det är som att vänta på tomten ju, hahah nä men typ

Sitter och väntar tills det blir mat och sen väntar jag på att Wilma ska komma. Det känns jättekul att hon ska komma och jag längtar suuuper mycket tills hon är här. Vi ska hitta på en massa roliga grejer och bara fira in det nya året. Så himla härligt ju! Nä nu måste jag kanske gå ner och vara social.. men det är så jobbigt när alla sitter och äter förrätt och så sitter jag där och ser på!? Det är så himla tråkigt.. Önskar att jag var frisk.

Gilla läget och bara var, ha kul och skratta

Har just varit ute och gått en lång promenad, gud vad härligt det var! Nu ska jag duscha sen kanske börja fixa mig lite, locka håret välja kläder och lite sånt. Även om den här nyårsaftonen inte blev som jag hade tänkt mig så tror jag nog att det kommer bli jättekul iallafall! Det bli nog så att Wilma kommer hit på kvällen och vi får se vad vi hittar på. Det blir nånting kul iallafall. Jag hoppas iallafall att ni får en jättebra nyårsafton och att ni får ha det massa bra.
 

1013 here i come

Ser faktiskt fram emot ett nytt år. Det kommer kännas så jävla skönt att lägga 2012 bakom sig. Ett riktigt jävla skit år. Det värsta året jag har varit med om. Om jag visste att 2012 skulle ha blivit såhär så hade jag aldrig orkat. Så skönt att et är gjort nu, det är förbi och kommer aldrig mer igen. Börja om på nytt sa jag göra, och det kommer bli så jävla bra.

det är fel men ändå så rätt

 
Har just sett ett avsnitt av vampire diaries och nu tänkte jag snart försöka sova. Har suttit och kollar runt lite på olika frisyrer som jag tycker är sjukt snygga. Åhh!! Jag vill så gärna, men jag vågar inte. Varför är jag så feg? Det är ju liksom inte för att jag har långt hår som folk tycker om mig.. Eller? Okej jag vet, det här är töntigt. Ska sluta gnälla om det nu. God natt Peepz.


 
  

Vad tycker ni? Känner mig sjukt taggad men änå feg. Dock vill jag inte ha färgerna.
Men jag tycker att hon med rött hår har jätte fin frisyr. Åhh!! Jag är så sugen på att klippa. Men nej
 

Vet inte vars jag vill komma med detta men blir så himla irriterad på folk ibland.

Jag börjar bli less på mitt hår, jag ska färga och klippa nästa onsdag men jag vet inte hur jag ska göra. Är jättesugen på att klippa av mig håret. Inte jättekort men en bit. Har länge velat göra det men har aldrig vågat.
Jag menar vem är jag om jag klipper av mig håret, vem kommer att tycka om mig när jag inte har långt hår. Är jag ens nånting värd om jag inte har långt hår? Jag vet att det är verkligen skitlöjligt att tänka så men jag kan inte hjälpa det. Jag vill göra något nytt och förendra mig. Har gått omkring i samma hår hur länge som helst nu. Men jag vågar inte, önskar verkligen att jag vågade och sen inte brydde mig om vad alla andra tycker, att bara vara jag.. jag GretaLinneaEriksson. Men det är skrämmande att vara sig själv ibland.

Egentligen är det ju inte utsidan som räknas.. utan det är insidan, vem man är inuti som räknas. Jag ser människor som skriver på facebook, instagram, bloggar osv.. att åh! "jag måste banta"  "Jag vill få en snygg kropp till sommaren" " Jag vill bli smalare" "Gud vad tjock jag har blivit" "Åt en glass igår därför tränar jag idag så att den ska försvinna" "Var just ute och sprang en mil, Fettat ska brinna!!" " Var ute och åkte madrass, Det är ändå himla bra träning" (Man åker väl ändå madrass för att det är kul inte för att det är träning!?)

Asså åh! Folk är som galna, inte konstigt att många får och har anorexia idag. Och så med tanke på hur alla modeller och sånt ser ut. Önskar bara att folk kunde vara nöjda över sig själva för den dom är. Och jag önskar att jag kunde vara så. Att jag inte var så utseende fixerad utan att jag bara va. Att jag inte tänkte så mycket på allt sånt här. Jag önskar att inte sjukdomen förvred mina tankar och ger mig konstiga och fula bilder av mig själv.

Jag blir så irriterad på folk ibland, men det är ju klar.. Dom vet inte hur det är att vara sjuk. Dom vet inte vilket helvete det är och hur svårt det är att bli frisk. Många kanske ser mig som frisk nu men jag ser att jag har har en lång bit kvar. Men om alla bara viste hur det var, hur det var att ha anorexia så skulle nog alla sluta med allt sånt här.

Jag vill bara bli fri nu. Jag vill känna mig frisk, jag vill kunna göra allt som alla andra kan göra. Jag vill bli Linnea igen! Och det ska jag bli, och är på god väg fast nu en annan Linnea, en starkare och friskare Linnea.



Min förklaring till att jag inte bloggar på dagarna

Alltså jag har tänkt på en sak, och det är att jag aldrig hinner blogga på dagarna. Då kan jag ta och berätta för er att det är för att jag har så mycket att göra på dagarna och jag tar mig inte tid att sitta vid datorn. Jag är ju liksom en natur männsika som gillar att vara ute och hitta på sakerna inte bara sitta inne hela dagarna och glo på en data skärm. Det finns så mycket annat man kan göra! Men det kan också vara för att jag har varit svårt sjuk och bara legat inlagd på ett sjukhus dagarna i ändå och inte gjort nånting. Så nu känner jag att jag vill ta igen allt som jag missat. Ja.. där har ni min förklaring till att jag inte bloggar på dagarna.

Det gäller att passa på när man har presentkort ju

Ska köpa en jacka på onsdag och jag kan knappt vänta!! Vill bara att den ska bli min, min, min!!!

Vampire diaries i mitt hjärta

Nu ser jag på vampire diaries, det är bra och det gör mig glad! Haha.. har sett ett avsnitt och nu ska jag tvätta bort sminket och duscha sen ska jag se ett avsnitt till om jag inte bli allt för trött. Har haft fullt upp hela dagen och har varit borta hela kvällen. Det bästa som finns är ju typ när man får lägga sig i sängen på kvällen och se vampire diaries, det är så jävla bra. Om ni inte har sett det redan så SE DET NU!!

Ska btw färga håret och klippa mig nästa onsdag, taggar som fan!

me and my sister

Efter en seg och jobbigt kväll så ska jag försöka sova nu, Hoppas på en bättre dag imorn när vi ska på släktkalas eller äta middag med släkten eller vad man nu säger. Sov gott peepz♥

i´m confused

Hej! var nyss ute och gick och nu sitter jag här och deppar och längar tills jag får sova. Haha! Nämen idag är ingenting kul för mig och allt känns bara down. Orkar inte bry mig om nåt jag är arg, ledsen och en aning förvirrad?

how could I do this to myself


- That´s true shit, fml.. But i free now, that part of my life is over

shopping från igår

Hej! Kom just in efter att ha varit ute och gått i kylan med lilla Swipp. Han hade på sig sin superfina overall. Haha!
Men iallafall så inlägget som jag skrev igår som aldrig blev publicerat skrev jag jag att jag skulle visa vad jag köpte igår på stan. Så det var det jag hade tänkt göra nu.

