Keep calm and drive moppe

Just nu är jag superglad faktiskt. Jag kanske ska ta moppe kort och köpa en moppe. Fan va najs. Fast jag vet inte säkert än. Jag har kollat lite på olika moppar och har faktiskt hittat en del som är väldigt fina. Jag hoppas och önskar så himla mycket att jag kan köra moppe i sommar. Eftersom alla mina kompisar kör moppe så skulle det vara jävligt kul. Hur länge har jag inte velat ha moppe. I hur många år som helst.

Fast de sorligaste är att förra sommaren bestämde jag mig för att jag aldrig skulle ta moppe kort. Eftersom jag trodde att om jag körde moppe i stället för att cykla så trodde jag att jag skulle bli tjock.
Så himla sjukt. Jag har faktiskt kommit över den tröskeln nu och jag inser hur idiotiskt det faktiskt är. Än en gång är det ett tecken på friskhet. Även om bara ett litet, litet så närmar jag mig målet för varje dag som går.

Today is onsdag

Det är ju så jäkla härligt väder ute så det ända jag vill göra är typ att vara ute. Så idag när vi slutade två så for jag och Lovisa å bada och visserligen var det ganska kallt men det var ändå jävligt skönt. Man lökar ju typ sönder.
Så då när jag inte svettades lika mycket längre låg jag ute i solen och skrev klart min engelska redovisning och det känns jättebra. En sak mindre att tänka på. Så nu tänkte jag gå ut å gå med Swipp, kanske i skogen, eller ner till vattnet. Sen ska jag fortsätta plugga på NO - provet som är såå jävla tråkigt. Men vafan, snart är det sommarlov.

SNART SOMMARLOV!!

Jag har beställt hem dom här. För 149kr på Nelly.com


Därför är min uppdatering dålig.

Jag har tusen saker att göra. Vi har No prov nästa vecka, Matte prov nästa vecka och engelska redovisning som ska vara klar i veckan. Jag måste göra klart ALLA smycken och lämna in dom på järn och färg.
Samtidigt som jag ska göra massa andra saker som jag inte ens vet vad det är. Jag är så stressad!
Men snart är det sommarlov och det ska bli så jävla skönt.
 
 

everything is about to breathe

Dagen började med att jag försov mig massor, eller jag vaknade 10 över 8 och hade endast en halvtimme på mig att äta frukost, leta efter idrottskläder och göra mig i ordning. Jag är egentligen ganska seg på morgonen och jag brukar ofta sitta i lugn och ro och äta frukost. Eftersom frukost är ett väldigt viktigt mål så hoppar jag ALDRIG över den. Då kommer jag hellre försent. Sen sprang jag till skolan lite sådär lagom försenad för att komma på att jag hade glömt mina idrotts skor och fick springa hem igen och hämta dom. Inte för att jag har speciellt långt hem så kändes det jävligt jobbigt. Ja sen har väl dagen rullat på hyfsat bra antar jag.

Me and my darling.

 



Bilder säger mer än tusen ord, eller hur det nu är man brukar säga. Jag har varit så jvla glad i helgen och jag har badat för första gången i år och jag har spenderat två dagar med Therese:DDDDDD, jag har shoppat sommarkläder, fotat osvosv.. Önskar att Therese fortfarande var här för nu saknar jag henne igen. Haha!

I´m happy now

Hej! Imorgon är ju vi lediga, det känns väldigt skönt. Men jag ska ändå stiga upp rätt tidigt för att hinna åka med tio över tio bussen som går till stan. Där ska jag möta upp mina vänner Wilma, Anja, Alva och Julia. Vi ska gå en sväng på stan för att sedan luncha på en trevlig restaurant.

När vi har ätit en trevlig tjejlunch så ska jag träffa min FINASTE Therese!! Vi ska också gå på stan en sväng och sen ska vi hem till mig och mysa. Hehe, nämen vi funderar på att bada.. om det inte är allt för kallt. (som det förmodligen kommer att vara) Det ska i alla fall bli super och jag längtar ihjäl mig till imorn. HAhah!
Så här glad är jag.
 

I´m still fighting

Jag har inte haft så mycket tid över till att blogga tror jag. Eller jag försöker hinna göra klart mina smycken som jag beställde för två dagar sen (ja.. dom har redan kommit) samtidigt som jag försöker plugga på det förbannade NO provet och matteprovet som vi fick idag. Och jag har försökt hinna packa till mamma. Men jag tror jag har lyckats ganska bra. Jag har packat till mamma, gjort klart alla smycken och i alla fall börjat med NO:n. Så det är ju bra. Tror jag..
Det är i alla fall väldigt fint ute så här års.

