En ny kompis till min Iphone.

 Jag har inhandlat en ny färg glad börs och en kompis till min lilla Iphone. Två flugor i en smäll eller vad är det man brukar säga? Är i alla fall himla nöjd över den. Den är full i färg och jag gillar ju färg så det passar ju super!

Fin fredag.

 

 

 

Jag kan inte säga annat än att jag hade en grymt trevlig kväll igår. Efter lite pizza i magen körde vi alla till Alvas stuga där vi hittade på lite skojiga saker. Det var den bästa fredagen på länge. Dock är jag lite trött idag på grund av sömnbrist. Men jag menar, vad spelar det för roll!? :D
 

Our beautiful home.

Jag gillar vårat hus. Det är fyllt av ljus, lycka och kärlek. Vad mer kan man begära av ett hus. Stortrivs verkligen!
Ibland tror jag att jag uppskattar saker som inte andra gör. Jag ser livet ur en annan synvinkel än vad andra gör. Jag har vuxit såå mycket det senaste året. Det är jag glad för. Elände kan bli bra tillslut.
 
 
 
 
 
 

Saker blir bra. I slutändan.

Idag har jag varit på skolan hela dagen, och efter skolan har jag hunnit med en massa saker. Orkar inte ens skriva alla saker. Så många är det. Haha nä okej jag överdriver kanske lite men ändå..

Jag kan säga så mycket som att jag nyss kom in efter att ha varit ute på en fräsch löprunda. Det gick himla bra att springa ikväll så jag känner mig ganska glad.
Imorgon är det fredag!! Det betyder att det är helg. Så jäkla skönt! I morgon ska jag fira helgen med en hel hög av härliga vänner. Direkt efter skolan drar vi och käkar pizza på värdshuset innan vi kör till Alvas stuga för lite annat skoj. Det ska i alla fall bli jätteroligt! Den här helgen ser jag framemot!

Efter första "riktiga" skolveckan så känner man sig faktiskt lite slut. Men det är inte så konstigt faktiskt.
Men i morgon ska jag sova ut! Vi börjar inte förrän kvart i elva så jag tänkte unna mig lite sovmorgon. Det kan nog behövas med tanke på att jag ska tillbringa natten i Alvas stuga. Hahah!
 

When I´m sad I stop being sad and be awesome instead!

 

That flower appeals to me.

Idag ska jag till skolan igen. Andra skoldagen på andra skolveckan. Idag steg jag upp tidigt igen, typ 06.50. Känner mig ganska nöjd. För nu har jag till och med tid över. Det känns ganska härligt. Jag ska sluta tidigare idag, klockan 2 ska jag sluta. Det känns inte så kul faktiskt. Skulle hellre vara kvar till 15.40 Men ändå.

Nu ska jag börja dra mig till skolan så jag inte kommer försent. Sista terminen i åttan hade jag en vana att kommer 5min sent varje dag. Den här terminen i nian har jag vant bort den vanan. (okej, det där lät skumt.) Så nu ska jag dra. Ska cykla för det går mycket fortare sen är det roligare än att gå. Hejdå och ha en bra dag.

Två nya skrivböcker bara.

Ja, alltså jag gillar verkligen mina nya skrivböcker som jag köpte förra veckan. Dom är verkligen fina och bra. Den rosa som det står smart på tänkte jag använda som "plugg" bok. Jag tyckte att det passade bra. Haha! Den andra var jag bara tvungen att köpa. För jag insåg att när jag läste vad det var för länder kom jag på att jag vill besöka allihopa. Det är väl ett roligt mål? Hahah!

Jag saknar sommaren redan.

Idag kändes det som att skolan drog i gång på riktigt. Men jag känner mig ganska förberedd så det är lugnt. Jag tycker det är ganska trevligt i skolan när man får umgås med fina vänner och så på rasterna.

Imorse steg jag upp typ 10 i 7. Asså fatta va tidigt!? Men det gick jättebra, var inte så jättetrött egentligen och jag älskar att mycket tid på morgonen. Äta frukost i lugn och ro och bara ta det lugnt. Jag i alla fall behöver börja dagen så för att orka med. Frukosten är otroligt viktig för mig. Om jag inte skulle käka frukost skulle jag vara som en död zombie innan första lektionen ens har startat. Det är inte bra. Hahah

En dag på stranden.