 
Conceler (stavning!?) På make up store.

Superfin ögonskugga från åhlens!

Mascara och kajal från åhlens

Jeans från carlings och en tröja från HM.
Är iallafall väldigt nöjd över köpen och jag är väldigt glad! Ser framemot att prova mitt nya smink. åh. juste förlåt för urusla bilder men jag hoppas att det är bättre än inget..

Backen

Har varit i backen hela dagen och har nu ätit middag och så.. Har haft jättekul iallafall! Men nu ska jag gå ut och gå med sis och hundarna så jag uppdaterar mera sen.

Gjorde ett inlägg igår men när jag kolla idag så var det inte där:0 det var konstigt och jag blev ledsen..


like a dream

Nu ska jag sova så att man är pigg imorn, är så jäkla taggad på staan! Känns som det var längesen jag shoppa men det var det egentligen inte. Haha! Har laddat upp med presentkort och pengar, naajs!

Be proud! Here is me whitout makeup

Goddagens, eller godkvällens eller vad man nu säger. Idag har iallafall varit en ganska bra dag, har hunnit med mycket. Imorn så åker iallafall jag och Paulina in till stan med 10 över 10:an och shoppar! Är så jäkla taggad, men ska nog inte shoppa upp allting nu. Jag och Wilma ska mest troligt in till stan på fredag också;)
Sen tar vi iallafall bussen till Bureå och umgås med småkusinerna! Det blir najs, ha en bra kväll♥

JULKLAPPAR 2012, jag är överlycklig

Hade en jättebra jul igår! Det var trevligt att umgås och allt var bara så himla mysigt, julkalendern på morgon, det lilla paketet vi får direkt vi vaknar.. det är så himla stämningsfullt. Har iallafall fått en massa saker som jag är sjukt nöjd över. Tänkte rabbla upp dom här på bloggen, orkar inte fota nu.. har ändå så dålig kamera! Haha.

JULKLAPPAR 2012:
♥Täckbyxor, svarta! Välbehövligt eftersom jag har en röd jacka och rosa täckbxor.
♥Plattång, Äntligen en ny plattång! Den jag hade förut var helt värdelös. Den här har dessutom rundade kanter så det går jättelätt att locka håret med den också.
♥Miniralpuder
♥puderborste, har velat ha det hur länge som helst men har alldrig tagit mig råd att köpa det!
♥Parfym, Åhh! Den luktar hur gott som helst!!! Plus att jag faktiskt börjat lessna lite på min andra så jag tror det kan vara bra att variera lite.
♥bodybutter, vanilj.
♥Shower gel, vanilj
♥tvål, vanilj! Allt från The body shop. Jag älskar deras grejer dom är hur bra som helst! Varje gång jag har gått på stan så har jag gått in där och tagit på mig lite vanilj bodybutter! Hahah.
♥Värmespray till håret!
♥En super fin ljuslyckta av min älskade lillasyster!
♥2 Iphone skal, åhh jag dör så snygga dom var!
♥500 kr i kontanter, Nu blir det att shoppa!
♥Presentkort på bikbok
♥Presentkort på HM
♥Presentkort på make up store
♥Presentkort på Åhlens
♥Presentkort på bio
♥PRESENTKORT HOS BETTY´S SALONG!!!!! OMG, det räcker så att jag både får färga och klippa och nu är jag bara så jäkla taggad! Ska ringa och boka tid så fort som möjligt för jag vet exat hur jag vill ha det!!!
♥Badkort, det passar ju jättebra eftersom jag är på badhuset så mycket. Vet inte hur mycket pengar jag lägger på badhuset varje månad..
♥ Vampire diaries, säsong 3! Åhh vad jag har längtat efter den..
♥Ett par super coola shorts från bikbok som jag bara älskar, dom sitter helt perfekt och åhh dom är så snygga!!
♥Sovskjorta + Sovshorts som var super sköna!
♥Och till sist ett par jättesköna mys sockar!

Ojojoj.. Undra vad jag har gjort som förtjänar allt det här? Men jag är iallafall superglad.


Så här såg plattången ut btw!








God jul till er alla från oss alla

Ha en bra dag!


Dags att försöka sova

Nu är det dags för mig att försöka sova, ska upp sju imorn och vill gärna hålla mig pigg hela dagen. Plus att min förkylning inte riktigt vill ge sig, jaja ni får iallafall sova gott inatt och så vill jag önska er en riktigt god jul ifall jag inte hinner blogga imorn.


Julmys

Sitter och julmyser med familjen och har det bra, allt är bra! Det kommer bli bra i jul. Men ändå så saknar jag som det var förut, när jag var frisk. Önskar jag var frisk som dom andra, känner mig annorlunda.


Dan före julafton

Har just varit ute på en mysig julpromenad och nu tänkte jag ta mig nå fika, tror det blir nånting juligt! Haha. Det känns faktiskt jättekul att det är julafton imorn lite tråkigt att julmånanden är slut men de ska bli jättemysigt:-)

Imorn ska vara en bra dag hela dagen och jag tänker inte låta några mörka tankar få ta över. Jag kommer skjuta bort dom och bara försöka glömma bort dom. Det kommer bli bra:-)


You want me down on the earth, but i am upp in space


I´m stronger

Good night

Det blir en tidig kväll ikväll för mig, är så himla trött! Ska iallafall se glee nu sen sova. Hoppas ni får en godnatt!
Ikväll har jag iallafall inte gjort så mycket, har sett världens tråkigaste program.. nämligen körslaget men det gick det med. Taggar typ julafton men har typ inte så mycket julkänsla. Okej.. nu ska jag sova innan det blir ett flumm inlägg!

Minijulafton

 
Har haft en himla mysig minijulafton med Wilma. Vi har sett julfilm, varit ute och sprakat, bara varit ute i snön, öppnat julklappar och bara pratat och skrattat och ... skratta! Har haft så himla kul och mysigt.
Vi har även hunnit med att vara seriösa och prata om olika saker men även hunnit med att varit superbarnsliga och flummat på. Så himla kul. Idag har vi även hunnit med att baka pepparkaks hus, fint vet jag inte om det blev mem det var i alla fall kul.

Fick typ världens finaste julklappar av Wilma som jag blev så himla nöjd över bland annat ett armband och ett halsband som jag kommer bära i vått och tort, Super fina var dom! Fick även världens finaste skjorta och en vinröd tubhalsduk! Är JÄTTE nöjd!!!!! Stort tack.


 Hahah!






Kul

Nu ska vi göra pepparkaks hus och vi har nyss varit ute! Bjuder på en bild så får ni höra mer av mig sen😊


Kallt typ

Ikväll har jag simmat, sen gått hem vilket resulterade i detta!


Jag är så ångestfylld

Jag gråter, jag mår inge bra, jag är ångestfylld. Allt är åt helvete!


Want this hair

Den här hårfärgen har jag funderat på ett tag, vad tycker ni?


You can take everything i have, like i made of paper

Jag orkar inte. Det är så mycket med allting och så kommer det här också. Så jävla jobbigt. Kan inte sova på nätterna längre. Jag är rädd. Det blir mycket jobbiga tankar!

