we are going to the capital babey

Okej på sportlovet den 5 Mars så far jag och Min kotte till stockholm. Vi ska bo hos min faster och vi ska shoppa och bara ha allmänt trevligt. Vi ska hitta på en massa roliga saker och jag taggar som fan!

 

Today i have wear this beautiful necklace

Nu har jag äntligen gjort klart boken om mig. Den är helt klar och jag känner mig så himla nöjd. Det har varit himla kul att göra den men lite stressigt har det blivit. Jag undrar egentligen hur mycket tid jag har lagt ner på att skriva och klistra och klippa osv.. Men nu är det gjort och jag känner mig så himla nöjd!

Imorn är det fredag och vi får sportlov, så himla skönt det ska bli. Och jag ska göra en jätterolig sak på sportlovet den 5mars och jag längtar ihjäl mig. Det ska bli himla kul!! Nu ska jag kolla om en grej. Hejdå♥

I wanna wear skirts and i want summer

Har fullt upp med att klistra in bilder till boken om mig så egentligen hinner jag inte blogga nu men tänkte göra det ändå. Bara ett snabbt inlägg såhär. Skriver kanske mer ikväll om jag hinner.

Har renskrivit klart nu iallafall och det är bara bilderna och pyssel och sånt kvar. Den ska vara helt klar på fredag och jag måste verkligen skynda mig. Nu ska jag till Björn och skriva ut mera bilder så hejdå;)

Every day we celebrait just like we won

Idag har jag varit i stan och kom hem ganska sen, sen har jag skrivit som en galning på boken om mig + att jag har klistrat dit en framsida nu. Så jag har inte inte hunnit blogga, paow har inte varit hemma så hon har inte hunnit fixa bloggen och jag har inte fört över bilderna från det att vi fotade igår.

Men det får ni leva med. Hoppas bara jag hinner imorn. Nu ska jag sova så jag är pigg imorn när vi har friluftsdag, sleep well<3


Ny header, snart är designen fixad också;)

Idag har jag jobbat, tjänat ca 300kr, fotat en massa till bloggen, skrivit på boken om mig, åkt längdskidor med pappa och mycket mer. Det har varit en händelserik söndag men den har varit jäkligt kul!

Har även börjat smida planer inför sportlovet och jag tror det kommer bli ganska amazing. Längtar!
Nu ska jag fortsätta skriva på boken om mig sen ska jag ta mig nå kvällsfika. Hoppas ni haft en lika bra söndag som jag har haft. Puss på er för nu är jag jätteglad!!

Ni får tyvärr inte se bilderna nu för dom ligger inte på min dator. Men vänta bara tills imorn!

Headern är ju lite av det vi fotade idag iallafall!

Håller på byta design av Paulinas hjälp

Som ni kanske ser är bloggen under förendring eller vad man nu ska säga. Ska byta design av Paulinas hjälp men den är inte riktigt klar än. Men förhopninsvis blir den klar imorn. Men headern är där iallafall!

Tack PLL för att du finns

Ikväll har jag varit ute och kört skoter med Paulina och Julia, sett lite av mellodifestivalen (gick där ifrån för att se PLL ist eftersom alla låtar suuuger) , sett PLL och haft det mysigt. Ikväll ska jag försöka sova tidigt tror jag eftersom jag ska upp och jobba imorn! Men det är kul. Hoppas ni haft en bra lördag kväll!




Jobbat klart för idag

Nu har jag jobbat klart för idag. Det känns bra men är ännu mera slut nu. Fast egentligen var det inte så jobbigt utan ganska kul. Jag och Paulina gick runt på marknaden och delade ut reklamblad och satte på 100 000 bilar typ. Men det var väl trevligt och vi får betalt så det var ju lätt värt det. Det blir att göra samma sak imorn.

Nu ska jag sätta mig och renskriva boken om mig och sen börja fixa mer med bilderna. Ikväll kanske jag har planer och det kommer bli kul ifall det blir så. Vi får se helt enkelt. Ha det så bra! Bloggar mer sen.


God natt, imorn är en ny bra dag!

Har sett PLL, haft "mini spa" och bara tagit det lungt ikväl. Behövdes verkligen kan jag säga.. är helt slut.
Nu tänkte jag sova eftersom jag faktiskt ska jobba imorn, mer om det imorn för nu ska jag sova!