 

Today, was a good day.

Idag fick vi sluta super tidigt, redan klockan halv 2. Så då Följde Julia mig hem och eftersom det var så varmt ute hade vi tänkt gå till konsum och köpa en dricka sen sitta ute å plugga.  Så jag samlade ihop alla mina små pengar och så gick vi till konsum. När vi väl var där insåg vi att vi behövde 30kr för att köpa dom coola drick/festisarna och vi hade endast 21kr. Så då gick vi till pappas jobb och överröste han med fina komplimanger för att senare få veta att han endast hade fyra kronor med sig. Så då tog vi det jobbiga beslutet att gå hem och hämta mer pengar.
Men just när vi skulle gå så kom en bekant bil emot oss som visades vara mormor. Och hon hade en tjuga i börsen som hon gärna ville ge oss. Hahah! Snacka om tur.

Så då satt vi ute i solen, stekte, drack festis och pratade. (istället för att plugga NO) Sen fotade vi en massa. Det var skoj.
Sen efter att vi ätit middag så for jag till Julia (det var en impulsiv handling.) Så vi har fotat massor och skrattat så mycket att jag inte fått någon luft. Det var mega kul men mega jobbigt.


HAHAHA!! mums så gott det ser ut va??:D
 

Shine bright like a diamond.

Jag har just varit ute och promenerat i det vackra vädret. Dock är det inte lika varmt som det var i helgen. Men jag kunde gå i t-shirt i alla fall. Nu ska jag ta mig i kragen och beställa smycken inför mitt lilla sommarjobb. Det ska bli fantastiskt roligt faktiskt. För jag älskar ju smycken. Det är så himla vackert och fint och allt sånt..  Men ni kan få veta mer om det sen. För nu ska jag beställa smycken.

Mitt egna lilla smycketställ↑
 

It´s sunny now.

Idag var det sista rycket med konfan och nu är jag helt klar. Äntligen. Det känns skönt.
Imorn är det skola igen men det känns faktiskt inte så jobbigt. För jag har ändå saker att längta till. Jag längtar redan tills nästa helg för då ska jag kanske vara med min snygging Therese som jag saknar apmycket. och så ska jag kanske gå på stan med ett gäng snygga tjejer. Ja, asså jag umgås nog bara med massa snyggisar verkar det som. Hahah! Jag är ju ledig på fredag också. Det känns kul.

I veckan hoppas jag att det är ganska lugnt, har lämnat in bokrecensionen och engelsk provet är bortgjort. Sista rycket nu innan sommaren är nog NO provet som vi har om två veckor. Det känns bra, snart behöver jag inte tänka på plugg å sånt. Det jag å behöver tänka på är att, chilla, ha kul, slappa, må bra osv... !!!:D:D

Det solar så mycket ute att man måste kisa.. hihih!!:D

I am so grateful, you have no idea.

Nu tänkte jag visa mina fina, underbara, bra och helt fantastiska konfirmations presenter. Jag är så himla nöjd med om och känner mig verkligen glad. Tack alla ni som bidragit till mina presenter. Är så himla tacksam.

En jättefin silverklocka och ett halsband. Har velat ha en silverklocka jättelänge nu så jag är lyrisk.


Världens finaste halsband som jag bara älskar med hela mitt hjärta. "du är en" står det och så är det en ängel.

Silver armband från guldfynd by Molly. Jag har kollat på Mollys smycken och typ bara älskat dom och nu fick jag ett eget. Det är ju fantastiskt.


Ett guldhalsband med diamanter som jag fick av Paulina och jag är så lycklig över det. Det är så himla vackert och jag kommer använda det massor. Älskar dej Paulina.
En bok full med lyckliga ordspråk som man blir glad av. Jag älskar den och kommer läsa i den varje kväll.

Fatta så mycket pengar jag har fått. TACK! Som sagt jag är helt lyrisk.


 

It´s al abaout friendship, we al the same kind.



 
 

Proud.

Nu är jag nog konfrimerad. Eller jag ska ju i kyrkan imorgon också men jag känner mig ganska konfad. Haha!
Den här dagen har faktiskt varit helt underbar. På morgonen var jag jättenervös men allt gick superbra.
Vi tog på oss kåporna och jag kände mig trots det väldigt fin. Känslan när vi tågade i kyrkan var fantastisk. Världens mäktigaste musik spelades och alla i hela kyrkan reste sig upp och log mot oss. Jag kunde inte låta bli att le helt enkelt. Hahah.. trodde inte jag skulle säga det faktiskt.