Ståtlig är du

Idag har jag hunnit vara i skolan, varit i stan och gått ut och gått med mamma och hundarna. Allt har varit rätt så trevligt faktiskt. Swipp är så söt när det är så kallt.. om han står still för länge domnar hans tassar bort och han kan inte gå. Så då måste jag bära honom. Han må ju vara liten och spe men det blir lite jobbigt för armarna faktiskt!

I kyrkan

Sitter och lyssnar på fin sång i kyrkan, eller fin och fin men det är väl trevligt. eller? Det är rätt så tråkigt så jag underhåller mig med instagram och detta!


jag har så fullt upp att jag inte hinner göra det jag vill

Ikäll har jag städat, varit på badhuset och och simma och städa återigen. Har damtorkat och skura och allt ihop + att jag har bäddat rent! Så nu är mitt rum jättefräscht och skönt. Förhoppningsvis kommer jag att sova jättegott inatt.. för en gångs skull. Tänkte iallafall att jag skulle lägga ut min andra novell så fort som bara möjligt så ni får läsa den också.

Men åhh! Nu kom jag på att jag glömde ta på mig min betskena.. Så jäävla drygt. Jaja, nu ska jag springa ner och hämta den sen sova. Skulle vilja ha magiska krafter som hämtade den åt mig, haha! Godnatt♥

Vill bara tacka er

Jag vill bara skriva ett inlägg och tacka så himla mycket för alla fina kommentarer. Jag blir så himla himla glad och kommentarerna gör typ min dag. Så tack så mycket!♥

besviken men borde vara glad?

Kom just hem från skolan och nu tänkte jag bara chilla ett tag tills det är middag, sen ska jag nog mest troligt fara till badhuset och simma. Får se hur det blir. Har iallafall haft en hyfsat bra dag på skolan, blev lite besviken på mig själv när vi fick tillbaka några prov. Jag fick godkänt på alla och en del till och med bättre men det ända jag tänker är att jag vill högre. Jag vill ha det bästa. Det är jättejobbigt och jag måste försöka att inte ha så höga krav på mig själv. Men det är väl också något jag behöver jobba på?



Haha, yeah!

Hemskt typ

Sitter på svensk - engelskan och ser typ världens tråkigaste film, fast den är typ ändå bra.. Fast den är så sorlig.
Är iallafall jättetrött för jag sov typ fyra timmar inatt på grund av alla mardrömmar, fyfan så hemska dom är!


I can still miss the pain sometimes

Asså ibland blir jag så jävla less på allting och vill bara gå i ide en stund och vakna upp när allt är bra. Men nej, det går ju faktiskt inte.. Åhh! Jag blir så ledsen, jag orkar inte.. jag vill vara fri från dessa eländiga tankar, kan dom inte bara försvinna. Jag hatar dom, dom förstör för mig. Sjukdomen förstör för mig. Den har sabbat och gjort mitt liv till ett helvete, den har gjort att jag mått så dåligt att jag inte ens har viljat leva. Jag skulle vilja slita ut den ur min kopp och bara slå den för allt som jag är värd. Hur kan man vara så ond? Varför vill den mig så himla illa, vad har jag gjort för fel? Fast ibland känns det som att jag får skylla mig själv.

Men jag tänker iallafall inte låta den vinna över mig, jag är stark nu och viljan av att bli fri är starkare än sjukdomen nu. Jag är starkare än sjukdomen. Jag är jag och jag duger som jag är, visst?


you are so cute

 
Den där novellen jag la ut igår.. har skrivit en fortsättning på den, så jag tänkte kanske lägga ut den också. Så ni får veta hur det slutar:) Vad tror ni om det?

Jaja.. har iallafall just kommit hem från skolan och ska snart äta middag, sen ikväll ska vi ha julmys och pynta granen osv. Det blir nog mysigt! Skriver kanske mer sen.

Bjuder på en söt bild på en trött Keya♥

Jag har skrivit en novell på skolan, vad tycker ni? Lite hemsk jag vet..

De tunga mörka molnen hängde som ett grått täcke över hela staden, det kom regndroppar lite då och då och löven som fallit från träden dansade runt på trottoarkanten. Jag drog upp jackan och stoppade händerna i fickorna.
Jag var på väg hem från skolan och tankarna snurrade runt som en virvelvind i huvudet.
Skulle mamma sitta gömd i garderoben igen, skulle pappa vänta på mig hemma eller hade han redan åkt iväg? Jag saktade ner stegen. Jag vill inte komma hem, men jag ville inte heller att mamma skulle vara ensam hemma.
Det kom en vindpust och tog tag i mig och jag skyndade på stegen. Längre fram på gatan gick en mamma med ett litet barn och sjöng. Tänk om jag kunde ha det så där bra tänkte jag.
Jag började närma mig vårt hus och magen drog ihop sig, jag var rädd. Vågade jag gå in?
Motvilligt öppnade jag försiktigt dörren.
– Hallå! Sa jag försiktigt.
Jag gick in i hallen. Pappa stod inte och väntade på mig i alla fall. Då var han inte hemma. Jag andades ut och knuten i magen släppte lite. Jag skyndade mig att ta av skor och jacka och sprang upp till mammas sovrum.
– Mamma, Sa jag tyst.
– Är du här?
Jag öppnade försiktigt garderoben. Där satt mamma ihopkrupen med huvudet i knäna bakom kläder, kartonger och gamla prydnader.
– Mamma!
Knuten i magen drog ihop så hårt att det kändes som att jag skulle svimma. Det gjorde så ont att se henne så.
Efter ett tag kollade hon upp på mig, som om hon just hört mig. Hennes kind var uppsvullen och hon var alldeles blå, grön runt ögat. Det rann blod från näsan och läppen.
Jag skyndade att hämta papper sen satt jag mig bredvid henne.
– Stäng garderoben, sa mamma fort.
Jag gjorde som hon sa och stängde garderoben. Jag lade armen om henne och gav henne pappret som jag nyss hämtat.
Garderoben var trång och varm, men jag förstod att mamma gömde sig där.
– ”Han har åkt”. Sa jag tyst.
– ”Men han kommer tillbaka, det gör han alltid”, sa mamma med svag röst och gråten i halsen.
– ”Inte nu i alla fall”, svarade jag.
Jag gick ut ur garderoben, stängde den försiktigt efter mig och gick ner i köket.
Jag tog fram två bröd, smör, ost och skinka. Jag gjorde två mackor till mamma och hällde upp ett glas mjölk innan jag gick upp igen.
– ”Mamma du kan komma ut, jag har gjort mackor åt dig”.
Mamma kröp sakta ut ur garderoben. Hon höll sig för magen och stönade när hon kom krypandes. Hon ställde sig sakta upp och grimaserade illa, när hon ställde sig på ena foten. När jag tittade närmare på henne så såg jag att hennes näsa var alldeles sned och den blödde fortfarande.
– ”Mamma vi måste ju ta dig till sjukhus”.

– ”Nej absolut inte du vet vad som kommer att hända då. Jag tänker inte göra det”.

Hon satt sig bredvid mig på sängen och började äta. Det tog ungefär sju minuter för mamma att äta upp och dricka upp mjölken.
– ”Jag går och duschar”, sa hon.
Jag gick till mitt rum. Jag drog fram väskan jag gömt under sängen och kollade igenom den. Varma kläder, vatten och pengar, allt var där. Jag har den alltid klar, redo att fly.

