättre.
Men jag måste se målen framför mig och kämpa. Jag vill bli frisk, jag vill må bra. Jag ska bli frisk, jag ska må bra!


Ny hårfärg

Hej!
Sry för att jag är så dålig på att updatera.. men jag ska försöka bli bättre på det.
Idag har jag inte gjort så jättemycket, varit i medle och kollat på Maria och Andreas nya hus. Gud vad fint det var!

Imorn ska jag nog mest troligt till Wilma! Det ska bli jättekul. Saknar henne fast vi var med varann måndag - onsdag
Vi ska kanske fara ut och rida och lite sånt kul:) Men jag har egentligen inte tid att skriva nu men jag skriver kanske sen. Men först ska ni få se hur mitt hår blev.


Före.. haha!





Efter
Inte så bra bilder men.. ni kan få bättre sem:)

RSS 2.0