Sen har vi haft "kalas" med släkten hemma hos mig och det var jättemysigt. Jag fick jättefina och bra presenter (ni ska få se imorn) Men jag fick ett jättefint armband av min storasyster och jag började typ gråta lite inombords för att jag blev så rörd.

Julia sjöng världens finaste solo. Är så stolt över min kotte.
Jag och Julia pratade lite solo i micken, det gick superb!

Jag fick många kramar och det gillar jag.
Vi satt ute å fika för det var så himla varmt och skönt! ÄLSKA sommar.
 

this journey has come to an end.

GODNATT folket, jag ska upp svintidigt imorn för att jag ska konfrimera mig. Jag ska sjunga med kören och prata solo i micken. Jag är lite nervös men det kommer gå jättebra. Det ska bli skönt att hela den här konfa grejen är över. = en sak mindre att tänka på. Men det har ändå varit kul och jag ångrar mig verkligen inte att jag valde att konfa mig. Det känns bra. <3
 

 

And than the summer was here again.

Är det bara jag som älskar sommaren? Idag har det varit supervarmt och jag har gått runt här hemma ute i solen med bara ben och en fin kjol. Blommor börjar blomma och solen skiner typ jämt. Asså ja, hur underbart?
Jag blir typ såhär automatiskt jätteglad av sommaren och jag älskar det. Man kan vara ute, sola, bada, cykla osvosv.. å på vintern så sitter man inne å kollar på film och när man går ut så fryser man ihjäl. Jag menar hur kul är det? Nja.. sisådär va. 

Den här sommaren ska jag njuta hela sommaren av att det är sommar och över att jag mår bra.
Förra sommaren spenderade jag i Umeå inlagd på Norrlands universitets sjukhus med sond och ångest hela tiden. Men jag har kämpat mig ifrån det nu och det känns så jävla bra. Jag känner mig så jäkla stark nu.
Men det jag ville komma fram till var i alla fall att jag tänker spendera den här sommaren heelt annorlunda. Jag ska må bra och njuta av sommaren och vara med massor av mina fina kompisar som jag inte var med något förra sommaren. Jag och Julia har redan en del planer... och mer kommer det att bli;)

Och så är jag jätteglad för att jag har Therese. Vi ska göra en massa saker i sommar som jag liksom inte skulle kunna göra med någon annan. Det känns jättekul och jag taggar sönder. Hahah!


Dom här fina bilderna har jag fotat idag, ser det inte somrigt ut? Det tycker jag.. haha! ÄLSKA SOMMAR!


 

It´s Ombré

Idag har varit en lång dag. Hat varit på skolan från 08.40 till 15.40 och sen på konfa från 15.40 till 19.10
Hahah! jag är så himla slut nu. Har i alla fall gått med Swipp och nu ska jag ficka och sen sova typ så fort som möjligt. För imorn kommer Therese till mig å det ska bli SUPER!!! Nu ska jag bara snabb kolla igenom glosorna som kommer på provet imorn, ha det bra guys.
Idag har det varit sommar och jag älskar min nya hårfärg ännu mera!!

 

I kind love my new hair

Hej! Oj, nu har jag haft så här fullt upp igen. Har ett mega stort engelska prov och massa sånt + konfa.. så jag har haft ganska fullt upp. Men i alla fall så har jag gjort massa roligt också. Bland annat så har jag idag färgat håret och jag är SUPER nöjd. Det blev precis som jag ville ha det så nu är jag jätteglad över det.

Direkt efter skolan så for jag ju till Bettys och var där från typ 2 till halv 6. Haha! Men resultatet blev ju prima så det var värt. Annars har jag fotat, gått med swipp och pluggat till engelska provet. Och nu ska jag sova medan jag längtar tills på fredag. Ha det bra.




Är så himla nöjd! Hon blekte topparna och la i en lite, lite mörkare toning i botten. Egentligen är det nästan som min naturliga färg det ser bara lite mera roligt ut!:)
 

Jag har fotat Swipp när han var som sötast.



Sötaste Swipp. Jag älskar honom så otroligt mycket och han är den sötaste som finns i hela världen. Han är ljuspunkten i mitt liv. Om allt är svart så lyser du ändå! (för att du är vit) Hahah ja skojja ba. Han är som ett ljus i mörkret. Tötelitöste swippelilippen.



