The trip that made my summer

Hej! Egentligen är jag väldigt trött just nu efter att ha varit på resande fot i 22 timmar. Men jag ville bara titta in och säga hej. Jag har i alla fall haft det otroligt bra och roligt! Jag är så himla glad och det har varit typ den bästa semestern någonsin. Bara släppa allt för ett tag och ha det roligt och bara vara. Så himla underbart.

Jag ska visa massvis med bilder sen men nu är jag bara så himla trött att mina ögonlock knappt vill vara öppna. Så god natt, hoppas ni haft en lika bra vecka som jag.


Semester från allt.

Jag är på semester så därför kan jag inte blogga. Eller jag kan... Men jag orkar inte blogga från telefonen. Men jag tänkte i alla fall säga det att jag inte kommer uppdatera här tills jag kommer hem. Men..... Jag har laddat upp med massor av bilder som jag ska visa sen!! Kul va!? Jaaa det är jättekul!!!

Medan jag är borta så kan ni alltid följa mig på instagram där jag kommer uppdatera dagligen. @linneaaae heter jag där. Hoppas ni har det jättebra. Jag har det i alla fall väldigt bra här med wilmis i norris. (Norrköping)


Tonight´s

Dom här enkla kläderna hade jag på mig ikväll, det är snyggt, enkelt och bekvämt. Vad mer kan man begära?
 
 
 

Fin kväll.

Ikväll har varit en fin kväll med släkt och familj. Vi har spelat stafett kubb, skjutit med nåt slags gevär (haha), grillat hamburgare, ätit jordgubbar och bara haft det trevligt. Jag uppskattar verkligen sådana kvällar.

Utmaning.

Ja. Det är sant jag har gått kyrkstigen idag. Det jättevarmt, svettigt och jobbigt men asså jag tycker det var jättekul och jättemysigt. Det blev en liten utmaning bara. Dock hade jag inte velat gå där själv. Men ja, jag skulle kunna göra om det faktiskt. Fast det är ett starkt måste att ha med sig massa vatten och fika. Hahah!
 

Mountain biking

Alltså ikväll har ju vädret varit på topp! Så jag passade på att ta en fin cykeltur runt sundet. Tog även med mig kameran ifall jag skulle se nåt sällsynt djur eller så. Dock gjorde jag inte det (typiskt) men det var härligt i alla fall.

Roses in our garden.

 
 
 

Aj.

Aj. Ja så här kan det gå när man ska fota fina rosor. Rosenbuskar har faktiskt taggar också och dom kan göra ont. Jag tycker faktiskt lite synd om mig själv måste jag säga. Haha. Men om jag ska vara positiv så blev det väldigt fina bilder på rosorna. Jag tänkte visa dom här sen faktiskt. Och nästa gång jag fotar rosor så ska jag vara mer försiktig tror jag. Inte för att det blev så farligt egentligen men ändå. hahah

It´s a fabulous top.

Jag gillar verkligen, verkligen den här toppen. Den är skit fin och jag skulle väldigt gärna vilja ha en sån. Eftersom jag lånat den här av min syster så är det ju såklart inte min. Kanske jag får ta och leta efter nån liknande så jag slipper vara så avundsjuk. Hahah!
 
 
 

Fin kväll utomhus med Swipp.

Wiihoo!! Solen tittade fram lite grann ikväll, jag är överlycklig och Swipp är söt. Kan det bli bättre? njaa..

Löpt.

Har just löpt runt Kvarnberget. Om detta var instagram så hade jag Hashtaggat svett. Men det är ju inte instagram så jag ska inte göra det. I alla fall så var det ganska jobbigt men ändå var det härligt. Jag älskar verkligen att springa i skogen, det är ju bara så härligt. Sen ska jag informera er om att mina springskor inte är så där vita i verkligenheten. Dom är lite mer gråbruna tror jag. Haha.

Yeasterday 20/7 - 2013

Bilderna som ni ser är en typ en blandning av gårkvällen. Den var riktigt kul måste jag säga. Idag har jag och Wilma legat inne och slöat på förmiddagen, så himla härligt faktiskt. Ibland behöver man verkligen bara slöa. Sen körde jag hem på Hans-Ivar. (Hans-Ivar är min moppes fula namn.) men visste ni en sak? Han har ett fint namn också. Och det är lite såhär halv coolt och fränt. Red-Ivy heter han också. Såattee det är ganska coolt.
Nä vet ni vad. Nu ska jag göra nåt vettigt och gå å dusha eller nåt, ja jag vet inte det kändes vettigt i alla fall.