Mamma kom in i mitt rum med bara handduken på sig. Det gjorde så ont att se alla hennes sår och blåmärken, dem täckte snart hela hennes smala, bräckliga kropp.
– ”Det kommer att bli bra”, sa mamma när hon såg att jag fick tårar i ögonen.
Hon gav mig en kram sen gick hon ut igen. När hon vände sig om såg jag det stora såret på ryggen. Det hade blött ur det och blåmärket runt var alldeles svart, lila.
Jag sköt in väskan under sängen igen. Inte idag och inte ikväll, Men någon dag skulle vi fly.
Klockan hade blivit halv elva och pappa hade inte kommit hem. Det betydde att han inte kommer att komma hem ikväll. Jag och mamma passade på att äta ordentligt sen började vi förbereda oss för sängen för att hinna få så mycket sömn som möjligt.
Jag duschade, borstade tänderna och håret omsorgsfullt och gick sedan till mitt rum, där klädde jagav mig och tog på mig min nattskjorta. Ute var det mörkt och kallt, det skulle säkert att bli en frostnatt. Löven låg stilla på vägen, då hade det alltså slutat blåsa. Jag tittade ner på mina nakna bleka fötter, blicken sökte sig till ett blåmärke jag hade på foten, till och med där tänkte jag. Jag lade mig i sängen och borrade in huvudet i kudden och försökte sova, men det gick inte. Tankarna bara snurrade runt, runt. Jag ville inte leva så här. Jag ville inte att min mamma skulle behöva leva så här.


När klockan närmade sig tre började jag bli så trött att tankarna blev sega. Ögonlocken kändes tyngre och tyngre och tillslut  måste jag ändå somnat.


Jag vaknade klockan sju och kände mig helt utmattad av nattens dåliga sömn. Ändå steg jag upp, klädde på mig och gick för att  väcka mamma.
– ”God morgon mamma”.
– ”Han är väl inte hemma?” sa mamma yrvaket
– ”Nej han är inte hemma”, svarade jag med en tillgjord glad röst.
Jag gick med tunga steg ner mot köket och gjorde i ordning fika till mig och mamma. Efter fikat var jag tvungen att dra mig iväg till skolan.


När jag kom utanför dörren så bet kylan ordentligt i mina kinder. Det var frost på marken och bron var väldigt isig och halkig. Jag gick sakta med motvilliga, tunga steg till skolan.
Jag gick försiktigt in i vår korridor och lämnade jackan och väskan i skåpet.
– ”Hej”, sa jag tyst till mina klasskompisar.
Jag får bara tomma blickar tillbaka och några som viskar.
– ”Kolla vilket äckel”.
– ”Hur kan man vara så ful?”
Jag gick och satte mig på en bänk vid sidan om och väntade tills dagen var slut, som så många andra dagar. Orkade inte höra deras elaka ord. 
Jag orkade inte heller gå på någon lektion den dagen och hoppade över lunchen också. När klockan närmade sig två började jag gå hem igen.


Tankarna började sväva runt som osaliga andar i huvudet på mig igen på vägen hem. Var pappa hemma? Skulle han vänta på mig i hallen? Satt mamma gömd i garderoben? Jag var så rädd. Vågade jag gå hem? Magen knöt sig igen. Han hade alltid varit arg och sagt otrevliga, nedlåtande saker och tryckt ner mamma, men den senaste tiden hade han börjat slå henne och ibland även mig, när jag lade mig i. Slagen blev hårdare och våldsammare för varje dag. Jag vågade inte ens tänka på vad som skulle ske härnäst.


Jag närmade mig huset och sprang sista biten, om mamma satt gömd i garderoben så ville jag komma hem till henne så fort som möjligt.
Jag tog trappen upp i ett steg och var nära på halka av isen, fick tag i räcket och lyckades hålla mig på benen. Stod kvar på trappen och andades ut ett tag lite skakig i kroppen.  
Plötsligt hörde jag mammas gälla skrik skära genom luften. Jag ryckte upp dörren och sprang in.
– ”Mamma!” ropade jag. Jag hoppade ur skorna och slet av mig jackan och sprang in i köket.
Just när jag kom in så slog pappa mamma hårt i magen. Mamma hulkade till som om skulle kräkas.
Det rann blod från hennes ögonbryn och näsa.
Pappa stannade upp när han såg mig.
– ”Cecilia gå upp på ditt rum”, sade mamma med svag röst.
Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag ville hjälpa mamma, men vågade inte.
– ”Cecilia stannar här”, röt pappa!
– ”Nej, Cecilia skynda dig upp”. Sade mamma med bruten röst

– ”Hör du inte vad jag säger? Cecilia stannar här”!
Han slog till mamma i ansiktet så hårt att hon föll till golvet.
Jag kunde inte bara stå och se på längre. Jag rusade fram till pappa och slog honom i ryggen och försökte putta undan honom.
– ”Men vad i helvete”, Skrek han och knuffade undan mig så hårt att jag föll bakåt och slog huvudet i golvet, framför ögonen dansade det små silverprickar i olika formationer.


Han stannade upp och kollade på mig med svarta ögon. Sen vände han de rasande ögonen på mamma.
– ”Karin, du går upp”.
Mamma tittade på mig med tårar i ögonen.
– ”Cecilia följer med mig i så fall”, sade mamma med lite starkare röst.
– ”Gå upp för i helvete”, skrek han och tog tag i mamma och lyfte henne till trappen. Han kastade upp henne i trappen så hon landade med huvudet på ett trappsteg.


– ”Nej!”, mammas isande skrik ekade i trappen.
Mamma kröp upp för resten av trappen. Hon höll sig för magen och det rann blod från hennes läpp. Hon kröp vidare och förmodligen skulle hon till garderoben.
Jag ville försvinna härifrån. Jag ville bara sjunka ner genom golvet. Jag ville sitta med mamma i garderoben. Jag ville vara i skolan. Var som helst utom just här, just nu.
Jag kollade ut genom fönstret och såg solen stå högt på himlen. Frosten låg fortfarande kvar på marken och gnistrade så vackert. Jag behövde fokusera på något för att inte tappa fotfästet helt.

 

Jag började tänka att jag var någon annanstans, jag var ute och lekte med min fina hund i snön. Mamma och pappa satt på en bänk en bit ifrån och tittade leende på oss. De höll om varandra och de var kära. Jag hade det bra, jag var lycklig. Snön glänste och glittrade, fåglarna kvittrade och jag kände mig fri. Vi skulle just springa tillbaks till mamma och pappa och dricka varm choklad när pappa tog tag i mig och skakade mig tillbaka till verkligheten.
– ”Titta på mig”, skrek pappa så att det skar i öronen.
Jag tittade honom rakt i ögonen. Hans ögon var svarta och tomma men ändå upphetsade.
Han slog till mig på kinden så att jag backade några steg och satt mig. Jag kröp ihop på golvet och slöt ögonen och väntade.
Jag var inte här, nu var jag mitt ute i skogen. Jag och mamma plockade blåbär. Solen lyste rakt mot oss och himlen var klarblå. Allt var bara perfekt.


Jag väntade på att ett slag skulle komma, men det hände inte. Jag öppnade försiktigt ögonen och pappa var inte kvar. Kunde det vara? Nej han kunde inte ha åkt, eller?