Stay strong forever and ever..


Stay strong är nog något som jag alltid kommer att ha i mitt huvud. Vill jättegärna tattuera mig också men det kanske får vänta. Jag tror jag säger det till mig själv varje dag. "you have to stay strong" Jag tycker det är bra och skulle gärna vilja ha de på mina handleder, som en påminnelse om att jag dels har gått igenom något väldigt svårt och tagit mig ur det och dels för att jag vill ha det som insperation och något som jag kan ta styrka ifrån.

If you listen to what I have to say, you will get through this.

Idag var jag på skolan och det var typ en rätt okej dag. Men sen direkt efter lunch när vi satt ute och solade så ringde mamma och sa att jag hade fått en återbuds tid hos Granlund. Så snabbt som rackarn körde vi till Bureå. Där har dom kollat på min käke, knäppt lite och masserat både nacken och käken jättemycket. Så nu är jag såå himla öm och kan knappt röra på mig. Det känns obehagligt men jag hoppas verkligen att det kommer att hjälpa.

Nu ikväll har jag varit på konfa fram tills typ en halv timme sedan. Usch vad jobbigt det var. Ville bara lägga mig ner å sova på golvet typ. + att jag hade sjukt ont i huvudet, nacken och käken. Men nu är jag hemma och har duschat så nu känns det bättre. Hehe.. Nu ska jag plugga till engelska provet.
Jag, Julia och Elsa solar våra fötter.. (med skor på) hihi!

och här är kläderna jag pratade om.



En jättefin t-shirt som kommer användas flitigt i sommar. En korralfärgad t-shirt med världens finaste pärlkrage och en vit stickad tröjja som kommer användas i sommar myyyycket. Brabra för mig.

 

When you realize that you are happy..

Hej! Den här helgen har varit så himla bra och jag har haft så mycket kul å göra att jag inte ens hunnit blogga nånting. Vi var ju lediga torsdag och fredag så det har nästan känts som sommarlov.

I fredags var jag ju på konfirmation i tre timmar, sen när jag kom hem så firade vi mamma som har fyllt år. Jag var inte med så mycket på självaste kalaset eftersom jag for till Filip och umgicks med Wilma, Anja, Alva, Ante, Hampe, Ted, Sofia och Filip då såklart. Det var jättekul, jag och Alva höll på skratta ihjäl oss där ett tag men det var skitkul!

Sen på lördagen så steg jag upp typ halv nio för att åka med tio över tio bussen till stan. I stan shoppade jag inte utan jag var med min finaste vän Therese. Det var så jävla kul att träffa henne och jag börja nästan grina när jag skulle hem, hehe.. Så nu saknar jag dig Therese.
Sen var vi hos farmor och farfar hela kvällen och träffade Åsa, Tilda och Alexander som har kommit hem från Stockholm. Jag har saknar dom sååå himla mycket så det var suuper kul.

Och ja.. Idag har jag varit på gudstjänst.. Haha! Nämen jag har gjort massa kul idag också. Bland annat har jag spelat kubb med Lovisa, Tilda och Alexander sen har jag köpt kläder av Ida. Fick superfina kläder för jättebra priser så tack för det Ida. ♥

Strength. Courage. Will.

Hej! Har kommit hem från ett trevligt 90års kalas, maten var god å så.. det var faktiskt helt okej.
Just nu är jag rätt så trött faktiskt.. imorn är vi också lediga men då har vi himla konfa övning i 3 TIMMAR!! Men det ska nog gå bra. Men jag hade faktiskt kunnat göra massa andra roliga saker imorn men snart är ju hela konfa grejen över så då är det bara att härda. Hahah.. nä asså nu låter det som att det är värsta plågeriet men det är det ju faktiskt inte. Rätt så kul vissa stunder faktiskt.


Så här såg jag ut ikväll↑

Rain reminds me of the bad days when I sat and looked out the window and wished that I was free.

Idag gjorde jag en insats och lagade lunch åt mig själv, Lovisa och pappa. Dom blev väldigt glada och jag med för att maten gick att äta. Jag gjorde den berömda delikatessen havregrynsgröt. Hahah..

Jag hade egentligen tänkt gå ut och gå för att senare duscha och göra mig klar för att gå på 90 års kalas. Men det regna jättemycket ute typ så jag vet faktiskt inte hur det blir med den saken. Fast å andra sidan är det alltid skönt med frisk luft. Nu ska jag fortsätta grubbla på det medan jag lyssnar på one republic.
Nu behöver jag inte önska att jag vill bli fri längre.
 