The Lunch.

Okej, den enkla sanningen på min goda lunch idag är som sagt väldigt enkel. Det jag äter är Keso blandat med nektarin, melon och frysta blåbär. Alltså hur enkelt!? Men hur gott!? Jag tycker i alla fall det är supergott och det känns väldigt fräscht också. Verkligen något som ni borda prova på tycker jag.

Skräckblandad förtjusning.

Nu om bara en liten stund ska jag hoppa i regnkläderna och köra moppe till Wilma. Var inte så taggad på att köra i regnet men det är inte så farligt. Ikväll ska jag på trästock med två vänner och då hoppas jag verkligen inte att det regnar så som det gör nu. För då blir jag leeedsen. Typ.

Lunch time.

Det här är vad jag kallar riktigt god lunch↑ Jag tänkte att när jag har mer tid sen ska jag lägga upp fler bilder + recept på min goda lunch. Sanningen är att det är väldigt enkelt. Nä, nu ska jag fortsätta skriva på novellen så att den blir klar någon gång och samtidigt äta min goda lunch. Hoppas ni har en bra dag.

Blueberries

Idag stod blåbärs plockning på schemat. Det var ganska mysigt, jag mamma och Lovisa for ut i skogen med var sin plockare och en hink. Det var kul tills alla myggor kom och attackerade oss. Sen blev det lökigt eftersom jag hade en svart kofta på mig, så då tog jag av den och fick blåbär på min vita fina tröja istället. Men jaja, om man bortser från myggorna och blåbär på min vita tröja så var det en mysig blåbärs tur.

Girl Power.


 
 
 

Me heart Canon.

Det bästa köpet i hela mitt liv typ, en system kamera. Jag är så himla nöjd med den faktiskt. På bilden ser ni ett av mina objektiv. Jag skulle vilja ha massa nya objektiv men man kan ju liksom inte köpa allt här i världen. Jag ska önska mig när jag fyller år istället. Me♥Canon :D:D

Clothes of today.

Allt som jag hade på mig idag har jag typ köpt i Stockholm. Det kändes ganska roligt faktiskt. Hahah!

 
 
 
 
 

Var nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser.

Igår var det soligt ute och hyfsat varmt så jag passade på att spendera hela dagen ute. Jag tycker det är så härligt med sommar. Önskar bara att den svenska sommaren var lite bättre.. men vad gör man? jo man är väl glad för den värmen vi får. Därför hade jag en bra dag igår. På kvällen kom Wilma för lite bastumys och tjejsnack och då blev dagen komplett. :)
 

Beautiful inside our house.

Idag har jag skrivit ganska så mycket på min nya novell. Jag tror den kommer bli väldigt bra och nu kommer allt till mig på en och samma gång. Det har stått ganska still i skrivandet nu ett tag men så fick jag ett sånt här ryck för någon dag sedan när jag kom på ett jättebra slut. Och när jag kommit på slutet så kommer resten av sig självt. Ganska otroligt egentligen. Jag funderar på att skicka in den till någon slags novell tävling.
 
Hela dagen idag har det regnat och varit kallt, ganska trist faktiskt. Men istället för att sitta inne och deppa har jag fotat lite. Jag har kommit på mig själv med att jag älskar att fota. Jag tycker det är jätteroligt. Men i alla fall så har jag varit ute och gått en promenad när det blev ett litet uppehåll från regnet. Dock så blåste det alldeles för mycket.
Men sen ikväll så sprack faktiskt himlen upp och det kom fram lite sol, så då passade jag och Paulina på att gå en lång sväng runt sundet och få lite tid att prata en stund. Det var verkligen mysigt. Så jag måste ändå säga att dagen varit ganska bra ändå.

Nails.

