- "Här kan du ju inte stanna"

Idag vid typ fyra så kom vi hem efter en super helg i malå. Vi har bott i värsta fina lägenheten just brevid backen och vi har åkt massa slalom, badat, åkt tefat och en massa anant skoj. Det bästa är att jag har fortförande hela påsklovet framför mig! Jihoo:) Bilder från malå kan jag visa imorn för jag är veerkligen heelt slut och behöver sova en massa i natt.


live in the moment and see the days, heaven will come closer and hell go away

Har just duschat efter en lång och härlig löprunda. Det gick jättebra och jag sprang längre än vad jag brukar göra. Ska snart ta mig lite kvällsfika och titta på pritty little liars innan jag ska sova. För ikväll måste jag jag sova tidigt. Imorn blir det att ställa veckarn på 05:45 igen och jobba på stigs en dag till. Sen är jag ledig!!!

Hemavan.

Hade ju nästan som lova att lägga upp bilder från hemavan men jag har faktiskt inte orkat och inte heller har jag haft tid. Men ni kan faktiskt få se två bilder nu. Vi hade iallafall så sjukt kul och jag skulle lätta kunna göra om den resan. Vi har gjort allt från att legat på golvet i en stor hög och sjungt gamla sånger till att spruta tjejparfym i killarnas rum.. Hahah. Vi har gjort allt möjligt och det har varit jättekul!


The love inside me has won the fight

Kom hem för typ en timme sen och har igen haft en minst sagt hektisk dag. Men det gör inget. Jag har praktiserat på stigs hela dagen och så har jag lunchat med Kajsa. Det var väldigt trevligt. Jag är heelt slut nu, det är typ jobbigt att jobba på stigs och man får väldigt ont i fötterna. Sen skulle jag åka 25 över 3 bussen och och jag kände ba blää.. eftersom den tar så himla lång tid. Men tur som jag hade så gjorde Elsa mig sällskap.

Nu ska jag finslipa mitt so arbete sen ta mig en joggingtur kanske. Det ska bli såå skönt när so arbetet är klar och då kan jag verkligen andas ut. Egentligen är mitt so arbete klart redan men jag blir typ paranoid och tror att jag har glömt något viktigt som man måste skriva. Därför ska jag finslipa lite.


Don´t you know you took a big step forward?


Nu är det kalas för min syrra. Gästerna har just kommit så nu ska jag kila ner och vara trevlig.
Idag har varit en minst sagt hektiskt dag och jag har pryat på stigs och det var faktiskt jättekul. Nä hinner faktiskt inte skriva mer nu. Bjuder på en tuff webbcam bild. Eller den sög men jaja..

There will come a day when there be no pain

Ikväll är jag sjukt trött för jag har just kommit hem från en hel helg i Hemavan med massa superduper fina människor och fasen så kul vi har haft. Dock har det inte blivit så mycket sömn men det hör väl till? Nu är jag så himla trött så jag tänkte slagga framför pretty little liars innan jag somnar. Men imorn ska jag skriva ett inlägg om hemavan och visa bilder för er.

P.S: Jag har inte sett tv, suttit vid datorn, inte kollat instagram, facebook eller bloggat på hela helgen. Ändå rätt skönt men jag har saknar att blogga lite.


Inspo dipdye


I remeber tears streaming down your face when I say I´m never let you go

Jag har hela tiden massa saker jag ska göra och har inte ens haft på datorn på en hel dag. Okej det var inte så länge men jag har skrivit jättemycket på so arbetet och nu är jag snart klar. Guuud vad skönt!!!!
Ikväll har jag motionerat Swajper och vi trotsade kylan och var ute väldigt länge och hann gå långt. Så nu är han nöjd iallafall. Min lilla swipp. Sötis.

every day we celebrate just like we won

Idag har det varit en bra dag och det har varit soligt väder. Jag har varit ute och joggat i det fina vädret och det var riktigt härligt faktiskt. Nu ska jag typ sova för jag är väldigt trött. Men igår skrev jag ju om hur skönt det var att ha sovmorgon och idag när jag äntligen fick det efter en låång vecka så vaknar jag 08:00 ! Så irriterande. Men jag fick iallafall ta vara på dagen och det fina vädret. Haha! Godnatt.

