Det går bra fast ändå jobbigt... ?:$

Hej!
Nu är jag här igen! inlindad i en filt och sitter och myser vid datorn och smsar med Wilma. Vilken perfekt fredag kväll! Idag har jag varit på skolan, vilket känns jättekul. Det var jättekul att träffa alla kompisar och jag hann även vara med på några lektioner. Efter novemberlovet kommer jag börja skolan igen.. men bara på halvtid:( Men det blir nog bra.

På måndag så kommer mest troligt Wilma hit och sover över, sen på tisdag så ska vi ju till frisören. Det ska bli så himla kul. Orkar inte vänta längre.. det ska bli så himla kul:D

 
Typ såhär kommer mitt hår att se ut sen. Kommer bli så himla bra:)

Älskar dig

Hej!
Idag har varit en väldigt jobbig dag. Det ända som har varit bra har varit att jag har fått träffa Wilma och alla andra fina kompisar! Saknar alla så otroligt mycket.

Men i lördags kom Wilma hit och sov över till på söndag. Vi har haft jättekul! Älskar när hon är här. Hon lyser upp allt det mörka för mig och är en otroligt bra vän! Är så himla glad att jag har henne. Hon hjälper mig på ett sätt som ingen annan kan hjälpa mig på. Det är jag väldigt glad för. Hon får mig att skratta och vara glad.
Ja.. Hon får mig helt enkelt att må bra ända in i magen.

Vi ska förhoppninsvis träffas snart igen:) Hoppas att våra planer för novemberlovet går igenom, der skulle vara så himla kul!

Ja nu ska jag fara till mamma och hälsa på en stund, ska bli kul!:)

  
Älskar dig bästa vän♥



Det blir bättre.

Hej! Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Ska fara till mamma nu och gå ut ocg gå i skogen! Ska bli himla skönt faktiskt. Puls att jag får träffa hundarna och mamma.
Men egentligen har jag inte tid att skriva nu, men det kommer nog fler inlägg idag:) Jag vet.. jag har varit jättedålig på att uppdatera Men det ska bli bättre.



Now i just back in hell

Hej!
Nu är jag tillbaka i umeå igen, känns riktigt tråkigt faktiskt:( Men det är bara att härda ut!
Igår var jag och pappa och shoppade på strömpilen igen (för mitt presentkort) Hittade MASSA saker jag ville ha.. men det slutade med att det blev fyra par tröjor och ett par byxor! OMG!!!! Score :) Är iallafall jättenöjd.

Nu längtar jag tills jag får komma hem och gå i skolan så jag kan ha på mig mina nya kläder!
Men nu ska jag visa vad jag fick när jag fyllde år:)
















Och pengar som blev till en↓


Jihoo! Äntligen en den min!!:) + att ja fick presentkort, ögonfransböjare och ett smycketställ:D

Jag är iallfall sjukt nöjd över alla mina presenter! Tack så jättemycket alla!

You know my name, not my story

Japp, då var det 365 dagar kvar tills jag fyller år. Haha! Nej men jag hade en jättebra födelsedag trots omständigheterna. Så den blev nog så bra som den kunde bli :) Har iallfall fått jättemycket fina presenter som jag är sjukt nöjd över. Och idag ska vi till stan och jag ska köpa en grej som jag fick pengar till när jag fyllde år.

Men ni får se vad det är lite senare:) Hehe..


I am me and thats alright?




Min födelse dag och ny Jacka!

Godmorgon!
Idag är det den stora dagen, nu är jag 14år! Wihoo:) Det känns bra. Vaknade av att familjen kom in och sjöng för mig. Så himla mysigt. Jag har fått väldigt fina presenter. Blandannat one three hill season 8 !!!:D:D Och en jättesnyggt halsband av Paow! och ett present kort på HM (5ookr) Wow, Är iallafall grymt nöjd.

Sen klockan 3 blir det kalas hos mamma, och ikväll blir det kalas med farmor och alla. Det ska bli kul!
Och vad ska jag göra för att fördriva tiden till klockan 3 då? Hehe..

Jag tror den här födelsedan kommer bli ganska bra, dock saknar jag Wilma, Julia och alla andra kompisar jättemycket. Saknar dom så himla mycket.
Jag fick världens finaste sms från Wilma idag. Åh vad glad jag blev!:)
Nu ska jag se tv en stund sen gå upp och prova kläder.


