YANKEE CANDLE

Hej! Alltså jag har så himla mycket nu, fast ändå så himla lite. Vet inte riktigt hur jag ska förklara detta men hur som helst har jag inte haft tid till att blogga. Skit tråkigt, jag vet.. men det blir snart bättre. Det är liksom slutspurten inför jul osv. Har massa prov, tentor och annat skit. Men det kommer som sagt att lugna ner sig snart. Nästa vecka går vi ut på prao, det kommer nog bli ganska skönt ändå. Ja, det blir nog bra.

Nu tänker jag mysa med mina ljus, för dom luktar så himla gott! I LOVE YANKEE CANDLE. Hahah

Those lights


Min helg har varit skit rolig. Har spenderat massa tid med Julia och Elsa och det har som vanligt varit grymt. Igår kväll var vi på context och det var sååå bra. Jag fick typ gåshud hela tiden och alla var så himla duktiga. Sen var det så himla vackert också. Med ljuset å de, allt var liksom perfekt. Pricken över i:et var att efter konserten när vi gick ut ur kyrkan så snöade det jättemycket, det var stora vackra flingor och kvällen blev perfekt. Haha!


Top secret

 
Hej! Idag efter skolan hängde jag med Julia och Elsa. Vi hade som vanligt jätteroligt. Vi arbetade bland annat med vårat topphemliga projekt. Det är typ snart klart och det ska bli såååå kul när det verkligen är klart! Är skit taggad. Mest troligt ska vi arbeta i helgen också, det ser jag framemot. 

Men i alla fall så har jag i kväll kört ett jätteroligt gympass med mina träningskompisar Kajsa och Lovisa. Vi var grymma som vanligt och i alla fall jag kommer ha väldigt mycket träningsverk i morgon. Speciellt i mina biceps. Haha!
Träningen var kvällens höjdpunkt i alla fall, för annars har jag typ bara skrivit på våran tenta som vi har i NO och snapat med mina kompisar (fast det är i alla fall kul) Nu ska jag fika och titta på tv ett tag innan jag bäddar ner mig i sängen. Hoppas ni haft en bra dag.
 

I want December

Den här lampgrejen får mig att tänka på julen. Vet inte riktigt varför eftersom det typ är blommor och blad på den. Men det spelar ingen roll för den för ändå med sig massa julkänsla.
Den får mig att längta till allt julpynt! Åhh va mysigt det kommer att bli. Längtar så himla mycket faktiskt. Det bästa är att det inte ens är två veckor kvar till första advent. Och bara 35 dagar kvar till julafton.

Kära måndag

Alltså denna måndag har varit riktigt bra. Måndag brukar suga, det brukar vara skit jobbigt att stiga upp på morgonen och allt sånt där. Men i morse var jag typ pigg, jag steg upp före halv 8 och hade massa tid på mig. Behövde inte ens stressa. (Som jag annars måste göra varje dag, typ springa till skolan osv)

Sen så var det värsta roliga skoldagen, fast egentligen är det typ alltid kul att vara på skolan. För jag har så himla fina kompisar. Men i alla fall så var det så. Det gick till och med bra på matten osv. Som ni förstår så har typ allt gått bra idag.

Ikväll har jag gymmat med Kajsa och Lovisa. Vi var på cirkelträning och det var skit roligt. Det var ju såklart jobbigt, men så ska det vara då man tränar.
Nu har jag i alla fall just fikat och sitter och skriver på min skrivuppgift. Jag tog bara en liten paus för att blogga.
Men i alla fall så min sammanfattning av denna dag är att den var himla bra.

Training is necessary for your health

Idag har jag tränat, den här bilden är dock tagen före träningen, för efter vill jag lova att jag inte såg ut sådär.
I alla fall har jag löptränat. Det gick ganska bra, men alltså shit vad halkigt det är ute. Höll på att ramla flera gånger. Så lite svårt var det nog att springa idag. Men hur som helst var det härligt. :D

Strange

Har just duschat och nu går jag runt här hemma med min fina tröja från ginatricot. Nu ska jag berätta om en sak som jag just lärde mig. Det är att man ska plocka ögonbrynen innan man sminkar sig. För om man sminkar sig först finns det en risk att det förstörs när man då plockar ögonbrynen. Typ att man börjar gråta och allt smink kletas ut. Inte roligt.