I heard that you asking al araound, if I where anywhere to be find

yes! imorn är det sovmorgon, så himla bra. Jag älskar sovmorgon. Fast jag brukar dock inte sova så himla länge men ändå man behöver inte stressa och man behöver inte stiga upp en viss tid och man kan bara ta det lungt hela morgonen. Nu ska jag slå på PLL och sen ska jag sova. Godnatt

Idag hade jag på mig den här och jag trivs i den.
 
 

I wish my scars could disappear

Hej! Nu har jag skrivit en massa på so arbetet och det känns ganska bra faktiskt. Jag har skrvit så mycket att jag typ inte kan skriva mer eftersom jag behöver lite hjälp på dom sista frågorna. Så det kändes skönt att kunna ta en paus från so:n. Jag har varit ute och gått så här på kvällskvisten och sen har jag knåpat ihop idrotts - läxan. Vilket också känns bra, men nu är jag jätteslut och känner mig sååå trött. Imorn äre FREDAG!!

Do you don´t care what people think of you? ... - No

Nu kom jag just hem från stan efter att ha varit på praso hela dagen. Det har varit ganska kul egentligen..
Vi blev ju klara jättefort och fick redan halv 11 äta lunch och sen fara hem. Men såklart gick det ingen buss förns 5 över 1 så jag, Julia och Kajsa gick på stan och gud så kul vi hade. Bussresan hem... ja jag tror aldrig jag har skrattat så mycket, fick typ ont i magen. Hahah! En lyckad dag.


Don´t you dear look out the window, darling everything is on fire

Tjo! Egentligen har jag jätteont i käken och sitter här med en värmekudde och hoppas att det ska bli bättre men det blir det inte. Iallafall hade jag inte tänkt skriva det för det låter så himla gnälligt men nu gjorde jag de ändå, damn.
Imorn måste jag upp svintidigt eftersom jag ska på praso och jag måste åka me halv 8 bussen, fasen vad jag är otaggad på det.. men jag får iallafall sluta tidigare! Wehoo!

I want sun

Idag slutade vi klockan två. Jihoo! Det var himla skönt. När jag kom hem satt jag mig direkt och plugga, nu har jag just ätit middag och tänkte skriva lite mer på SO - arbetet innan jag gör något helt annat. Det känns typ som att jag bara pluggar hela tiden men det känns som jag inte kommer hinna det här annars. Det är trots allt bara två veckor kvar tills vi ska lämna in dom. Eller för att vara exakt så är det tretton dagar. HAHA!

Men jag tänkte iallafall att jag ska gå ut på en lång, härlig avstressande promenad för att sedan fixa in för morgondagen och så kanske jag hinner se PLL. Wihoo! Var egentligen sugen på att jogga men jag tror bestämt jag väntar med det ett tag till eftersom jag fortförande är lite förkyld, fast bara lite.

This is what i shop in the capital of Sweden

Såg Emmas komentar där hon frågade om jag inte kunde lägga upp bilder på vad jag har köpt och visst kan jag det! Så här kommer dom;)


Galaxy Jacket 200:-

Bälte 149:-

Linne 49kr (Skulle egentligen ha kostat 199:- men jag hade väldigt tur)
Det är snyggt att bara ha till ett par tajts men även med en stickad tröja utanpå så att det blir som en kjol, eller bara till vanliga jeans istoppad i byxorna.

Färglad kjol 149:-  Älskar den och jag älskar färg, kommer bli jättesnyggt i sommar!!:):)

Halsband (man kan ha de på båda sidorna, antigen svart/guld eller bara guld) !!:)

Örhängen från ur och pen!

(dålig bild)

På den här bilden är det både den svarta kjolen och den vita västen som jag har köpt i stockholm. Väldigt nöjd.

Jag tror det var allt, eller kanske inte men det mesta iallafall. Haha!