Min nya jacka!:) Snacka om score!

Älskar bilden!

Hej!
Äntligen fick jag komma hem! Så himla skönt. Är hemma till på lördag så det blir inte så länge, men jag får iallafall komma hem.
Jag blir så himla glad av att träffa mina systar och alla andra i min familj. Önskar jag kunde vara hemma hela tiden. Men snart så kanske..

Asså shit! Jag fyller år imorn, omg! jag glömmer typ bort det hela tiden. Längtar inte så jättemycket faktiskt:(
Det är inte som när man var liten att man inte kunde sova en vecka före, hehe.
Nu ska jag snart gå och dusha sen ska jag krypa ner i sängen och se ett avsnitt av glee sen sova. Blir en tidig kväll så att jag ska vara pigg imorn.


LoveLoveLove

Jävlaskit.
Jag vill bara hem, orkar inte vara här längre. Som tur är det snart helg. Håller verkligen alla tummar för att jag ska få åka hem. Saknar dom där hemma så mycket!

Idag händer det inget specielt, jag har sovit jättedåligt inatt så jag har varit jättetrött nu på morgonen. Förhoppningsvis så ska vi gå ut en sväng iallafall. Åh vad skönt et ska bli. Älskar frisk luft!




Endast två dagar

Hej!
Idag har jag och farmor varit ute en sväng.. och jag har fått masage av sjukgymnasten. Snart ska jag ha samtal med Sissi. Annars har det inte hänt så mycket mer. Typ somvanligt har det varit jobbigt osv.. Ångestångestångest

Imorn är det två dagar kvar tills jag fyller 14år. Hoppas verkligen att jag kan vara hemma då. Det känns väldigt tråkigt att fira min födelsedag på sjukhuset:( Men förmodligen får jag komma hem!

Så här såg jag ut idag när vi var ute:

The road gets tuff

God Morgon!
Hehe.. inte en så god morgon. Är jättetrött. Hade en väldigt tuff dag igår så jag hoppas på en bättre dag idag :)
Hade iallafall tänkt visa lite mer av vad jag köpte när vi var och shoppade nu. Ni kommer få se lite nu och lite mer sen osv.. Är iallfall jättenöjd. En röd sticka tröja och en svart - vit kjol för endast 300kr Score!


Jag älskar dig Sis♥

Jag är så otroligt jävla glad att jag har min storasyster Paulina.
När jag är ledsen så tröstar hon mig, när jag är glad skrattar hon  med mig. När jag har mina värsta ångestattacker finns hon där och stöttar mig. Hon är en sån otroligt fin människa!

Jag är också sjukt stolt över henne. Att jag kan säga mina storasyster har blivit frisk från en ätstörning. Jag som vet hur jävulst kämpigt det är vet hur jobbigt hon hade det. Det är otroligt strongt gjort.

Många gånger är det för Paulinas förtjänst att jag fortsätter att kämpa och inte bara ger upp. Hon har gjort så himla mycket för min skull. Hon sjäng solo i kyrkan för min skull. Hur modigt är inte det? Ni anar inte hur stolt jag var då!
Paulina är absolut min största förebild. Både utseendemässigt och invändigt.

Jag är så himla glad att jag får ha henne som syster, och bästa vän! Nu ska jag bara fortsätta kämpa så att jag kan komma hem och vara med henne. Saknar henne så otroligt mycket när jag är i Umeå..

Så om du ser det här Paulina så ska du veta att jag älskar dig♥

Än så länge är det bara på låtsas..

Hej!
Idag har jag gått skola (skolan på lassaretet) det gick ganska bra idag, var ett riktigt snille. Haha!
Förra veckan så var jag och pappa och shoppade här i Umeå. Gäller att passa på när jag ändå är här jämt. Hittade ialla fall massa grejer, blandannat riktigt snygga skor, Score! Är super nöjd och tänkte visa dom här på bloggen:)



 

Yeah!

Mitt namn är GretaLinneaEriksson

Hej!
Nu har jag bestämmt mig för att börja blogga igen.. Vilket känns ganska kul! Kommer uppdatera några gånger per dag förhoppningsvis :) Jag kommer skriva om allt mellan himmel och jord. Hoppas ni gillar min blogg!


RSS 2.0