Today´s

Nu har vi ätit grillat i värsta fina vädret och nu ska jag gå ut igen bara för att det är så soligt och för att det ska regna imorgon. Ska gå ut och gå med mamma sen och sen ska jag sitta ute och läsa min bok.
Imorgon är vi lediga och det betyder att det är sovmorgon. Så då kan jag vara vaken längre ikväll och titta på Pretty Little liars. Hahah..

My clothes today↑

If you jump as high as you can, you maight see your own strength.

Jag och Lovisa har varit ute och fotat i det underbart vackra vädret och det var jättekul! Hon har hoppat massa studsmatta och jag har fotat när hon har gjort coola volter i luften och sånt.
Vi var ner till sjön en sväng och kände på vattnet. Haha.. det var svin kallt. Så jag tror jag väntar ett tag innan jag tar första doppet faktiskt.


 


 

 

Do not judge people that you haven't met

Jag var just på jättebra humör men nu blev jag helt plötsligt inte på bra humör längre. Hur kan det komma sig då? Det vet jag men det är inget jag tänker skriva här. Så nu låter jag det vara.
Jag hade skrivit värsta bra inlägget men sen suddade jag allt för att jag blev sur. Men skit i det. Ha det bra people.

 

Key to succés.

Tro det eller ej men "Keyas" fullständiga namn är "key to succés." Jag tycker det är ett väldigt fint namn. Fast ganska jobbigt att tex, ropa på henne då. Uppfödaren döpte henne till det och vi döpte om henne till Keya. Eller ja.. jag tror man kan se det så. Men Jag tycker att det namnet passade bra på henne för att jag bli så glad av henne.

Finaste Keya♥

I gonna wear this clothes, I´m gonna feel proud in it.

 
T-shirt från H&M 49:-

Shorts från H&M 149:-

Tröja från Ginatricot 99kr. (har kostat 349kr) !!

En bustier från Ginatricot 29kr (har kostat 99kr) !!!

Haha jag har faktiskt handlat smart. Massa fina saker för inte så mycket pengar, hihiihihi!!



Can you get me to fly whit this wings?

Hej! Nu har jag typ just kommit hem efter en lång dag på skolan och sen en låång konfa träff. Men det har gått jättebra förutom att min röst inte riktigt vill ta igen sig efter förkyldningen.

Jag hade tänkt skriva igår men jag hann inte, jag steg upp halv elva (omg!) Sen vid halv ett fick vi massa gäster, bla, pappas kusiner och mina tremeningar osv.. Sen direkt efter det så kom Therese hit och hon stannade till åtta ungefär. Det var i alla fall hur kul som helst att träffa henne och jag inser nu hur mycket jag har saknat henne.

Ja.. och efter det så typ gick jag å la mig kändes det som. Så jag tänkte visa mina nya inköp idag istället. Fast ni får inte se dom riktigt än. Jag ska nämligen ut och gå nu en sväng och sen ska jag fixa med bilderna. Najs va?

Chailatte

Hej! Så var denna roliga lördag slut. Jag och Wilma hade jättemysigt på stan och gick runt i lugn och ro och kikade i alla möjliga affärer.. eller vi stannade mest på H&M och Gina eftersom dom hade snyggast och billigast kläder. Presenten till mamma är i alla fall fixad och lite nya plagg är kirrade inför sommarn. Känns super!

Vi åkte med Wilmas mamma hem och så stanna jag hos Wilma ett tag och myste med hennes hund och satt å prata med Wilma om allt och inget. Det var i alla fall mysigt. Nu ska jag sova eftersom i morgon är det en ny dag. Det är söndag och vi ska få gäster till lunch och efter lunch så kommer Therese som jag inte har träffat på väldigt länge. Det ska bli kul!  Sov gott nu allihopa♥

Jag och Wilma lyxade till det lite extra på wayne´s;) Bilder på min shopping kommer imorn.

 



Hey you! I like your style..

Hej! Nu ska jag äta lunch alldeles strax för att senare direkt efter att jag har ätit åka in till stan. Jag hade så himla tur att jag får åka med Björn in annars hade jag varit tvungen att ta 10 över 10an in och det kändes jobbigt. Vi ska i alla fall hämta upp Wilma på vägen och så ska vi shoppa lite tillsammans. Ni får ha en bra dag!