Några timmar av den här dagen har jag spenderat på stranden med lillasyster. Det var riktigt mysigt och roligt! Jag trodde att jag hade badat sista gången för i år men icke. Det var faktiskt riktigt härligt! En underbar dag:)
 

När jag kommer ihåg allt som va. Klamrar jag mig fasst vid lyckan.

Jag har huvudvärk och ont i magen. Jag känner mig trött, väldigt trött. Kanske till och med lite yr. Jag vet inte riktigt, känner mig inte i balans bara. Ibland tänker jag för mycket. Ibland önskar jag att man kunde glömma saker.. eller ända på dom. Jag vet inte. Nu vill jag sova, fast klockan inte ens är elva. Men det får man faktiskt. Jag har gått skola hela veckan.
Imorn hoppas jag att jag mår bättre. Att jag inte har ont i huvudet och att jag inte är så trött. För i morgon kommer förhoppningsvis mina favorit tjejer hit och har myskväll med mig. Det ser jag framemot. För jag gillar mina vänner. Dom gör mig glad.

Tack för den här promenaden.

Efter en lång härlig frukost i morse började jag dagen med en promenad. Jag och Swipp gick till holmen, vattnet var alldeles spegelblankt och det var sån här "höst" luft ute och jag tycker det luktar så gott och friskt. (en positiv grej med hösten) Han har sprungit som en tok och haft det jätteroligt och det har jag med. Fast jag har inte sprungit som en tok om ni trodde det. Haha!

Jag har sett två hackspettar så det var ju ganska coolt. Annars har jag bara gått runt holmen medan swipp var på egna äventyr. Sen gav jag honom godis när han var duktig. Så jag kände mig ganska snäll faktiskt.

Hösten.

Jag får aldrig nog av alla dessa vackra blommor. Tyvärr verkar det som att dom inte kommer stanna kvar så länge till. Men vad får man istället liksom!? Snö och kallt.. Wihoo så himla roligt!! Nä okej, jag ska försöka vara positiv till hösten och vintern som sakta men säkert börjar smyga sig på.

Så nu ska jag sitta och fundera över positiva saker över vintern medan jag äter lunch. Haha. Ha en bra dag!
 
 

Dag 2. Avklarad.

Ja. Så då var andra skoldagen avklarad. Idag gick ungefär lika bra som igår.. förutom att vi har börjat komma igång med lite grejer. Och min trötta sommarhjärna ville inte riktigt vara koncentrerad. I alla fall inte på för middagen. Är ju så jäkla trött på morgonen. Måste försöka få mig i säng tidigare på kvällarna. Men.. det kommer.

Idag ska jag äta middag hos mormor och morfar med mina syskon sen tror jag att jag ska ut på en springtur. Annars ska jag nog bara ta det lugnt och njuta av att vi inte har nåt plugg (än så länge) Snart kommer väl det med. Men det är okej. Jag känner mig motiverad.

Time is the only thing we have plenty of

 

Nu blir det att läsa.

Jag var för någon dag sedan på biblioteket för att låna ett par böcker. Jag gillar ju att läsa och jag läser väldigt snabbt så jag lånade ett par stycken som jag tyckte verkade bra. Så nu blir det att läsa. Känner dock faktiskt att jag längtar lite grann tills jag får mina glasögon så att jag kan läsa utan att blunda med ena ögat eller få värsta huvudvärken. Ja, det ska bli skönt.

Händelsrik dag.

Första dagen på skolan alvklarad. Det gick helt felfritt också dessutom så det var jättebra! Som vanligt blev det en mjuk start och vi gjorde egentligen inte så himla mycket, fick lite information, gjorde olika "lekar" och bara chillade lite grann typ. Det var fett kul att träffa alla igen måste jag säga. Skolan känns inte så hemsk faktiskt. Jag känner mig ganska motiverad. Det är kul att känna så.

Idag efter skolan drog jag direkt in till stan med mamma och lillasyster för synundersökning. Och gissa vad!? Jag ska få glasögon igen!!!! OMG. Men det kommer bli bra tror jag. Eftersom jag har ont i huvudet varenda dag så känns det värt. Jag valde ut ett par snyggingar till bågar men det kommer bli såååå ovant att ha glasögon.

Men som sagt hellre det än konstant huvudvärk. Så detta har varit en mer eller mindre händelserik dag. Ja.