Alltså egentligen, sitter det tårkanaler i ögonbrynen eller? Jag menar varför börjar jag alltid gråta, det gör inte ens så ont att plocka ögonbrynen. hahah.. ja alltså detta är typ min dagliga fundering.

Lights

Är det någon annan än jag som har reagerat på att det har blåst som fasen ute? Jag vaknade flera gånger i natt av att blåsten typ skakade om hela huset. Det var lite läskigt fast ändå lite halv mysigt.
I alla fall så tycker jag att det är mysigt att tända massa ljus, och när det då är värsta stormen ute så blir mysighets faktorn på topp. Haha!

Dancing is my passion

 
 
 
 
 
 

Nya träningskläder


Här är mina nya grejer från H&M! Det blev en underställs tröja som jag kan träna i och en välbehövlig sport BH. När man tränar så pass mycket som jag gör är det inte ok att bara äga två sport BH:ar. Det är inte heller okej att bara äga en långärmad tröja som jag kan löpa i. Så därför har jag börjat samla på mig lite nya träningskläder. Det här är i alla fall en bra början.
 

Mysdag på stan


Den här dagen har jag tillbringat på stan tillsammans med Wilma. Alla butiker har typ tagit fram julsaker och massa julpynt. Så idag fick jag jättemycket julstämning. Det var himla mysigt!! Jag handlade upp mitt presentkort från H&M idag och jag tycker att jag fick med mig riktigt bra grejer. Hur som helst så var det en himla lyckad dag på stan. Pricken över i:et idag var att vi fikade på lilla Marie. Det var jättegott och mysigt. ♥

En kväll med vänner


Alltså åh, vilken bra fredag jag har haft. Ska sova nu eftersom imorgon ska jag upp ganska tidigt ändå. Dagen ska jag spendera med Wilma och antagligen kommer det bli superkul! Den här helgen känner jag på mig kommer bli jättebra.
I alla fall så for mina vänner hem för en stund sen, så jag bloggar för att fördriva tiden medan jag fikar. Har nämligen en tendens att bli väldigt hungrig på kvällen. Jag kan typ inte sova om jag ej ätit kvällsfika. För då tänker man bara på att man är hungrig och då blir man ännu mer hungrig osv.. Så det är bäst att helt enkelt äta kvällsfika. Annars blir det inget bra. Hahah!

Godnatt♥

Helgmys

Efter en jätterolig skoldag är det äntligen helg! Vi har just ätit fredagsmiddag som bestod av kött och pommes. Nu väntar jag på att mina vänner ska komma så att vi kan mysa ner oss framför idol. Det kommer bli toppen! Bästa starten på helgen:)
 

Good morning kiss


God morgon! Jag har typ just stigit upp, jag började för 20 minuter sen. Men det är lugnt för jag har sovmorgon idag. Egentligen börjar jag inte förrän kvart i elva. Alltså hur skönt är inte det?
Nu sitter jag i alla fall och äter frukost i lugn och ro. Snart ska jag packa lite grejer till pappa i lugn och ro.

I alla fall så ser jag framemot denna skoldag. Vi ska dansa idag, jag älskar att dansa så det kommer bli jättebra. Hoppas ni får en bra fredag i alla fall. Puss.


Kondition

 
Ikväll har jag löptränat. Det gick jättebra faktiskt. Dock så känner jag att jag börjar bli ganska van att springa min 5 km runda nu. Kanske är det dags att utöka avståndet. Förut sprang jag ofta runt sundet (vilket är ungefär 7 kilometer) Men alltså det är så jäkla mörkt och läskigt att jag inte vågar springa där. Det finns inga gatlyktor och det är alldeles mörkt där. Så nej, jag springer inte runt där. Jag kör på mina 5 km i ett tag till.

Har faktiskt förbättrat min tid en massa så det är kul i alla fall! Jag gillar utmaningar, det är roligt.
Jag har så himla mycket ork, energi och insperation nu!!!! Det ÄGER. Jag älskar livet ♥ Wihooo

INSPOO


Det där är så himla sant. Du kan börja med att drömma. Men sen måste du tro på att det går. När du tror att det är möjligt så kan du skapa. Efter att du har skapat kan du lyckas. Dream on!