 
Jag ställde mig upp och stod väntade en stund, jag kände mig rädd och stel i kroppen som en pinne. Jag borde kanske gått upp till mamma men vågade inte. Jag vågade inte tro att han hade åkt. En liten gnutta hopp tändes inom mig. Men det försvann lika snabbt när jag hörde någon i garaget. Efter bara en liten stund kom pappa tillbaks. I handen höll han i ett basebollträ. Han sprang emot mig med armen höjd och med baseballträet i högsta hugg.


Jag vände mig snabbt om och lade händerna över huvudet. Slaget träffade mig och jag föll till golvet som en trasdocka. Jag kände med handen på bakhuvudet. Det var varmt och kladdigt. Jag såg med suddiga ögon hur pappa riktade ett till slag mot mig. Jag lade mig på mage med händerna över huvudet och väntade på slaget som jag visste skulle komma. Slaget kom men konstigt nog så kände jag inget. Jag försökte vända mig om och såg då hur pappa riktade fler slag mot mig. Jag kunde inte avgöra om han träffade för jag smärtan uteblev. Tröttheten kom och ett slags ljus strålade mot mig, det var vackert och jag kände mig varm och trygg. Jag kämpade först för att hålla mig vid medvetande men till slut gav jag upp och lät ögonen falla igen, mörkret sänkte sig som en välsignelse över mig.


Jag vaknade upp i mammas knä. Rummet var suddigt och jag hade ont överallt i hela kroppen, huvudet kändes konstigt avdomnat och illamåendet böljade genom kroppen, jag skulle nog kräkas vilken sekund som helst. Jag satt mig upp och kämpade mot yrseln och det kraftiga dunkandet i bakhuvudet.
– ”Var är pappa?” Sade jag oroligt.
– ”Sch, Han ligger och sover”, viskade mamma.
Jag tittade på mamma, hon var blå, grön lila i hela ansiktet och kinden och ögat var kraftigt uppsvullet.
Hon tittade på mig tillbaka med sorgsna ögon.
– ”Vi kan inte ha det så här mamma”.
– ”Jag vet”, sa mamma med gråten i halsen.
Hon pekade på väskan som låg på golvet bredvid.
– ”Vi ska fly”, viskade hon tyst.
Jag kände mig väldigt lättad över hennes ord, men ändå väldigt nervös. Tänk om han vaknade.
– ”Jag vill bara komma härifrån, NU!” Sade jag med panik i rösten.
– ”Det är bara vi smiter ut genom dörren, sen är vi fria”.
Det lät så enkelt men både jag och mamma visste att det inte var sant, fast vi så gärna ville  tro det.
– ”Jag måste hämta min väska”. Den ligger under sängen.
– ”Nej, han ligger där uppe och sover, du kan inte gå upp”, sade mamma med darr på rösten.
– ”Men jag har jättemycket pengar där”.

Mamma tittade på mig med orolig blick.
– ”Okej, men var tyst och skynda dig”.
Jag började smyga upp för trappan med tysta steg. Huvudet kändes tungt och varje steg smärtade i kroppen. Jag måste ändå haft tur som inte brutit något. Det knarrade till i trappen och jag hoppade till. Mamma stod där nere och tittade oroligt mot pappas sovrum. Men ingen av oss hörde något. Hon gjorde ett tecken till mig att jag skulle fortsätta gå. Jag smög vidare uppför trappen. Ett trappsteg i taget, hjärtat bankade så högt att jag trodde att pappa skulle vakna av det. Kroppen värkte och yrseln kom i vågor av all huvudvärk, jag var tvungen att stanna till och hålla mig i ledstången. Jag smög förbi pappas sovrum så tyst som bara var möjligt och in i mitt rum. Jag drog sakta, sakta fram väskan som låg och väntade på mig. Jag kollade snabbt igenom den. Allt var med, jag la pengarna i fickan ifall jag inte skulle få med mig väskan.
– ”Vad i helvete gör du?” Pappas arga röst skar genom tystnaden.
Jag hoppade till. Vad skulle jag göra? Pappa stod i dörröppningen och stirrade på mig.

Jag hann inte ens tänka innan handlade instinktivt och kastade mig mot pappa, jag tryckte mig mellan honom och dörrkarmen och snubblade ner för trappen. Jag ställde mig snabbt upp och skrek till mamma att hon skulle springa.
Pappa kom nedrusande från övervåningen.
Vi sprang igenom köket, pappa kom efter men stannade till och tog upp en kökskniv.
– ”Jag ska mörda er”, skrek han.
Mamma började gråta och det var inte långt ifrån att jag skulle göra det också, men nu var jag tvungen att vara stark.

Vi sprang ut ur köket igen, genom den andra dörren och upp för trappen till övervåningen, till den enda tryggheten vi kände till, garderoben. Vi hoppade in och satt så tysta som bara möjligt.
 Vi hörde pappas steg uppför trappen.
– ”Jag kommer att hitta er”, Sa han med grym röst.
Jag tog tag i mammas hand och knep hårt om den, hon kramade tillbaks.
Han gick in i sovrummet, vi hörde att han la sig ner på golvet och tittade under sängen. Pulsen började skena och jag trodde att hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig. Jag och mamma tryckte oss ner mot golvet i det lilla utrymmet längst in i garderoben, som ingen visste fanns, utom vi och höll andan. Han öppnade sakta garderoben. Han rotade runt lite innan han tillslut stängde den. Vi andades ut. Vi hörde hur stegen gick vidare in till nästa rum och sen in till toan som låg längst in i korridoren.
– ”Nu”, Sa mamma tyst.
Vi kastade oss ut ur garderoben och sprang nerför trappen.