Svar på kommentar.

Fick en fråga om var jag köpt min rosa tröja som jag hade på bilden nedan↓ Kan då avslöja att jag har fått den av min syster. Men jag har en till likadan (fast grön) och jag vet att båda två är köpta på H&M. Så svaret är H&M.
 
 


 
 

Life is wonderful.

I morgon börjar skolan om igen. Det känns konstigt, som att sommaren har gått väldigt fort. Men jag känner mig ändå väldigt nöjd. Jag har haft det himla bra i sommar och kunnat njuta av den varenda dag. Det känns otroligt bra. Jag har gjort en massa roliga saker och dessutom varit på 3 semestrar. Två stycken var till Stockholm och en var till Norrköping.

Jag minns så väl att just idag, för prick ett år sedan var jag inlagd. Det var en väldigt tuff period i mitt liv och jag trodde på allvar att jag skulle vara där än idag. Jag vet inte riktigt var jag fann min styrka men det gjorde jag och det är jag glad över. Hela förra sommaren gick ut på att vara inlagd. Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde då och jag har aldrig haft det så tufft som då.

Därför är jag så grymt tacksam att jag får chansen att leva livet. Det underbara livet.
Det är så stor skillnad från förra sommaren och den här sommaren, jag fattar knappt själv att det här ens är möjligt. Men det är det.

Pysslar lite bara.

Jag håller på med ett litet pyssel "projekt" faktiskt. Ska göra en bok om den här sommaren. Har knäppt massa fina bilder i sommar så jag tänkte att det skulle vara ganska roligt om man gjorde en liten bok med bilder från sommaren som man kan spara. För den här sommaren har faktiskt varit fantastisk.

Lev.

Mina vackraste gelé naglar har lossnat och mina naglar är kortare en än uppbrunnen tändsticka. Men vad gör man? Jag målade i alla fall mina med en fin färg. Typ korall. Dom blev i alla fall lite finare och det är jag glad över. Nu ska jag spara ut dom så dom blir långa och fina igen, dock har jag ju som sagt en vana att bita på naglarna. Därför ska jag alltid ha dom målade så jag ej gör det. Smart va?


En dag med Julia.

Idag har jag varit med Julia, vi har pratat och skrattat å sånt som vi alltid gör när vi är med varann. Det var riktigt kul att träffa henne måste jag säga. Jag tänkte på en sak och det är att man aldrig har tråkigt med Julia.
På tal om tråkigt så är det sista sommarlovs dagen i morgon. Jag vet inte riktigt hur jag känner inför det än, men det kommer gå bra. Skolan känns inte så jobbigt, jag har världens bästa klass och jag trivs på skolan. Jag känner mig motiverad helt enkelt.
Dock så skulle jag gärna fortsätta njuta av det här underbara sommarlovet ett tag till. Men som sagt, det kommer bli bra att börja skolan också. Det gäller att se allt från den positiva sidan. Det är jag bra på.
 

Those nights

Kvällen har jag spenderat med Wilmis. Det var en väldigt bra kväll måste jag säga. Vi har ridit barbacka och pratat en massa. Mest pratat tror jag. Det var i alla fall trevligt. Man behöver sådana kvällar. Jag gillar dom. Men nu ska jag sova. I morgon väntar andra roligheter med Julia. Det ser jag fram emot. Kram på er.

När jag mår som bäst.

Idag steg jag upp halv 9. Tro det eller ej. Men jag försöker vända tillbaka på dygnet nu såhär innan skolan börjar om. Jag måste säga att det har gått ganska bra. Igår fick jag mig upp 9.00 och idag 8.30 !! plus poäng !
Egentligen är det ganska skönt att stiga upp tidigt, man hinner så mycket då. Dagen blir liksom dubbelt så lång. Himla najs ändå. Har just käkat lite lunch↑ och nu funderar jag på om jag ska köra moppe till Skråmträsk fastän det regnar så förbaskat. Hm.... Ska fortsätta fundera ett tag. Hejdå♥

Svar på kommentar.

Fick en fråga om vars jag hade köpt mina nya skor. Så jag tänkte nu avslöja att dom är köpta på din sko för 299:-
Väldigt värt tycker jag. Ett plus i kanten är förstår att dom är väldigt bekväma också. Jag hittar alltid skor på din sko.