Insperation, room, house, white, beautiful stuff

Jag vet inte om jag har sagt det här på bloggen men vi ska flytta. (med mamma) Vi ska flytta från lägenheten till ett större hus här i Burträsk och jag tror att det blir jättebra. Jag ska få ett jättemysigt rum på övervåningen som jag ska göra jättefint och jag längtar redan tills jag ska få fixa, välja tapeter, golv osv.. Har suttit och kollat för att få lite insperation och har hittat typ mitt dröm rum. Så nu tänkte jag visa det för er!


Ungefär den här tapeten vill jag ha, eller iallafall någon liknande. Jag vill ha den på alla väggar och inte som fondvägg, är så otroligt less på det och de känns så himla ute.


Jag ska få en ny säng också och jag tycker den här är så himla fin.


Åhh!! Jag ska ha en massa fina kuddar också.


Skulle jättegärna vilja ha en ny taklampa. Har haft samma gamla fula taklampa hur länge som helst och funderar faktiskt på att kosta på mig en.


Och prydnader, jag vill ha en massa nya prydnader som är jättefina.

Det här är alltså bara som jag vill ha det, är inte alls säkert att det kommer att bli så men jag hoppas verkligen det. Jag vill ha ett mysigt rum som jag verkligen tris att vara i. Jag har redan ett jättefint skrivbord föresten och det är typ i den här stilen och jag vill ha ett sånt här rum för jag tycker det är så himla fint. Haha!!

Ni kanske undrar varför jag ej har bloggat något?

Oh shit! Nu är det helg och nu har jag landat. Jäklar vad mycket jag har haft att göra i veckan. Har inte hunnit blogga nånting och gråter nu för att min blogg har stått helt still jättelänge. Fy.. Haha okej jag kanske inte gråter men.. Iallafall så har jag pluggat, skrivit på boken om mig, läst på till so:n, pluggat på no:n, Skrivit på boken om mig, skrivit på boken om mig, letat bilder till boken om mig, skrivit ut bilder till boken om mig, skrivit på boken om mig och skrivit på boken om mig. Som ni hör så har jag jobbat hur mycket som helst med boken om mig. Har kvar att renskriva fyra kapitel och klistra in bilder.. så det börjar ju ta sig.

Det är typ det jag har gjort i veckan. Eller egentligen ganska mycket mer med det orkar jag inte skriva om. Nu kommer uppdatering att bli bättre iallafall. I helgen ska jag också skriva en massa men jag måste faktiskt vila lite också, är helt slut efter denna vecka.

Jag för några dagar sen, typ blekast i världen men egentligen är det bara ljuseffekterna.

Snowboard åkning på hög nivå!

Har varit i backen idag och åkt snowboard hela dagen!! Shit vad jag kommer ha träningsvärk imorn. Men shit så himla kul det var. Det var jätteskönt och fint väder ute och det var jättemysigt. Vi åt lunch ute och hade det bra. Efter nästan fyra timmars åkning begav vi oss hem igen och nu sitter jag och tar igen mig. Haha!

saturday

Idag har varit en bra lördag och den är inte slut än. Har gjort några roliga saker och snart ska jag se mello. Är inte direkt ett fan av melodifestivalen men det är ju ändå i skellefteå och Amanda Fondell är med. Amanda Fondell är ganska bra så det blir att se det. Åh juste, idag hade jag sovmorgon.. så himla skönt det var. Jag älskar sovmorgon och jag älskar helg. Haha. Ungefär så mycket intresant hade jag att berätta.





i love music, now is time form PLL !!!

Now is time for PLL♥

Jag bjuder på en bild där jag är typ blekast i världen

Denna dag har varit segare än segast. Fast egentligen har en inte det, bara när jag går omkring i mina egna tankar och isolerar mig från omvärlden. Nej men det är ju faktiskt alla hjärtans dag idag och vi har kramats massor på skolan. Det var så kallade "kramrutor" lite överallt i skolan, alla som stod i kramrutorna fick kramas och sen fick dom godis. Så det var ju faktiskt ganska trevligt måste jag säga.  Gald alla hjärtans dag på er♥

Hade på mig den hära tröjan idag. Den är ny

Denna dag har gått väldigt fort och jag har varit både på bra humör och på dåligt humör. Jag gillar bättre att vara på bra humör och jag önskar att jag (och alla andra) kunde få må bra hela tiden. Skulle inte det vara toppen?
Just nu känner jag mig väldigt frustrerad och skulle bara vilja skriva ett låååångt inlägg om varför. Men det är nog ingen bra ide. Så nu ska jag se PLL eller nåt. Hejdå.

who do you think you are, running round and leaving scars


Who do you think you are? running round and leaving scars.  I want a tatto

pluggat och tränat.