Den här sommar dagen har varit kall, regnig och åskig (tummen ner) Så idag har jag sysselsatt mig med andra saker. Bland annat har jag målat naglarna på mig och min syrra (Det är Lovisas naglar på bilden) Sen har jag kollat igenom massa bilder och jag har faktiskt skickat in en bild till Norrans fototävling. Temat var inte riktigt i min smak men jag hoppas att bilden jag skickade in blir bra. För bilden var jättefin och jag blev nästan förvånad själv (ja typ ba.. ehh.. va!? har jag tagit den bilden!!!??) hahah.. Och förutom det så har jag och Lovisa varit ute och cyklat. LÅÅngt. En slappar dag med andra ord. Ganska välbehövligt kände jag.

Beautiful little sis.


Den här kvällen har jag tillbringat med min kamera och min lillasyster. Vi har fotat massor och när jag skulle ladda över bilderna på datorn sen så upptäckte jag att vi hade tagit över 200 bilder. Och här är en av dom↑ Alltså min lillasyster är väldigt fin tycker jag.

Stygmys på hög nivå.

Hade en jätterolig kväll igår i stugan. Jag umgicks med Wilma, Jocke och Paulina och jag tycker vi hade väldigt roligt. Haha! Absolut en kväll som måste göras om. Vi gjorde en del tokiga saker men det var vääldigt kul! (ett exempel är när vi for ut klockan 2 på natten och åkte epa) haha. Är dock lite trött idag, men det får man ta, hah!

Happiness is my thing.

Ska strax iväg till stugan med fina kompisar och en fin storasyster. Det kommer bli en rolig kväll med bastu, bad, grillning, kortspel osv.. asså jag måste bara få skriva ut min glädje, känslan jag har inom mig, friheten som jag känner är otrolig. Det är inte längre korta tyglar som börjar dra och slita i mig om jag går för långt ifrån. Det började med att dom blev längre, jag kunde göra mer saker (utmaningar) utan att få ångest. Och tillslut släppte tyglarna och försvann. Sjukdomen blev så svag att den inte längre orkade hålla fast i tyglarna som hela tiden drog mig tillbaka till den äckliga anorexin. Men nu känns det annorlunda. Det känns inte längre som att jag kan gå var som helst, det känns som att jag kan flyga.

Shopping fynd.

Här är fynden som jag gjorde i torsdags när jag var i Umeå och shoppade. Jag blev väldigt glad att jag fyndade så mycket fint faktiskt. Inget av plaggen kostade mer än 100kr. Fatta najs eller?

Lovely brunch today.

I morse tog vi sovmorgon till 11.00 efter att vi somnat där kring tre inatt så var det nog väl behövligt. Så vi steg upp och gjorde världens godaste frukost/lunch. Amerikanska pannkakor med en massa gott till. I alla fall så var det såååå smaskigt. Mums. Tjejerna for för ett tag sen och jag har hunnit vara ute på en promenad och nu tänkte jag gå och duscha. Detta↑ var i alla fall en väldigt bra start på denna lördag.

a day in archipelago

Det här är bilder från min vecka i Stockholm. Det var förra lördagen och vi var ute och åkte båt i skärgården. Det är väldigt många fantastiskt fina hus och havet, husen, båten.. ja allt blir så himla bra. Känslan man har när man är ute och glider sådär är väldigt fin. Vi stannade till på en fin krog där vi åt god lunch och ja, vad mer kan jag säga? Den dagen var helt enkelt väldigt bra. :)
 

you guys are amazing.

Igår kväll hade jag en rolig kväll med mina vänner. Vi körde moppe (as usual) haha, spelade volleyboll på stranden, doppade fötterna från bryggan (det var lite för kallt för att bada säger vi som), sen satt vi å prata lite och sådär. Det var en bra kväll. Jag tycker om mina kompisar. :) och.. ett + i kanten på hela kvällen var att jag tror mitt lag vann nån gång i volleybollen. Hahaha..

Me in my new shirt, going to spend some time whit my friends.

Det här är en av Umeå tröjorna↑ Den är köpt på monki och är väldigt fin tycker jag. :D
Nu ska jag i alla fall fara till Skråmträsk för att umgås med några kompisar och senare ikväll blir det myskväll med tjejerna. Najs fredag i alla fall.

with my favorite girls

Igår tillbringade jag dagen i Umeå tillsammans med mina fina tejjor. Vi hade jävligt roligt och dagen var fylld med prat, shopping, bussresa, mat och en massa annat kul. Enligt mig så kunde jag inte haft en bättre torsdag.
Och dessutom gjorde jag en del shopping fynd som jag tänkte visa senare. heheh.. :D

 

 

Nice run.