Hollister.

Dom här bodymist sprayerna är inte överskattade. Dom luktar såååå gott!!! Är förälskad.

Lite nytt.


 

Delfin Show.

Delfin Showen på Kolmården var helt fantastisk. Jag skojar inte när jag säger att jag fick rysningar och att jag hade kunnat fälla en och annan tår. Det var såå bra! Delfinerna var ju helt otroliga och med bilderna i bakrunden och musiken så blev det underbart. Det var en upplevelse kan man säga utan att överdriva.
 
 

Sweet home.

Heeeej!! Ville bara säga att jag är hemma nu! Idag har vi åkt bil i elva timmar så jag är trött nu av någon anledning. Borde kanske vara pigg eftersom man inte gjort så mycket idag men det är jag inte. Är mega trött och ska sova nu. Ville bara säga först att det här har varit en jäkligt bra semester. Är så glad!!! Det har varit så himla, himla kul och vi har gjort en massa coola saker. Ni ska få veta mer sen. Hoppas ni haft det bra :D
 

Ordspråket.

Jag tänkte bara titta in här och säga hej en snabbis. Bilresan hit till stockholm gick jättebra faktiskt och jag lyckades precis som jag tänkt sova en stund. Wehy, lycka!! Haha nä okej ok lite seriöst nu då.

Vi kom i allafall fram lagom till middag och det bjöds på världens godaste tacos. !!!! Sen ikväll tog vi en promenad ner till stranden för att kvällsbada. Det var väldigt skönt måste jag säga.
Imorn står shopping på schemat och jag är taggad:-);-)


Simple.

Denna vita topp är från H&M och jag fyndade den för 29 kronor. Jag har tänkt på en sak.. och det är att jag är ganska bra på att fynda faktiskt. Jag gillar den, enkel och vit, passar till allt och väldigt bekväm. Bra köp av mig.

Is it true?

En sak jag glömt att skriva här på bloggen är att imorgon så far jag till Stockholm. Jag är jävligt taggad och det kommer bli en skit roligt semester. Dock kommer jag nog inte blogga någonting under veckan vi är där. Jag kanske slänger in något inlägg från mobilen eller så men annars kommer det vara ganska dött. Haha! Men självklart kommer jag ladda upp med massor av bilder att visa sen.

Det här bli alltså min tredje "semester" för i sommar. Jag kan inte ens beskriva hur bra den här sommaren har varit. Och tydligen ska den bli ännu bättre. Kul för mig. :D Nu ska jag se några avsnitt av PLL och sen försöka sova, ska nämligen upp kring 5.00 imorgon. Whey! Nämen ska ju bara upp, sätta mig i bilen och sen fortsätta sova. Eller det är då min plan i alla fall. Hehheh..

För en dag på stranden.

Jag har ju glömt bort att visa er vad jag fyndade i Norrköping. Egentligen var det rätt så många grejer men här är i alla fall två av dom↑ En bikini och ett par solglasögon för 100 kronor samanlagt. Det är verkligen att fynda ju. Jag tyckte i alla fall om båda sakerna och tänkte att det blir perfekt för en dag på stranden.
 
 
 
 
 

Colours of life.

Den här onsdagen har jag tillbringat i stan. Det har varit rätt så mysigt faktiskt. Jag hittade den här fina boken för 99:- på bokia och kände ett väldigt starkt behov av att köpa den. Den har helvita blad inuti och jag vet precis vad jag ska ha den till. Känner mig rätt så nöjd.

Gelé naglar.

Titta va fina naglar jag har!!!! Woah, är typ jätteglad att jag har så fina naglar. Jag har en vana att hela tiden bita/klösa bort mina naglar men nu håller jag på att försöka vänja av mig vid med det. Det går faktiskt jättebra i dessa fina naglar. Det är gelé naglar som Johanna gjort på både mig och min syster och jag måste säga att hon är riktigt duktig. Jag är då väldigt nöjd. Jag valde en ganska neutral färg så att det liksom matchar till allt. Det tycker jag var ett ganska bra val om jag får säga det själv.

Dagens viktigaste.

Avocado mackor, kokt ägg, melon och juice = den perfekta frukosten. Nu orkar man med resten av dagen.

En dag i Söderköping.