Luckiest girl on the planet


Ja, sådär↑ glad är jag just nu. Idag var vi nämligen på balder för att kolla in olika gymasielinjer. Jag var och kollade på fem stycken. Efter idag vet jag helt säkert vad jag ska gå för linje. Det känns såå bra att veta det. 
Idag när vi satt och lystnade så kände jag så himla tydligt vilken linje jag ville gå. Det kändes ända in i hjärtat att jag vill gå den linjen. Åhhåh det känns jättebra! Längtar tills jag ska börja gymnasiet nu. 

PEPP



  
 


 
 

                                             
 

 
 

Positiv till snö?


Än ligger snön kvar på marken. Jag tror att jag tycker att det är positivt faktiskt. Jag får sån härlig julkänsla och så. Ja, alltså snön får nog faktiskt ligga kvar på marken nu. Det är snart december och då vill jag faktiskt ha snö. Tänk en jul utan snö? Så därför är jag positiv till snön. Det är då roligare än att vara negativ. Hahah!

Mysigt och kreativt


Såhär mysigt kan det vara i vårat kök ibland. Då brukar jag sitta och måla. Jag har faktiskt börjat på ett litet projekt som jag kanske ska visa sen, om det nu blir klart någongång och om det nu blir bra. Det får vi se om faktiskt. Men det spelar ingen roll egentligen, huvudsaken är i alla fall att det är mysigt. Och det är de. 

kkkkallt men vackert

 
Så här vacker var sjön idag ↑ det är så roligt att det har kommit snö för det är så himla fint. Fast en sak som inte är roligt är att när jag skulle fiska upp mobilen ur fickan för att ta bilden så höll mina fingrar på att bli istappar direkt jag tog av vanten typ. Det är de ända som suger just nu känns det som. Att det är så förbannat kallt ute. Men det är något som vi norrlänningar måste leva med helt enkelt. 
 

Running to the beat


Ikväll har jag löptränat. Jag sprang en runda på 5 kilometer och jag måste nog säga att jag slog min rekordtid. Jag var så himla peppad på träna ikväll och det kändes verkligen kul. Sen då jag gick ut så snö/regnade det, men det gjorde inget för det blev bara så att jag sprang ännu snabbare och slog min rekordtid på 5 kilometer.

Nu ska jag duscha av all svett innan jag ska sätta mig och skriva en stund på min så kallade "skrivuppgift" Men jag gillar att skriva så det känns bara roligt. Sen efter det ska jag äta världens godaste kvällsfika. (kommer säkert bli mackor... men ändå!!)

Jag tänker avsluta detta inlägg med att säga att min insperation för att träna har kommit tillbaka nu fast typ ännu mera. Det känns JÄTTEROLIGT!!!:D:D

 

keep calm and travel


Jag vill ut och resa. Jag vill uppleva nya saker och se nya grejer. Jag vill komma bort ett tag, ha det varmt och skönt ett tag. Jag vill helt enkelt ut och resa. Kan jag få det!?
Någon gång, ska jag resa till alla länder som jag vill besöka. Inte nu kanske.. men någon gång.

 

En utpumpad Linnea

Äntligen, äntligen känns det som att jag håller på att komma tillbaka. Under en period nu så har jag känt mig så himla sliten och nere. Har inte haft någon insperation och inte ork till att göra något. 
(det är därför bloggen har stått ganska still också) Jag som alltid brukar vara full av energi och det brukar bara spruta ideér och insperation ur mig. Men nu så har allt bara stått still. 
Jag har stressat så himla mycket, kämpat med olika skolarbeten och haft alldeles för höga krav på mig själv. Jag har fått bra resultat i skolan men ändå inte varit helt nöjd, vilket har lett till att jag stressat upp mig alldeles för mycket. Nu innan lovet så försökte jag göra bort alla skolarbeten så att jag under lovet bara kunde ta det lugnt. 

Så det gjorde jag, jag gjorde klart allt som skulle vara klart, så att sen i fredags har jag inte haft något plugg överhuvudtaget. Jag trodde det skulle bli jätteskönt men shit vad svårt det har varit att bara ta det lugnt. 
Jag har varit så stressad och uppe i varv så himla länge att när jag då inte behöver vara det längre så vet jag inte riktigt hur jag ska göra. 

