Ett år


Ett år sedan jag skrev mitt första inlägg på denna blogg. Det är många saker som det är ett år sedan nu. Det känns så himla bra. Åhh är så glad faktiskt. Snart är det ett år sedan jag fyllde fjorton också. På lördag rättare sagt. Det ska också bli kul. Det är många saker som är kul är i livet.

Svar på kommentar.

Jag fick en fråga om vart jag köpt mina tre tröjor och vad dom kostade. Eftersom det var frikväll i fredags så var det ju massa bra priser så jag fick allt för en billig peng.  Är inte säker på om de fortfarande är lika billiga.

I alla fall så köpte jag den svarta tröjan (med silver dragkedja på ryggen) på bikbok för 149:- (kostade egentligen 299kr)
Den hel vita tröjan köpte jag också på bikbok för endast 29:- (kostade egentligen 399kr) !!!!! FYND.
Tröjan med svarta detaljer köpte jag på ginatricot för 149:- (kostade egentligen 249kr)

Så ja, snacka om fynd. Jag är så himla bra på att fynda grejer.
 

Det godaste

Mmmm... Jag och Wilma åt världens godaste bagel på wayne´s i fredags. Det är att rekommendera om någon ska gå på wayne´s. Så nu, alla som är på stan och ska äta på wayne´s ät en bagel med lax röra.

New

I fredags var jag och Wilma inne i stan när det var frikväll. Gjorde en massa bra fynd och jag känner mig skit nöjd. Jag älskar när man går på stan och så ser man en tröja som man har provat flera gånger och tycker att den är snyggast i världen men man har aldrig köpt den för att den är på tok för dyr. Ja i alla fall och så går man där och ser att det är 50% på just den tröjan. Då blir man överlycklig.

Den helvita tröjan som ni ser på den andra bilden köpte jag för 29:- SÅ HIMLA NAJS! Sen igår var vi in på coop och då köpte jag en deo för 10kr, ett rouge och en eyeliner. Så nu är jag uppdaterad kan man säga.

Feeling better.


Ikväll har jag pluggat, packat, varit ute och promenerat, skrivit min engelska, sen har det varit kalas för min lillasyster. Jag har städat mitt rum, gjort i ordning inför imorn osvosv.. Det ska bli så JÄVLA skönt med helg.

Det känns som att jag varit en aning seg denna vecka, har varit piss förkyld och inte allas känt mig på topp. Men nu är förkylningen mycket bättre och jag känner mig pigg och fräsch. I morgon är det fredag i alla fall. Jag ska fira att det blir helg i morn tillsammans med Wilma. Vi ska till stan, shoppa, äta middag och bara ha en trevlig kväll. Det ser jag fram emot. :)

Team pink.

Jag måste bara säga en sak. På måndag, så.... har jag haft min blogg i ETT ÅR!!!! det är ganska mycket ändå, jag gillar min blogg och är glad att jag gjorde den. Har haft några bloggar förut men sedan efter ett tag blivit less och bytt eller bara tagit bort den. Men inte denna gång. De är jättekul faktiskt! ETT ÅR!? Snart ett år sen jag skrev mitt första inlägg.
När jag gjorde den här bloggen så var saker och ting mycket mer annorlunda än vad saker och ting är idag. Det är jag glad för.

Försöker förstå.

 
Ja, jag börjar förstå mig på de här. Måste säga att jag känner mig jävligt smart för de är en massa svåra saker. Atomer och joner och sånt skit interesserar mig egentligen inte ett dugg, men jag måste erkänna att när man väl fattar så bli det i så hemskt längre. Det känns bra inför provet nästa vecka.

A world full of trees, is a world full of energy.

Jag gillar träd. Tycker dom är fina, speciellt på hösten när löven är röda/orangea/gula. Det är då träden är som finast tycker jag. På vintern har dom inga löv och på sommaren är de gröna.

Alltså jag har tänkt på en sak. Att sen jag har börjat fota så pass mycket så har jag blivit mycket mer medveten om massa små detaljer. Tillexempel träden och deras löv, och hu ofta står man och inspekterar ett löv och tänker på i vilket ljus man ska fota det i? Haha, jag tycker i alla fall att det är skit kul att fota och jag tror att det verkligen är något jag kommer att hålla på med i framtiden.