– ”Vad i helvete, Stanna!” Skrek pappa så högt att det skar i öronen.
Jag kastade mig först ner i trappen och mamma efter. När jag var nere hörde jag mamma som kom snubblandes ner för trappen.
– ”Nej”, Skrek jag.
Hon kunde inte snubbla nu. Vi var ju så nära. Jag såg pappa komma störtandes efter.
Det gjorde så ont i hjärtat att se mamma snubbla och pappa som kom efter i en himla fart. Allt gick som i slow motion.  
– ”Mamma ställ dig upp!” skrek jag.
Mamma ställde sig snabbt upp, till min stora lättnad, och började springa mot mig. Vi hann till hallen när vi hörde en jättehög duns. Sen blev allt otäckt tyst.
– ”Vad hände?” Sa jag tyst.
Jag kände att jag var tvungen att gå och kolla, tänk om han ramlade? Vi gick sakta mot trappen igen.
Vi såg pappa längst ner i trappen. Han låg på rygg och han andades. Men var är inte vid medvetande.
Vi andades ut en aning.
– ”Kom nu mamma, så åker vi”.
– ”Nej, han kan vakna när som helst”.
Mamma hämtade en flaska i köket. Hon blundade och tog sats, hon slängde glasflaskan i huvudet på honom. Den sprack i tusen bitar och det var glasbitar överallt. Pappa stönade till men vaknade inte, blodet började sakta sippra ur såret som glasflaskan orsakade. Det såg otäckt ut och jag ville bara därifrån nu.
Vi sprang hela vägen till busstationen. Bussen stod som att den väntade på oss och vi skyndade att hoppa på.
- ”Till flygplatsen” sade mamma med andan i halsen.
Busschauffören tittade på oss med medlidande i ögonen och hans granskande blick fick oss att känna oss som två spöken.
Jag kände med handen mot min kind. Det gjorde ont. Mitt ögonbryn blödde och ögat värkte.
När vi gick längst gången i bussen så stirrade de få som satt där, väldigt mycket.
Jag kände mig obekväm och gömde ansiktet bakom mammas rygg.
Utanför bussen var allt mörkt och kallt. Löven som så glatt brukade dansa runt på gatan låg helt stilla, säkert fastfrusna. Jag såg inte en enda människa ute. Alla var väl inne och sov gott i sina sängar, eller satt och tittade på tv med familjen och hade det mysigt. Jag och mamma satt på en buss mitt i natten på väg till flygplatsen för att fly från en man och pappa som misshandlade oss. Livet kunde vara bra orättvist ibland.
– ”Mamma hur har du tänkt egentligen?”
– ”Det kommer att bli bra gumman, vi ska någonstans långt borta”.
– ”Men jag antar att mina tretusen inte räcker så långt då”. Sa jag med ledsen röst. Jag tänkte på hur mycket jag hade krånglat till allt bara för mina tretusen.
- ”Gumman, jag har planerat för det här i 3 år nu, jag har bara väntat på rätt tillfälle”. Hon drog upp en kasse som hon hade i väskan och visade mig.
– ”Oj, det måste vara mer än tjugo tusen”. Sa jag förvånat.
– ”Trettio tusen”, viskade mamma i mitt öra.
Jag kände en sorts lättnad över bröstet. Vi skulle faktiskt  ta oss en bit.
Jag kunde inte låta bli att kolla ut genom fönstret då och då och se om vi var förföljda. Det var liksom för bra för att vara sant, att vi faktiskt var på väg bort från pappa. Efter så många år så kom vi oss verkligen iväg. Det kändes så overkligt. Typ som att jag hamnat i en dröm. Det här var kanske inte på riktigt. Jag vågade nästan inte tro att det verkligen var sant. Vi kollade runt lite innan vi hoppade av bussen ifall pappa hade vaknat och kört ikapp oss.
Jag tvekade innan jag gick ut ur bussen.
– ”Vi är inte förföljda av någon”, Sa busschauffören och log.
Jag kollade på honom tacksamt innan jag gick ut.
– ”Tack”, sa mamma.
– ”Lycka till”, sa han med sorg i rösten.

 


Jag kände sorg, hela jag värkte av sorg, ilska, rädsla och oro när vi gick in i foajen.
– ”Jag måste gå på toa”, sa jag till mamma.
– ”Jag med”, vi måste nog tvätta upp oss lite” sa mamma.
Jag blundade när jag gick förbi spegeln, jag vill inte se mig själv just nu. Men när jag skulle tvätta händerna kunde jag inte låta bli.
Mina kinder var blå, grön lila, mitt ena öga var nästan helt igensvullet och blått. Det satt torkat blod nerför ögonbrynet över kinden och en liten rännil hade också letat sig ner från näsan och nu stelnat i ett ormlikt mönster. Jag kände försiktigt med handen mot mitt öga. –”Aj”, Jag hoppade till lite grann när jag kände hur ont jag hade. Håret hade stelnat i nacken av torkat blod till något som säkert liknande ett riktigt skatbo. Jag tvättade av mig så gott jag kunde och mamma hjälpte mig att få bort blodet ur håret.


Vi satt och väntade på flyget när jag ryckte till. Det var någon jag kände igen. Ryggen, huvudet, sättet han rörde sig på.
–” Mamma, Det är någon där”.
– ”Ja, vad menar du?”

– ”Jag känner igen honom”. Sa jag oroligt.
Det kunde väl inte vara så att, nej det kunde inte vara pappa. Det var helt omöjligt, han var ju medvetslös. Jag kände hur iskyla bärjade sprida sig genom hela kroppen. Jag blev alldeles stel. Jag såg hur hans fötter började röra på sig och hur han vänder sig om. Han lyfte blicken rakt mot mig och för en sekund såg jag in i hans tomma, mörka blick och förstod att det var pappa. Han tittade på oss i någon sekund sen började han gå med snabba steg mot oss.


Samtidigt ropade de upp i högtalarna att man kunde börja gå ombord på flygplanet. Jag och mamma reste oss samtidigt och började springa mot gaten. Vi hade tur och kom först i kön och vakten tittar konstigt på oss.
– ”Kan du skynda dig”, nästan skrek mamma med panik i rösten. Och alla vände sig om för att titta på oss.

Jag vände mig om en sista gång och min blick mötte pappas galna, tomma blick .

Han stannade upp, hötte pekfingret i luften som för att förstärka orden som han sedan mimade fram:
– ”Jag kommer hitta er.”
Kylan spred sig igenom hela kroppen. Han kommer att hitta oss. Jag försökte skaka av mig obehaget . Vände mig om igen men då var han borta. Jag försökte hitta åt honom i folkhavet men ser honom ingenstans. Människor börjar knuffa mig framåt, irriterade över att jag inte går. Jag kände mig förvirrad. Hade han verkligen varit där? Eller var det en dröm? Vi gick in i flygplanet och satte oss tillrätta på våra platser och andades ut i en djup suck. Mamma kramade mig och tog mig i hand och jag såg på henne att hon var lättad. Vi log mot varandra och andades sedan gemensamt  in friheten. I alla fall för en stund.

                                                                                                                                          


En massa bra musik

har just kommit in och nu sitter jag och chillar till världens bästa musik! Så himla härligt.

winter wonder world

Har just varit ute på en väldigt härlig springtur och nu sitter jag här nyduschad och fräsh! Skönt.

fullspäckad helg kan man säga

Igår morse vaknade jag och tänke att åh, idag ska jag inte göra något.. men sen tyckte jag att det kändes jävligt tråkigt så jag rang Wilma och fråga om hon ville haka med till stan och det ville hon. Så vi for till stan igen igår och jag köpte den sista julklappen och det känns väldigt bra! Sen träffade vi iallafall min söta lillasyster på stan och det blev så att både jag och Lovisa följde med Wilma till skråmträsk och red. Himlar så kul det är att rida, älskar det! Det gick faktiskt hyfsat bra för mig och det känns typ som att jag börjar lära mig lite:)

Sen for vi iallafall hem till mig och var hos mig på kvällen, vi var mest ute och åkte och körde skoter och busade med Keya! Sen på kvällen ladda vi hem en skräck film sen kom Jocke och såg den med oss. Det var väldigt trevligt. 

Och Idag har vi typ bara slappat på morgonen, suttit och pratat och bara haft det väldigt mysigt. Vi har förstårs hunnit med att köra skoter och självklart så faila vi lite så att skotern stanna mitt på lägdan, sen när pappa äntligen kom ut så hade vi inte vridit på nyckeln.. hahah! 



yo pepz

Just nu sitter jag och chillar inne hos paow och har det super trevligt. Ikväll har jag varit ute och gått en promenad med min fina vän Wilma och bara pratat om allt som går att prata om. Det var iallafall jätte trevligt.
Snart ska jag se glee sen sova tidigt för att sova bort min förkylning.. !

i´m skared to death

jag undrar varje dag varför jag blev sjuk. Vad var det värt? Varför just jag. Jag är rädd, jag är så jävla rädd!

kan man vara bättre än du?