Okej, det här är typ bara hälften av alla bilder som jag tog när vi var i Söderköping. Ja, då kan ni förstå att det är en himla massa bilder som jag har tagit. Men jag tyckte att det var så otroligt vackert där och hela den dagen var faktiskt helt underbar. Så jag tycker ni ska kolla på dessa fina bilder, från en dag som var fylld av lycka.
 
 

I want you to trust me

Både idag och igår har vädret varit alldeles strålande. Det gör mig glad. Att bara ligga på stranden och njuta av solen är helt fantastiskt. Man behöver verkligen det.
Idag har jag varit på dop i Medle där min lilla kusin Axel döptes. Det var en mysig tillställning måste jag säga. Sen när vi kom hem igen så han jag knappt innanför dörren innan jag drog iväg till stranden för att hänga lite med Ida. Det var såååå skönt att bada och vattnet var så himla härligt.

Ibland när det är dagar som verkligen bara känns helt underbara (typ som idag) Så kan jag stanna upp mitt i allt och bara ta en djupt andetag och njuta av just den känslan. Jag kan inte riktigt beskriva känslan men jag tror det är en känsla av frihet. Typ som idag när jag var på stranden med Ida. Det var så himla härligt med solen, värmen och allting, att jag liksom var tvungen att stanna upp och bara tänka på det. Att jag är här och badar med min syster, att jag är fri. Det är en självklarhet för dem flesta men för mig är det något nytt. Förra sommaren var jag till mestadels inlagd men nu är jag här.. på stranden och njuter av värmen med min syster. Det känns helt otroligt att jag har kommit så långt. Det känns så jäkla bra. Det är absolut värt att kämpa även om det tog emot hårt ibland.

Men jag vet nu att det går. Ångesten som alltid låg inom likt ett täcke som när som helst kunde vecklas ut finns inte längre kvar. Den minskade i takt med att jag kämpade mig framåt, utmanade mig och mötte ångesten. Tillslut blev den så liten att den bara försvann. Precis som det blev med sjukdomen, den orkade inte hålla sig kvar inom mig. När den ville att jag skulle bli sjuk ville jag bli frisk och det visade sig att jag var starkare. Jag har alltid varit starkare och jag kommer alltid att vara starkare.

Jag vet inte riktigt vars jag vill komma med det här men jag vill bara att alla ska förstå. Förstå att jag är frisk. Att jag inte kommer att bli sjuk igen. Aldrig någonsin. Jag vet var jag har mig själv. Jag har lärt mig så mycket under min sjukdoms tid. Jag är medveten om saker som kanske ingen annan är. Jag ser saker som kanske bara jag lägger märke till. Men det jag har lärt mig som är allra viktigast, är att älska mig själv.
Ren och skär glädje↑

En kväll på stranden.

Idag har det varit fantastiskt väder och jag har bara njutit av det varenda sekund idag. Dagen har jag tillbringat på långnäset och ikväll var jag på holmen och badade med Swipp, mamma och Lovisa. Det var himla mysigt och jag verkligen älskar såna här kvällar. Dom behövs. Idag.. har varit bra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det kändes inte som verklighet.

 Ja det är sant. Dom här glassarna åt vi i Norrköping. Vi var på smultronstället i Söderköping och jag vill lova att det var en jävligt rolig upplevelse.+ att det var en sak som jag trodde att jag ALDRIG någonsin skulle kunna göra igen. Allt var så himla fint och mysigt där. Så dom här glassarna var bara pricken över i:et. Mer bilder från Söderköping kommer senare.

Not the right time.


Idag har jag gjort ganska många saker om jag tänker efter men det känns ändå som att det har varit en riktigt slappar dag. Men hur som helst så har det varit en hel skön dag. Just nu får vi främmande men ikväll tänkte jag ladda upp mer bilder från Norrköping om jag hinner. Det är en del bilder kan jag lova..

I am very grateful that I got to go along on this wonderful holiday


Vi har haft det så jäkla bra där borta i Norrköping alltså. De här bilderna är från en eftermiddagen när vi hängde vid polen och åt nyköpta jordgubbar, hallon och nutella. Helt fantastiskt. Det är så himla vackert och i alla fall jag fick värsta utlands känslan. Upp mot nästan 30 grader varmt var det vissa dagar och då var det underbart skönt att bara slänga sig i polen. Ja.. gud alltså, jag längtar redan tillbaka lite grann känner jag.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0