Pigg och fräsch... ?

Jag vaknade i morse helt av mig själv klockan halv 7. Jag gick upp på toa och kände mig förvånansvärt pigg. Så jag tolkade då detta som ett tecken att jag faktiskt skulle till skolan. Så jag klev upp, åt frukost och kände mig fortfarande ganska pigg. Så jag drog på skolan och har varit där hela dagen. Det gick jättebra och efter en Alvedon hos sjuksyster kände jag mig inte ens slut längre.

Så jag var med på SO-provet som jag har pluggat på i flera veckor nu. Jag skrev i nästan två timmar och jag skrev MASSOR. Så jag vet inte men jag tror att det gick ganska bra för mig. Jag hoppas i alla fall på det.
Nästa stora prov är NO så då är det väl de som ska pluggas på nu.

Not feeling verry well.


Efter förra nattens dåliga sömn ska jag nu försöka sova tidigt. Kanske en bra bok och musik kan hjälpa mig att sova? I alla fall så behöver jag verkligen sömn nu. Är jättetrött men febern gör mig alldeles skakig och yr. Jag fryser fast jag är varm som en kamin. Hmm.. det verkar som att jag måste tillbringa morgon dagen som sjukling också. Men det ska nog gå bra. Ska försöka plugga mycket i alla fall. Så det känns som jag gör nåt vettigt.

This is how i spent my day.


Idag har jag tyvärr varit ännu mer sjuk än igår. Har knappt sovit nåt i natt pga. feber, ont i halsen, tät i näsan och huvudvärk. Har mått riktigt piss dåligt hela dagen. Har legat i soffan med Keya och en kopp te. Sen försökte jag plugga SO men huvudvärk. Det gick inte så bra. Nu känner jag mig dock lite piggare efter en Alvedon och en varm dusch. Jag HOPPAS att jag mår bättre i morn. Detta är inget kul. :(

Regn är mysigt ibland.

Det som är mysigt när man är sjuk är att om det regnar. För då vill man ändå inte var ute så då kan man bara ligga inne i soffan och lata sig. Sen är det mysigt när regnet smattrar mot taket. Det gillar jag.

Förkyld.

Den här helgen har varit bra trots omständigheterna. Jag har dragit på mig världens jobbigaste förkylning, jag som aldrig brukar bli sjuk. Men ja de är bara att gilla läget. Kanske är det ett tecken på att kroppen behöver vila? Jag vaknade i går morse och kunde knappt svälja. Det sved så mycket i halsen, de kändes typ som att svälja ett gäng rakblad. Sen höll de i sig så hela dagen. Så då for jag i panik till konsum och köpte halstabletter. Dom hjälper inte men dom är goda i alla fall. :)

Efter att jag vilat hela dagen och hoppas på att jag skulle bli frisk så kom Wilma på kvällen. Det är egentligen kanske de som gjorde att helgen blev bra. Vi satt och pratade en MASSA sen for vi på konsum och köpte popcorn, choklad och sockerdricka. Vi såg två jättebra filmer sen satt vi uppe och pratade lite för länge innan vi bestämde oss för att sova. I morse steg vi upp tidigt och drack te i det mysiga höstvädret. Jag gillar hösten.
 
 

Längtar tillbaka.

Jag har egentligen inte så mycket att säga, skulle dock vilja klaga lite och säga att jag längtar tillbaka till Norrköping tillsammans med Wilmis. Det var typ det bästa på hela sommaren och de är verkligen en semester jag kommer att minnas i hela mitt liv. För det var helt underbart.

Så nu istället för att vara på semester pluggar jag inför ett SO-prov vi har på tisdag. Jag tror jag kommer klara de galant och jag tycker att första världskriget är ganska intressant, men jag kan ändå inte låta bli att längta tillbaka till sommarlovet och allt kul så hände då. Men jag ska inte klaga, jag trivs som de är nu också. Jag gillar rutiner och jag har egentligen inte svårt för att plugga. Så jag är helt okej.