Det blev att jag plugga lite på engelskan och lite senare blev det att jag for ut och sprang. Det var jätteskönt men jag är såå slut nu. Fast på ett bra sätt. Nu ska jag kolla vidare på weheartit och se om jag hittar någon
insperation! Kanske skriver senare..

ny shoppa igen

Igår var jag i stan och det var typ tänkt att jag inte skulle shoppa, men jag gjorde det ändå. Haha! En tröja och en jättefin kjol som man kan ha både på sommarn och vintern. Är i allafall jättenöjd. Hade på mig kjolen idag och var väldigt glad. Nä nu överdrev jag, har varit lite sur idag men annars har det varit bra.

Få se vad jag hittar på ikväll, (ska förmodligen plugga eller nåt annat tråkigt) nu ska jag iallafall äta middag. Hadet bra!


pretty little kotte

Jag kan inte säga annat än att jag och Julia har så sjukt kul tillsamans. Igår körde vi massa skoter i typ en och en halv timme. Vi hade spa med en chokclad ansiktismask, vi gick till konsum och handlade, såg en massa avsnitt av pretty little liars och pratade och skrattade i mängder.

Idag var vi på gudjstänst och jag var ett vetekorn. Haha! Men jag fick iallafall en till underskrift. Yes!

The road gets tuff and i don´t know why?

Jag kan inte fatta att för några månader sen var jag inlagd på en slutenvårds avd. i Umeå. Det går inte ihop. Jag var deprimerad, självdestruktiv, apatisk och kraftigt underviktig. Det var ju inte ens länge sen. Jag är förvånad över hur långt jag egentligen har kommit. Men det känns bra. Det känns väldigt bra.

Ibland när det börjar kännas jobbigt osv.. så brukar jag tänka så. Att det är faktiskt bara några månader sen jag gick omkring med en sond i näsan och var inlagd. Jag brukar tänka på att jag har kommit otroligt långt på så kort tid. Det ger mig hopp om att dagen då jag är helt frisk och fri inte är så långt borta.




i will keep stay strong

Idag har jag fått insperation till en ny novell. Jag har inte börjat skriva på riktigt än men jag har skrivit massa i huvudet. Jag ska börja skriva på riktigt snart. Så det blir nog bra.

Nu vill jag bara njuta av att det är fredag men det känns jobbigt eftersom jag sitter och tänker på saker som jag inte borde tänka på och allt blir bara jobbigt. Ibland önskar jag att man kunde glömma vissa saker och rätta till saker man gjort i livet. Men det går inte. Så därför ska jag göra någonting som får mig på andra tankar.
 

Hej fredag som kommer imorn

Idag har jag lyssnat på musik i mina grymma hörlurar. Jag har också varit på skolan, och så har jag varit ute med Swipp och mamma. Jag har också duschat och pluggat. Men mest har jag lyssnat på musik i mina hörlurar.

Imorn är det fredag igen! Jihooo!!! Jag ska till pappa vilket betyder att jag måste packa ikväll, fan! Det är egentligen inte så jobbigt för det går fort. Men det är ändå jobbigt. Nu väntar jag tils klockan blir nio då världens bästa serie börjar med världens snyggatse och bästa kille är med. Omg vad han är snygg.


the pain i feel is worth

Sometimes you need to take a break and breath, i am falling apart and crying. I want to stay strong and keep move on. But the bad memories hunt me and i am skared. I need to think abaout something else.. but i just wanna cry.


Stressad iphone pic

Sluta två idag med men så skulle jag till stan så jag kom inte hem förns typ klockan sex. Men det var trevligt ändå. Förutom att jag glömde mina finaste vantar i bussen, tusan! Har nu varit ute och promerat med både Buster och Swipp... vi mötte 9st hundar och då blev dom glada men jag ledsen. Haha!

Idag har iallafall jag och kotte smidigt planer inför helgen och jag är sååå taggad liksom. Det ska bli mega kul och jag längtar. Plus att vi är lediga på måndag så vi får lång helg. My life is complete!!!!!