Är så glad att jag har min finaste Wilma. Har ni nångång tänkt på hur bra människa hon är?  Hon är ju helt fantastisk. Och så himla fin också! Se bara här↓

balen 2012

Hade verkligen jättekul på balen igår och jag kände mig superfin! Efter balen så for jag och Wilma hem och åt jättemysigt kvälls fika och bara hade det bra! Idag har vi varit på stan, gått runt och kikat, köpt julklappar och ätit lunch och bara haft det jättemysigt! Har i alla fall haft en jättebra gårdag och en jättebra dag idag.




is time to look at glee

Now is time for glee!

i got the whole world in my hands

Idag gjorde mamma en jättefin frisyr på mig resultatet ser ni nedanför.  - Nu, mera plugg sen sova tiiiidigt.
Är så himla trött och sliten, har jätteont i halsen också. Ajajaj.. Heja mitt imunförsvar! haha;)



Snabbt inlägg bara

Nu är jag på väg till mormor och morfar för att äta middag! Sen blir det kyrkan igen, Lovisa ska ju sjunga. Har pluggat som en galning till so:n och tror att jag börjar kunna det nu. Känns jäkligt bra:-)
Skriver mer sen;)


i´m rise up from the ground, like a skyscraper

Idag har jag gjort en jättestor utmaning, men som ingen vet om. Det är bara jag som vet.. ingen annan ser. Jag är otroligt stolt och glad att jag har kommit så här långt nu. Jag är så glad att jag klarade det här idag. Trodde att det skulle vara långt, långt borta men nu är första steget taget.

dans inför balen och lucia

Idag efter skolan följde wilma med hem en sväng, vi hade väldigt kul som vanligt! Alltid trevligt att skratta lite.
Sen har jag faktiskt varit i kyrkan (!) Det var jättekul, skellefteå luciorna och skolkören var ju där och sjöng. Så himla bra dom är alltså. Så kul att höra. Önskar jag hade en bra sångröst jag med. Haha!

Idag på skolan så hade vi ju dans inför balen, kan säga att det var ganska kul ändå. Det var då inte långtråkigt som jag trodde i allafall. Men kommer nog inte att dansa så på balen.. Fast det skulle typ vara kul ändå. jaja..
Hoppas ni haft em lika trevlig dag som jag har haft. Kram

you only once go crazy

Jag har varit väldigt svårt sjuk under en lång period nu. Jag har varit inlagd i Umeå samanlagt ungefär ett halv år. Jag har inte kunnat göra saker som jag velat. Och nu kan jag det. Så varför låta bli. Det är helt okej att vara lite crazy och bara göra allt vad man känner för. Bara för att jag kan. YOLO för i helvete. Så jag tänker vara det. Inte tänka så jävla mycket hela tiden utan bara göra det man känner för. Yeah!


al day long i can hear people talking outloud


det går bara inte, konstigt tycker jag!

Hade tänkt plugga med det sket sig, har ist varit ute med swipp och kollat på olika hårfärger jag vill färga.


Typ sä här skulle jag vilja ha. Fast ändå inte, men vi får se!

Glöm inte att andas

Sitter och chillar i sängen med datorn efter en härlig springtur. Alldeles själv var jag ute. Det var iallafall jätteskönt. Men nog om det. Imorn är det skola igen och vi har dans hela dagen, får se hur det går.. men det går nog bra!
Har typ värsta paniken nu för jag har inte pluggat nåt i helgen och jag borde ha gjort det. Vi har prov på tisdag och jag är dö stressad! Omg. Men jag orkar inte plugga, är så himla slut. Det är jättejobbigt för jag har jättemycket ångest över det.. jag som har nog mycket ångest för andra saker ska inte behöva ha det för skolan:(

Jaja.. Nu strax ska jag försöka plugga sen prova min balklänning med olika skor och frisyrer osv. Det är kul.
På onsdag är det bal och jag är ganska så taggad. Kommer nog bli ganska kul ändå. Fast det roligaste är att klä upp sig!

 
 
 
 

Ibland känner jag sorg över saker som jag saknar.

Hej! Har inte hunnit skriva nåt idag för att jag har haft fullt upp med en massa andra saker. Vi har julpyntat, bakat pepparkakor och julgodis, varit ute och gått och har bara haft det så himla mysigt. En perfekt lördag.
Nu ska jag lägga mig och glee sen sova. Är så himla slut på kvällarna. Igår somna jag tio:$ haha! Men det är så skönt att få mycket sömn. Vakna klockan åtta i morse och var pigg. Så himla skönt asså. Nej men nu ska jag lägga mig och se glee. Hoppas ni haft en lika bra lördag som jag har haft.





Urusla bilder, men bättre än ingenting kanske?

På skolan

Sitter och tråkar på svensk-engelskan och har bara en massa tråkigt. Vill bara fara hem.. NU! Bara en lektion kvar efter den här. Kämpa!


Ny dag men inte en bra, fan

Hej, ska dra mig iväg till skolan nu. Dagen började inte bra måste jag säga, men jag hoppas verkligen att det blir en bra dag. Det är ju fredag och det är meningen att jag ska vara glad.
En bra sak är att jag får träffa min älskade swipp idag.


You know my name, not my story. you know what i done but you don´t know what i been through

dom känner inte mig.

i´m walking around in this lovley shoes every day

Idag har det varit lite stressigt. Fick springa hem från skolan idag, äta lunch på 10minuter och sen springa tillbaka till skolan för att vara med på idrotten. Tycker det är så jävla onödigt att jag ska gå hem på lunch när jag kan äta på skolan. Och att jag faktiskt vill det. Men nej, det går absolut inte. Fyfan. hmls.

Iallafall så ikväll har jag pluggat en massa och varit ute på en liten promenad med mammsen och svippen. trevligt värre. Och nu har jag nyss packat eftersom jag ska till mamma imorn direkt efter skolan. Det ska bli himla kul.


Dec. 06, 2012

Godmorgon! Är strax på väg till skolan. Idag har vi idrott och jag ska få vara med. Äntligen får jag börja vara med på idrotten, känns jäkligt kul faktiskt!
Jaja.. Nu ska jag börja dra med till skolan. Vi hörs mer senare idag:-)


There´s nowhere to run, i have no place to go

Jag mår dåligt idag. Idag var inte en bra dag, jag känner mig uppgiven idag, jag känner mig inte fin idag. Idag är alltså ingen bra dag för mig GretaLinnea.




måste lunga ner mig, är så himla stressad så jag vet inte vad jag ska ta mig till

Åh! Det blir lite för mycket.. skola hela dagarna och sen när jag kommer hem ska jag plugga. Har typ panik för att jag inte fattar nånting och jag kommer att få ett stort F. Jag försöker plugga men vet inte hur jag ska göra.. är typ över ett år sen jag pluggade sist. Så nu är jag skit stressad och vet inte vad jag ska ta mig till. Ska kanske gå och duscha och försöka lugna ner mig. Får inte glömma att det bara är nån månad eller nåt sen jag var inlagd i Umeå.



Ja, just så känner jag nu. Och det värsta är att vi inte ens har mycket plugg men det är mycket för mig..

Onsdag

Godmorgon, morgon började med att jag missa julkallendern.. inte kul:( Men jag får se den ikväll. Nu ska jag typ gå till skolan så ni får ha en bra dag!