Så denna vecka har egentligen varit en ganska tuff vecka. Har knappt fått sova något eftersom jag inte har kunnat komma ner i varv. Även fast jag har varit trött så har kroppen inte kunnat slappna av. 
Så istället för att tänka att det är tecken som säger att jag faktiskt behöver "vila" så har jag fortsatt på i vanlig fart. Alltid grejer att göra, alltid grejer att fixa. Jag tänkte inte på att jag fick svårare och svårare att slappna av, att jag ständigt hade/har ont magen, att jag tappade massor med sömn och att kroppen sakta blev alldeles utpumpad tills jag vaknade en morgon av att hela kroppen värkte. 

Jag blev så slut av att gå upp för trappen att jag var tvungen att lägga mig ner på golvet och vila en stund. Pulsen blev ungefär "jag har nyss varit ute och sprungit" hög. Av att jag gick upp för trappen!? 
Det var jobbigt att lyfta armen för att klia mig i ögat och än jobbigare att ens sitta upp! Jag kände då att det var dags för mig att lyssna på min vad min kropp ville och verkligen vila. 
Jag har helt enkelt kört på för hårt, jag har alldeles för höga krav på mig själv och jag kan liksom inte göra något halvhjärtat. Visst, det är bra att ha krav, ambitioner och mål. Men det får inte bli för mycket att jag glömmer bort mig själv. Som jag kanske har gjort lite grann nu. 

Men, vet ni vad!? Jag börjar redan känna mig bättre. Jag är såå himla mycket piggare idag än vad jag var i veckan. Jag har fått massa insperation till saker!! Och åhh det känns jätteroligt! Jag älskar att känna den känslan. 
Så bara efter några dagar av "vila" så börjar jag redan känna mig bättre. Nu känner jag mig taggad igen och är redo för en ny vecka på skolan och nya utmaningar. MEN jag ska försöka sänka mina krav på mig själv och även om det kan bli svårt så ska jag i alla fall ta hand om mig själv. Unna mig saker som jag tycker om och som jag vill göra. Saker som jag mår bra av helt enkelt. Det känns bra. Jag känner mig stark igen. 

Men en sak som är viktigt för mig att tänka på och säkert för många andra också är att även om jag är stark, frisk, fri, glad osv.. så är det tillåtet att känna sig ledsen och nere. Man kan inte trycka undan känslor som man inte gillar att känna. (som ledsen, arg, frustrerad osv..) Alla känslor är lika viktiga. Om man hela tiden trycker undan känslor som man inte gillar att känna så lagras dom bara i kroppen. Tillslut går det för långt och man kan inte längre hålla känslorna inne. Då blir man översvämad av känslorna som legat i kroppen för länge och det hela kan bli mycket mer jobbigt än vad det hade behövt bli. 

Jag är dålig på det, dålig på att tillåta mig själv att vara ledsen eller nere. Jag blir så rädd då. Jag tänker att jag har varit ledsen så mycket i mitt liv (speciellt under min sjukdomstid) att jag inte behöver vara det nåt mer. 
Jag har den här känslan över mig att vara "perfekt". När jag är ledsen, nere, arg eller nåt annat så är jag ju inte perfekt. Därför blir jag rädd. Men egentligen, vad är ens "perfekt"? 




cemetery


Jag tycker det är så himla vackert när alla tänder ljus på gravarna. Det är så betydelsefullt på något sätt. Vi var där ikväll och tände ett par ljus och jag passade på att ta med kameran för att föreviga denna vackra stund. Hahah! Dock så tycker jag det är tråkigt när man går där och ser att på en del gravstenar är det alldeles mörkt. Jag tycker att allas gravstenar borde vara tända. 
 

Handlat med en bra vän.

 
I morse steg jag upp tidigt för att hinna med bussen som gick 10.00 in till stan. Jag och Julia skulle nämligen shoppa. Ovanför ser ni resultatet av min shopping. Jag känner mig jäkligt nöjd ändå. Allt jag köpte var typ på rea så man kan säga att jag sparade några slantar ändå. Jag kunde liksom inte motstå att köpa de godluktande sakerna på the body shop. Det var en shower gel och en body scrub i samma lukt och jag blev så förälskad. 

Eftersom det är en röd dag idag så öppnade affärerna inte förrän 12 så vi hann i lugn och ro äta lunch på stan innan vi sprang runt och handlade. 
Jag åt en kycklingburgare som var sååå god. Hade aldrig förut ätit kycklingburgare så det var faktiskt kul att smaka. 
Vi hann inte shoppa så länge eftersom det suger med bussar till btk, men jag fick då med mig massa fina saker. Jag vet precis hur jag ska matcha tröjan ;)


RSS 2.0