Så här ser jag ut idag, (btw, första gången jag fotar med mitt nya stativ)

Can you catch my nightmares?


Är det bara jag som tror att drömfångare faktiskt funkar. Jag tror typ att dom gör det eftersom jag inte har drömt en ända mardröm sen jag fick den. Fast jag tycker inte det spelar någon roll om det fångar mardrömar eller inte, den är i alla fall fin och vacker. På tal om drömmar så ska jag faktiskt sova nu, fast klockan bara är barnet. Haha nä men jag ska försöka sova bort min förkylning nu. Godnatt♥

I have a feeling it's going to hang another garment in my closet tomorrow


Jag har inte shoppat sen påsklovet, can you guys bevlive that?

OMGOMGOMGOMG

Ikväll ska jag vila upp mig massor och kanske ta ett varmt, skönt bad, titta på pretty Little liars och sova tidigt. För imorn vill jag må bättre. Jag ska till stan imorn för att shoppa lite med min snygging Wilma. Jag ska somsagt bland annat köpa en present till mamma men sen är jag supersugen på att shoppa. Dock så har jag inte så jättemycket pengar kvar nu. Vet ni varför?? JAG HAR KÖPT EN SYSTEMKAMERA!!!!!!!!!!:0:0:0:0:0:0:0

Därför ska jag önska mig massa pengar till konfapresent. LOOOVELIIFEE!

I will slowly go away from you.


I continue to walk away, I'm going farther and farther away, and soon, I'm away from you forever.

Can you protect me?

Hej! Idag har jag varit helt död. Jag vet inte riktigt vad som hände med det där miraklet som jag hoppades på, haha! Jag har haft mega ont i halsen och pratat som en karl (som röker) Så hes har jag varit idag.
Men nu känns det faktiskt pytte lite bättre och det är ju alltid något. Nu ska jag gå ner och äta middag sen tänkte jag att jag skulle ut och gå med swipp men jag får se om jag orkar helt enkelt.

Var nöjd med allt som livet ger

Nu alla mina bloggläsare är klockan 10 minuter över 9 på kvällen och jag ska gå och lägga mig. Eller jag tänkte se några avsnitt av PrettyLittleLiars först men jag är som sagt sjuuukt trött. Så nu jag krypa ihop i min mysiga säng och tycka synd om mig själv för att jag har massa ont i halsen.

Jag är faktiskt nöjd. Jag klagar inte egentligen. Jag är bara glad att jag får må bra psykiskt. Sen om jag blir drabbad av en förkylning eller inte spelar egentligen inte så stor roll. Jag är hemma, jag kan äta själv, jag går i skolan på heltid, jag har kompisar och det viktigaste av allt, jag mår bra. För allt det var inte självklart förut.

Godaste teet.

Hej! Nu har jag tagit mig till konsum för att köpa mer te och honug. Köpte jättegott vaniljte och ekologisk honug som jag ska dricka till kvällsfika. Hoppas på ett mirakel imorn. Hahah.. Jag hatar att ha ont i halsen. Det är typ det värsta som finns. Ska gå och lägga mig mega tidigt ikväll eftersom det känns som att jag har världens hangover. Fast egentligen har jag bara sovit för lite. Heheh....


Look what I've got

Björn säljer tuggumin för Extra.. Jag har alltså just fått 110 tuggumin av honom. Då blev jag glad.

Massa mys med mitt cozygäng

Hej! Jag kom hem vid tolv tiden idag. Gick typ direkt och la mig ute i inglasningen och höll på att somna (på golvet) Haha! Snacka om att jag är trött idag. Vi hade iallafall sjukt kul igår jag och mitt cozygäng. Igår cyklade vi en mil, grillade, gjorde lite olika lekar, spelade fotboll, såg en skräckfilm och en rolig (för att vi inte skulle vara lika rädda när vi skulle sova) Hahah! Vi somnade vid fyra imorse och vaknade vid halv nio imorse. Kan vara därför jag är trött idag. Vaknade iallafall upp och hade svin ont i halsen och jag tycker jättesynd om själv faktiskt.

Nu har jag varit ute och gått med swipp och provat mina nya joggingskor för första gången sen har jag duschat en vaarm dusch och druckit massa varmt te med honug i. Vill inte bli sjuk. Vill vara frisk som en nötkärna som jag alltid är. heheh.. Nu ska jag typ dricka mer te innan min hals avlider.

RSS 2.0