Träna = Äta. Idag sprang jag runt västomsundet. Det var ganska jobbigt men det gick bra och det var faktiskt ganska härligt. Nu sitter jag och fikar och myser framför datorn. Snart tänkte jag krypa ner i sängen och titta på några avsnitt av PLL. Imorn ska jag upp tidigt om jag ska hinna med bussen kvart i nio. heheh..
 

New from the capital

Jag hann med lite shopping där borta i huvudstaden också. känner mig nöjd.

Love to you my friend.

Ungefär så har mina senaste tre dagar sett ut. Vi har kört moppe, ätit choklad och massa god frukt, ridit barbacka (eller det är väl mest Wilma som gjort det eftersom jag knappt fick mig upp på Gaten men ja..), vi har varit på badstranden och spelat volleyboll, pratat och haft kul. (dock vann typ aldrig mitt lag, förutom en gång när jag var med Alva. (kungen av volleyboll) Hahah. Idag körde jag hem från Skråmträsk på rekord tid och resten av denna dag har jag varit ute och sprungit, duschat, ätit och chillat typ. Kung!

Siggesta.

Det här är bilder från förra onsdagen om jag inte minns fel (?) när jag och farmor tog med oss barnen på Siggesta gård. Det var faktiskt väldigt roligt om jag ska vara helt ärlig. Det var väldigt fint där och även om jag inte var så bra på hinderbanan (faktiskt den som var sämst av alla) Så var det ändå en mysig dag.
Vi gick en mysig "troll stig", tog oss igenom hinderbanan (eller ja, efter första hindret så gick jag hela vägen), fikade gott fika på ett mysigt café, kollade på olika små djur och ja, vi hade ganska trevligt.

Dock var det pinsamt att jag var den ända som flög ner från ett hinder, rullade ner för backen som var nedan för  och skrapade upp benet. Jag menar det är faktiskt jag som är stor kusin och det var meningen att jag skulle se till att dom små inte ramlade. Och vad gör jag.. ? jo jag flyger ner från ett hinder som är jävla vante sen skrapar jag upp benet så att jag var tvungen att gå och gnälla hela dagen. Hahah.

Some pic from estockolmo.

Även om jag for till Stockholm för att vara barnvakt så hann vi faktiskt med en kväll på grönan.
Där såg vi på sommarkrysset där bland annat Zara Larsson uppträdde. Shit vad duktig hon är alltså!!
Jag och Åsa åkte fritt fall tilt. (OCH JAG SKOJAR INTE) shit va läskigt det var. men Det var SÅ KUL!
Vi åkte båt över till gröna lund och asså åhh vad fint det är. Alla hus, utsikten och jaa.. allt är så himla vackert. Speciellt när vi åkte på kvällen och det hade börjat skymma lite sådär lagom så att himlen blev orange. Kolla↓
SÅÅÅ vackert.
Här är en till grej som är vackert och det är jag och Åsa. Precis sådär glada var på sommar krysset. Riktigt najs.
Tyvärr åkte jag inte den nya släng gungan som till och med är högre än fritt fall. Men nästa gång jag ska dit så ska jag definitivt åka den!!:D
FIIINT!
 
 
 
 
 

Snart hemma igen.

Uppdateringen har verkligen varit dålig men jag har verkligen haft fullt upp i veckan. Har haft jättekul och känner mig verkligen nöjd med den här veckan.

Har tagit en liten paus från bloggen kan man säga men jag har laddat upp med bilder som jag ska visa sen.
Kanske ikväll när jag kommer hem. N ska jag i alla fall åka på en liten shopping tur innan planet till Norrland går. Ha det bra!!


Instagram picture

Dagens resa gick jättebra och vi var framme i Stockholm redan före lunch. Dock så steg jag typ upp klockan sju så jag är väldigt trött.
Jag tänkte också bara säga att jag kanske inte kommer uppdatera så mycket. Kanske nån gång med mobilen å så.. Annars om ni vill se lite bilder kan ni kolla på instagram. Linneaaae heter jag där;)

Hoppas ni haft en bra dag!


RSS 2.0