Grattis du älskade syster.

Idag fyller mina lilla syster 11 år. Jag tycker att hon är finast i världen. Punk!:)

Work out.

Har just varit ute och sprungit. Shit vad bra det gick. Är typ imponerad av mig själv. Jag är ganska taggad på den här idrotts uppgiften ändå.. det ska bli kul!:)

Det måste fixas, och det.

Den här helgen har varit välbehövlig. Har varit så himla trött och slut, tror det är vädret. Nä jag skojar bara jag vet inte. Har i alla fall sovit ut ordentligt och bara gjort saker som får mig att må bra. Bland annat så har jag möblerat om mitt rum och fixat med massa sådana saker. Jag ska visa bilder imorn när sista grejen kommer på plats. Jag älskar verkligen att fixa med saker har jag märkt. Så nu ska jag fixa en sak. Ha de bra!

Vacker kväll.

Hela den här dagen har varit lika vacker och bra som de här bilderna. Vi hade skolfoto, det gick bra. Tror att jag kanske kan ha blivit nöjd. Men jag vet ej säkert än. Sen har vi haft ev. Jag, Julia och Elsa har tagit massa foton till fokus. Den här gången var temat sport. Det var som vanligt jäkligt roligt. Jag skrattade så jag nästan fick ont i magen. Undra hur det kan komma sig att det alltid blir så när jag är med Elsa och Julia? Hahah.

Nu ska jag vara vaken ett tag till eftersom jag har sovmorgon imorn. LYCKA!! Sen är det helg. Då ska jag kanske umgås med wilma♥, ta det lugnt och ta massa fler bilder till fokus tillsammans med Julia och Elsa. :D

Höst.

 

Long road.

Idag har det varit en lång dag känns det som. Fast det har varit lika lång som alla andra dagar. Men i alla fall så tror jag att det är för att jag har gjort så mycket idag. Jag har varit i skolan, åkt buss till stan, hämtat mina glasögon (!!!), fikat på wayen´s, åkt buss hem, tränat på badhuset med mamma (vi körde cirkelträning). Ja.. asså jag har gjort ganska mycket. Ganska mycket roliga saker om jag får säga det själv.

Men asså gud, jag är verkligen nöjd med mina glasögon. Det är bara väldigt ovant att ha dom. Men det är nog en vanesak. Dom är i alla fall jättesnygga. Men ändå känns det jättekonstigt att se mig själv med glasögon. Haha! Men det ska nog gå bra. Får titta mig själv mycket i spegeln så jag vänjer mig. ;)

Kondition. Hälsa.

Ikväll har jag varit ute på en löprunda. Det var härligt. Vi har ju börjat med en liten idrotts uppgift där vi ska välja något (som har med hälsa att göra) och förbättre det under sex veckor. Sen ska vi göra typ en redovisning å så. Men jag valde i alla fall att förbättra min konditon. Inte för att jag har dålig kondition men jag älskar att springa/löpa/jogga så jag tänkte att det skulle bli kul. Sen kan man alltid förbättre sig!
 
 

Keep your feet on the ground.

Hejhej! Har fullt upp nu förtiden känns det som. Men inte på ett dåligt sätt egentligen. Går skola, är med kompisar, pluggar, tränar, fotar, skriver osvosv.. Jag har bara massor med saker som jag vill göra och hinna med att det ibland blir så att bloggen hamnar lite grann åt sidan.

Men i alla fall så har ni kanske kollat in Min, Julia och Elsas hemsida? Ja, den håller vi på med ganska mycket nu. Det är skit kul men en del saker tar ju tid. Som att göra en photo shoot och sedan rensa alla bilder. Vet inte hur lång tid det tar egentligen. Haha! Men asså åhh det är så himla kul!!! Är glad att vi kom på den briljanta idén.

Annars så är det bra med mig. Det är jättebra faktiskt. Skolar rullar på precis som den ska. Men en sak som jag känner lite skräck blandad inför är att mina GLASÖGON HAR KOMMIT OCH JAG SKA HÄMTA DOM IMORN. Ja, det känns lite läskigt men samtidigt kul och spännande (på ett bra sätt) Om min huvudvärk går över så älskar jag dom över hela mitt hjärta.