 
 

 

Yeah

Hejhej! Idag har vi haft temadag och det var inte kul. Bara när vi dansade streetdance, de var väldigt kul!
Jag känner mig bättre i förkyldingen men jag har fortförande ont i käken och örorna. Har fått inflamationshämmande tabletter av min tandläkare men dom verkar inte heller vilja hjälpa mig. Inte än iallafall, hoppas dom börjar hjälpa snart asså!!!

Nu har jag iallafall typ suttit och skrivit på specialarbetet i SO:n i typ två timmar och det känns verkligen som att jag har kommit igång nu. Yeah! nä nu ska jag sluta vara tråkig och lägga upp en fin bild på mig och kotte.


Varför har jag så ont?

Tjena! Idag har jag jätteont i käken och känner mig allmänt gnällig. Tror jag hade feber inatt och nu känner jag mig så himla slut. Jag har ont i örorna och i huvudet och som pricken över i:et är jag tät i näsan också. Jäkla käke!!

Nu ska jag sluta gnälla och tänka positivt istället. Ska iallafall få göra en magnetröntgen, men det är väl såklart jättelång väntetid på det. Nä okej hejdå


Some pic from Stockholm

Tjena! Idag har jag haft ont i käken och örorna. Det gör mig ledsen så därför har jag varit på dåligt humör.
Men jag har också hunnit fixa med bilderna nu och så har jag och pappa varit ute och åkt skidor, riktigt härligt var det faktiskt. Men hur som helst så tänkte jag lägga upp bilderna nu.




Massa shopping har vi hunnit med, både på Nacka Forum och inne i stan. Båda ställerna tyckte jag var bra men det fanns ju mycket mer affärer inne i stan. Men det var ändå rätt mysigt på Nacka. Så jag vet faktiskt inte.




Vi har ätit goda luncher, tagit mysiga fikapauser och haft det trevligt. Första bilden är när vi åt lunch i en rastaurant på Nacka Forum. Hot carifornia som salladen hette bestod av grillade tigerräkor, vitlökstoast, massa sallad osv.. Det var iallafall himla gott. Andra bilden är när vi drack milkshake på joe&thejucie. Riktigt gott var det. Tredje bilden så tog vi en paus med allt shoppande och åt en jättegod youghurt på nakedjuicebar.






Det där var så sent som igår när jag, Julia och Åsa var ute på en mysigt promenad ner till havet. Det var väldigt fint där faktiskt.






Det har varit väldigt soligt och vi har passat på å tagit fina bilder ute i solen. Och jag hade solglasögon nästan varje dag!!! Woho, det var härigt måste jag säga och jag gillar verkligen solglasögon!:)


Så där har vi tillbringat våra mornar! Haha.. Men det har varit kul och vi har provat massa olika sminkningar.


Vi har spenderat tid med mina älskade kusiner som jag redan nu saknar!

Det är egentligen mycket mer bilder men dom får ni se en annan gång. Vi har iallafall haft sjukt kul och jag är så himla tacksam till alla som hjälpte oss så att vi fick göra det här. Men specielt till Åsa!:) Jag hoppas verkligen att det här kommer bli igen och jag känner mig väldigt nöjd och glad. Det roligaste jag gjort tror jag, Haha!:)
















Back in Norrland again

Nu är jag hemma och resan tillbaka till Norrland gick superbra. Dock lite mer trötta än vad vi var på väg dit. Önskar vi kunde vara kvar ett tag men det är ju ändå alltid skönt att komma hem. Nu är jag mega trött och har super ont i käken, örorna och huvudet. Så jag ska sova. Godnatt!

På väg hem

Nu sitter vi på arlanda och väntar på flyget som ska ta oss tillbaka till skellefteå. Det känns tråkigt måste jag säga:( har haft så grymt kul och jag är väldigt tacksam för att jag fått göra det här. Skriver mer när jag kommer hem, puss


Jag känner mig duktig

Nu tänkte jag och Julia slagga framför PLL efter en lång men jäkligt kul dag, massa utmaningar har vi också hunnit med. Tillexempel har vi tagit oss in till stan alldeles själva och vi tog rätt både buss och tunnelbana. Vi har inte bestämt än hur morgon dagen ska se ut men förmodligen blir det massa roligheter.