Kan det verkligem vara så himla svårt

Jag blir så irriterad, kan det vara så jävla svårt eller? ´Varför kan man inte bara vara och leva i nuet, inte tänka så himla mycket.. ahh. är väldigt arg just nu. Skulle bara vilja skrika åt någon. Jag vill bara vara ju...


it´s a good day, yeah

Hej! Idag har varit en bra dag. Har gjort en massa kuligheter idag på skolan och en del utmaningar faktiskt. Som ingen annan la märke till men som kändes för mig. Jag åt lunch på skolan. Det gick jättebra! Det känns himla bra faktiskt. Och sen åt jag mellanmål där också. Det känns jävligt bra! För det gick så himla super bra och jag känner mig så stolt. Så idag har varit en bra dag. Och så hade vi svensk - engeslka och värsta långa svenska passet så jag har skrivet en massa på min story. Åh vad jag älskar att skriva!

Ikväll ska jag nog mest troligt fara och simma med mamsen. Det kommer bli himla trevligt faktiskt, som det alltid är! Jag måste börja plugga till No.n också men den glömde jag såklart på skolan:( Aja.. 
 

Värsta fula och dåliga webcam bilden men det bjuder jag på;)

Ja jag kan klara det, jävligt nervös bara

Godmorgon! Har just mig i ordning och bäddat sängen å allt ( Me is duktig ) Idag ska jag iallafall äta lunch på skolan har inte gjort det på ungefär ett år. Det känns jävligt nervöst faktiskt. Men det ska nog gå bra, jag har ju mina mina fina vänner. Det kommer att kännas bra efteråt. Varför dra ut på det hela tiden? Nu gör jag det bara.

 
 
 

Fullt upp med massa saker och utmaningar, ibland blir det svårt

Oj, oj oj.. har haft riktigt fullt upp idag. Först var jag på ett möte i stan, sen for jag direkt till skolan och efter skolan så var det ju såklart konfa (Dryygt) Sen när jag kom hem så var det bara att snabbt äta middag innan alla gäster kom. Vi har haft kalas för ida som fyllde 15år igår. Mega stort grattis till henne.

Idag har jag iallafall gjort en sak som jag känner mig väldigt stolt över. Det var inte lätt och jag blev både ledsen arg och ångestfylld. Men det känns bättre nu när jag insett att jag klarade det. Ännu ett tecken på att jag faktiskt är på väg åt rätt håll. Men ibland blir det för mycket för mig. Som idag när jag har haft fullt upp och ändå har varit tvungen att utmana mig. Deppressionen börjar spöka och ångest bubblar upp inom mig. Men det är bara att kämpa, det kommer att försvinna det vet jag. Jag längtar så tills den dag som jag är helt frisk.



 

Omg want that hair color

Har just suttit och kollat grejer som jag ska önska mig i julklapp! En sak är present kort hos betty, asså gud.. Want that hair color!!:) Nej nu säger jag godnatt till lilla bloggen. Ha en bra natt.




Bättre bild på håret! Vad tycker ni?

Härlig kväll

Hej! Har just kommit hem efter en lång promenad med mamma och swipp i kylan. Men det var ändå härligt, skönt att bara gå och prata och så. Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på as grymma jem! Är bara ledsen för att dom åkte ur x factor. Det var ju liksom deras förtjänst att programet var så bra. Men jag hoppas iallafall att det kommer gå bra för dom och att dom kommer att bli stora! Nu ska jag kolla runt på olika saker sen gå och duscha.


Tjänat massa pengar och har nu mega mysigt i mitt rum

Tjaa! Har sålt en massa smycken idag och det har varit rätt så trevligt, så det känns som att det blev ganska lyckat ändå. Sen så köpte jag en ljusslinga och lite glitter och pyntade migg rum lite, fick så mycket insperation när jag var hos wilma och såg hennes supermysiga rum, så nu är mitt rum super mysigt!
Ikväll ska jag gå ut och gå med mamma och swipp sen ska jag nog bara softa och ha det bra.


Ser inte lika mysogt ut på bilderna, egentligen är det meeega mysigt! Haha

massa snö och lite stressigt

Nu har jag just gjort mig klar och ska nart äta lunch sen bege mig iväg till järnaffärn och sälja smycken, inte taggad till tusen precis men det ska nog gå bra. Ha iallafall en jättebra dag och glad första advent eller vad man nu säger? jaja.. jag säger det iaf. Hejdå♥


i´m just a girl whit anorexia

Jag ignorerar dig, jag låtsas att du inte finns längre, jag kan knuffa undan dig och alla hemska tankar och saker som du för med dig. Du har förstört tillräkligt för mig och gjort mitt liv till ett helvete. Det är slut med det nu. Du kan inte kontrollera mig längre, jag är starkare! Jag kan inte fatta hur mycket du har förstört för mig, hur kan man vara så ond. Men du sitter på axeln nu och jag putta undan dig. Jag är jag och du är bara sjukdomen. Och jag tycker om mig själv, jag är snäll och skulle aldrig komma på något så hemskt som att ljuga för alla mina nära och kära så det bara smäller om det. och plåga mig själv så att jag faktiskt var nära på att dö. Det är inte jag, det är min hemska sjukdom.

Jag har levt i ett rent helvete på grund av dig, men jag tänker inte göra det igen. Jag vill bli fri. Jag vill bli fri från allt, slippa alla jobbiga tankar och bara slippa ha ångest över saker som egentligen är helt normala.
Jag är fortfarande ledsen, ledsen för att just jag skulle drabbas av anorexia. När alla mörka tankar kommer upp till ytan så blir jag så ledsen att dom finns där. Jag skulle kunna vara utan om jag bara hade gjort på något annat sätt. Men jag kan inte hålla på att tänka så nu. Tänk framåt, jag kommer faktiskt att klara mig ur det här, jag kommer att bli frisk. Jag har en bit kvar men jag har kommit så jävla långt nu.

Jag kommer aldrig att låta dig ta över mig igen, aldrig. Jag är stark nu. När du ger mig som värst ångest och när alla mörka tankar kommer upp så är det så jävla svårt, men jag klarar att stå emot gång på gång. Jag är alltså starkare än dig nu. Det känns bra, det kommer att bli bra! Jag håller på att väkla ut mig till fjärilen som jag brukade prata om. Först var jag en liten larv, sen hamnade jag i en kokong och nu håller jag på att bli en fjäril. = Jag håller på att bli frisk, fri!




Jag känner mig så fri nu förtiden

Måste bara säga att jag har haft underbart kul i helgen! Har varit hos wilma som ni redan vet och vi har haft grymt kul. Älskar hur jag kan vara mig själv med henne. Hur vi kan ligga på golvet och vika oss av skratt, våra djupa samtal, att vi ka gråta tillsamans och att vi alltid finns är för varann. Det känns så jäkla bra.

Idag var vi på stan och jag hittade super mycket grejer som jag ska önska mig i julklapp. Vi gick också och åt lunch på waynes.. det var väldigt mysigt. Det jobbigt och jag fick ångest men jag klarade det och jag känner mig nöjd och jag hade jävligt kul och mysigt. Känner mig stolt hur bra jag klarar mig nu asså. Känns så jävla bra.

 
 
 

RSS 2.0