Fly away to London

Jag har köpt ett nytt linne som jag faktiskt har spanat på ganska länge nu. Tycker det var väldigt coolt osv. Så jag tog mig i kragen och köpte det. Det som jag så länge velat ha. Det var ju på tiden kan man tycka.

Relax

Finns det ett bättre sätt att försöka slappna av på? Nej jag tror inte det. Att sjunka ner i ett varmt bad med levande ljus tända omkring sig en mörk höstkväll är precis vad man behöver för att slappna av.
 

Fokus.devote.se

Jag tycker att alla ska kolla in våran nya blogg. Eller ja, vi föredrar att kalla det hemsida eftersom den är lite mer proffsig än en blogg. Det är nämligen en foto "blogg" I fredags gjorde vi våran första foto shoot och det var riktigt kul! Har nog inte skrattat så mycket någon gång medan jag har tagit proffsiga bilder.

Så nu ska vi försöka träffas en gång i veckan och fota och lägga upp på våran proffsiga hemsida. Jag har då inget emot att umgås med dom två↑ en gång i veckan. Det ska bli skit kul faktiskt. Vi har massa inspo. ;)

Kolla: www.fokus.devote.se :D:D:D
 

photos.

 
 
 
 
 

Confused.

 Ikväll har jag varit ute och gått, gått och gått. Långt. Gått för att försöka lugna ner mina nerver, gått för att få friskluft, gått för att bli av med all stress som ligger och glöder inuti mig. Ja, bara gått helt enkelt.

Men jag känner mig bättre nu. Känner mig lugn och mindre stressad, ska gå och duscha sen fika. Sen hoppas jag på en natt med mycket sömn. Det behöver jag.

You focus on the wrong details. If you look closely, you can see so much more

I morse försov jag mig. Asså fatta!? Jag som var så duktigt hela förra veckan på att stiga upp himla tidigt så jag har sluppit stressa å sånt. Men ja, jag försov mig i alla fall till typ 8.00. Asså shit det är inte okej. Fick ju stressa en massa. Men jag somnade så sent igår, kunde inte sova. Kände mig så stressad och orolig inombords. Så jag antar att jag behövde sova lite längre. Men i morgon ska jag inte försova mig.

what are you hiding behind the glasses.

Jag är utvilad. Sov mer än elva timmar i natt. Men jag är ändå trött. Klockan är bara åtta och jag funderar på sova snart. Vet inte varför jag är så trött faktiskt. Känner mig energi lös ikväll. Känner mig förvirrad ikväll. Känner mig kanske ledsen. Men jag är rädd för att vara ledsen. Jag vet att det inte är fel att vara ledsen men ändå är jag rädd för det. Måste sluta med det. Att vara ledsen är lika viktigt som det är att vara glad. Måste lära mig det.


 

Ett hav av blåbär.

Idag har det varit en sån här mysig hemma dag som man bara inte kan låta bli att tycka om! Jag har haft en jättebra dag. Förutom att vi har bakat massa goda bullar och choklad bollar så har vi varit ute i skogen och plockat en del blåbär. Vi var inte ens ute en timme och vi fick ändå massor! Himla bra ställe vi var på.

Jag älskar blåbär. Det är typ det godaste bär som finns i hela världen, förutom hallon (hallon slår allt) Efter alla blåbär vi har plockat i år så har vi en hel hylla i frysen full med blåbär. Det känns rätt okej. Faktiskt super.

Bullbak på hög nivå!

Idag har vi varit väldigt effektiva och bakat en massa bullar! Dom smakade godare än någon bulle som jag någonsin smakat. Sen är dom himla fina och det är ju bara ett plus eftersom man ändå ska äta upp dom sen. Hihi! Sen har vi faktiskt bakat ett gäng chokladbollar också.. dock får vi inte ha kvar dom eftersom vi ska sälja de på Lovisas match. Fatta ledsen man blir. Men vadå, vi har ju liksom bullar ju!!!:D:D

RSS 2.0