Som ni ser på bilden är det rätt soligt här. Love it!!


It's so beautiful here

Denna dag har varit jättekul och jag har shoppat ännu lite mer. Det är så himla fint här och jag mår så himla bra, hinner tyvärr inte skriva så mycket men ni ska få se bilder när jag kommer hem.


We gonna shop in the capital of Sweden

Nu är jag och Julia påväg för att shoppa in the capital of Sweden och det kommer bli grymt. Jag skriver mer ikväll när jag har tid! Ha det bra:)


Up in the air

Ni fattar inte vilken härlig känsla detta är! Lovelife.


I say turn around and whatch me


Den här bilden gillar jag. Jag kan lova er att mina läppar hade ett stort leende på den bilden.

I have spend the day whit my wonderful little sister

Dagen har bestått av en massa saker. Jag har förberedit allt inför imorn och allt är packat och klart! Men jag var typ tvungen att sätta mig på resväskan för att få igen den så jag vette fan hur jag ska rymma det jag shoppar. Det är väl de som är den stora frågan antar jag. Shit! Kanske måste plocka ur något. Fast det vill jag inte för jag vill ha med mig allt jag packat. Damn, behöver en större väska tror jag. Nä okej slut tjatat om det får fixa de på nåt sätt.

Förutom att ha förberedit allt så har jag varit ute och sprungit med Lovisa. Det var kul men jobbigt. Fast det ska det väl vara antar jag. Det var iallafall kul och det är det viktigaste. Sen har jag tagit hand om swajper och han har också fått vara ute sen har jag typ bara packat. Shit va mycket jag har packat! Nu ska jag se PLL och slappna av lite. Måste ju försöka se ikapp Julia så vi kan se i stockholm!;)




You are so beautiful

Har just sett klart ett avsnitt av PLL och nu ska jag snart sova för imorn har jag en massa saker som jag ska hinna göra. Men det är kul! Idag har jag iallafall varit i vårat nya hus och rivit tapeter. Mitt golv har nu lagt in och shit så snyggt det blev asså, är verkligen nöjd!
Sen har jag motionerat swajper som inte har fått göra det på typ tre dagar. Stackare, han har haft problem med ena tassen och knappt kunnat gå utan bara haltat. Men efter tre dagars vila så känns det bättre för honom. Men han var verkligen pigg på att gå och han sprang som ett tok och hade jätteroligt! Vi var ute nästan en timme och då vart han jätteglad. Så det kändes ju bra iallafall.


I´m so damn free now


Jag trodde aldrig att jag skulle komma så här långt på så här kort tid. Trodde att det skulle ta år. But look at me and see who i am today. It´s amazing, i feel proud over my self.

I do not care if you allow me or not, I will smile anyway


Den här dagen har jag tillbringat i stan och jag har kanske valt tapeter till mitt rum och så har jag fått ett golv. Det var jättesnyggt och jag är verkligen nöjd. Det kommer bli hur bra som helst!
Men asså vilket väder det har varit idag, shit! Det var hur dåligt före som helst och det var nästan lite läskigt att åka bil när man typ knappt såg vägen.. Men det gick ju bra. Nu ska jag fixa lite grejer med bloggen. Hejdå

this is what i want


Det här är två måsten för mig, så sjukt snyggt. Måste nog inhandla det i stockholm. Älskar västen och man kan ju typ matcha den med allt och ha den både på vintern och sommarn. Och jackan är också jättesnygg och matchar nog med det mesta. Har verkligen en massa saker jag vill shoppa i stockholm och det tänker jag faktiskt göra, men jag har en regel. Jag ska bara shoppa sommar/vår kläder. Sommar♥

Camouflage


damn, we are tagged

Nu är det finally sportlov!! Det ska firas med att ta det lungt och se på PLL. Men imorn blir det andra bullar och jag ska in till stan och typ vara där hela dan. Sen får vi se vad jag gör på kvällen. Men efter lördag är det ju bara
söndag och måndag sen är det tisdag och då ska jag till stockholm.
 

RSS 2.0