 
Mega dålig bild jag vet, men kanske att man ser skymten av ett par blåa jeans, vit shorta och en mörkgrön stickad tröja.

Efter före (haha.. faila lite där men)

 
Det har gått ett tag sen nu som jag klippte mig. Och ni kanske undrar om jag nångång ångrar mig. Och faktistk så undrar jag det med. Men jag har nu kommit fram till att jag faktiskt inte ångrar mig nåt. Mitt hår var så sjuuukt nött och slitet.. och det känns verkligen som ett helt nytt jag. Allt det här med att ha långt hår osv började när jag blev sjuk. Jag bestämde mig för att alltid ha långt hår för att då var jag snygg osv.. Och de är väl det jag är mest stolt över. Att jag klev över den tröskeln. När jag kapade håret kändes det som att jag kapade en del av sjukdomen också. Och det är det som känns så jävla bra.

Så ett tips till er alla, klipp er, går något nytt testa olika saker och var inte rädd. Det är väl skit tråkigt om man har gått igenom hela livet och så sitter man där när man är åttio "Åhh.. jag skulle ha provat nya saker när jag hade chansen osv. Det är ju nu man ska leva och ha kul visst? Så ja, jag är verkligen jättenöjd. Och om man klipper sog och inte blir nöjd.. jamen va fan det växer ju ut. Det tar ju typ ba några månader så är håret lika långt igen. Så va inte rädd för förändringar. Vad det än är för det är så jäkla kul!!
Efter                                                                              före


Efter                                                                               före

Efter                                                                           Före

Efter                                                                            Före


Efter                                                                            Före


Efter                                                                            Före







i want a tatto

Kort dag idag jao, hehe nämen jag sluta två idag och det var väldigt, väldigt najs. Har typ inge plugg heller så jag kan typ göra vad jag vill. Igår hann jag inte blogga för att jag var på konfa typ heeela kvällen kändes det som. sen när jag kom hem så skulle mamma ut med Swipp och jag ty ba "Varför inte följa med?" Så jag gjorde det och hips vips var klockan 10. Haha!

Jag längtar ihjäl mig tills jag får tattuera mig. Skriver med en ful penna på handlederna (stay strong) och det blir inte lika snyggt plus att när jag sover färgar det av sig på magen... inte bra!:(

I wanna find the strengh to move on


Jag vill att det ska stå stay stong på mina handleder.

you have to stay calm, breath slowley

Jag gillar inte söndagar, bara ibland när dom blir bra. Men det är kanske inte så konstigt egentligen. Imorn är det skola och en ny vecka full med massa skola och plugg osv.. Men veckorna brukar gå snabbt och det är bra.
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av vampire diaries så jag kan drömma mig bort ett tag. Det gillar jag med vampire diaries.. att man blir så inne i det att man liksom glömmer allt annat typ.. Okej hejdå.

less, less, less på massa saker typ

Idag är ingen bra dag och jag har promenerat med Swipp. Den här dagen känns bara skit och jag skulle vilja åka nånstans och ha det bra. Men man får inte alltid som man vill. En sak jag vill men som jag inte får är att tattuera mig. Tusan, vill de så gärna och jag skulle må bra av det. Okej nu ska jag sluta skriva så att det här inlägget inte blir allt för gnälligt. Men jag känner mig bara så himla less och gnällig och besviken och ledsen och jaa.. allt det där. Men det är väl också okej antar jag. Hejdå.

Insperation

This is what i will where in the summer. Love it♥


Stay strong is my motto

Det här är vad jag ser varje gång jag viker upp min dator. Det känns bra och det ger mig styrka.

nu är det helg igen och jag ska njuta av den

Ikväll är det helg och fredag och jag känner mig lugn och glad. Jag har gjort bort alla läxor och prov så jag behöver inte känna någon stress över det i helgen. Förmodligen kommer vi få mer redan på måndag men det får jag ta då.

Jag ska börja helgen med att vara hemma mysa, ta det lungt och se vampire diaries. Det är så himla skönt. Behöver verkligen vila mig lite. Men imorn bär det av till skråmträsk för att umgås med Wilma! Det bli nog himla bra. Men nu ska ni få se hur en mössa kan ändra attityden, ha en bra fredag nudå.

RSS 2.0